Per 2 sek. pakabinamas/nuimamas krepšinio tinklelis, tiksiantis kiekvienam lankui (Video)  (0)

Nuo šiol patogiai pamėtyti į krepšį bus galima į kiekvieną krepšinio lanką – bet kuriame kieme, bet kurioje pasaulio vietoje. Svarbu, kad būtų stovas, krepšinio lenta ir lankas – o tinklelį atsinešite savo. Pamėtę ar pažaidę jį išsinešite. O užkabinsite ir nusikabinsite tinklelį per sekundę – vienu kamuoliu metimu. Kaip tai įmanoma? Labai paprastai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mėtyti į krepšį, kurio lankas plikas (be tinklelio) – menkas malonumas. Be tinklelio kamuolys po taiklaus metimo lekia ar bumbsi į užribį, kartais sunkiai prognozuojama kryptimi. Ne ką smagiau mėtyti ir į lanką su suplyšusiu tinkleliu. O jei tinklelis amžinas – nunertas iš metalinių grandinėlių – sparčiai dyla kamuolys, be to, rimta traumų grėsmė į krepšį dėliojantiems šokliems vyrukams.

Nuo šiol apie visus šiuos nepatogumus bus galima pamiršti. Bendrovė BlackNet sukūrė universalų krepšio tinklelį, kuris tiks visiems krepšinio lankams. Tačiau užvis šauniausia šio išradimo detalė – tinklelio prikabinimas ir nuėmimas. Visa operacija truks vos sekundę, kitą. Nereikės nė kopėčių, nė kabarojimosi ant lanko – pakaks vieno taiklaus metimo į krepšį. Tik kamuolį mesti reikės su tinkleliu. O visą kitą juodą pasikabinimo darbą išnaudodamas gravitacijos jėgą atliks pats tinklelis ir kompozitinis antlankis.

Beje, tinklelis ir antlankis toks stiprus, kad išlaiko į tinklelį pirštais įsikibusį krepšininką.

Ne ilgiau užtruksite ir nusiimdami tinklelį po treniruotės ar rungtynių – pakaks kamuolį išmesti per lanką taip, kad jis tinklelį skrostų iš apačios į viršų.

Visa pakabinimo ir nuėmimo procedūrą pamatysite įspūdingame vaizdo siužete. Lieka tik sulaukti vasaros. Daugiau informacijos apie šį krepšinio šalyje aktualų aksesuarą rasite Blacknet.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(40)
(2)
(38)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: