HTC pristatė 2016 metų flagmaną: nauju pavadinimu ir su didelėmis ambicijomis (Video)  (2)

Kai HTC anonsavo pirmą savo telefoną metaliniu korpusu „One M7“, kritikai jį šlovino ir vadino vieninteliu rimtu konkurentu „Apple iPhone“. Tačiau vėliau sekę įrenginiai nublanko tarp daugybės telefonų. Su naujuoju balandžio 12-ąją HTC 10 taivaniečiai bando sugrąžinti sėkmę


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HTC pavadinime nebeliko „M“ raidės, kuri žymėjo ankstesnius „One“ serijos telefonus. HTC 10 išmėginę žurnalistai telefoną apibūdina kaip mišinį tarp pirmtako HTC M9 ir į „iPhone“ panašaus HTC A9.

Šiek tiek didesnis už pirmtaką HTC 10 turi aliuminio korpusą su įdubusiomis kampuotomis briaunomis nugarinėje dalyje. Apačioje – ir nauja USB – C tipo jungtis.

Vienas svarbiausių HTC atnaujinimų yra kita kameros pikselių technologija. Šįkart HTC sumažino pikselių skaičių ir padarė didesnius individualius pikselius, visai kaip „Samsung“ S7 serijoje.

HTC 10 įrengta 12 MP kamera su f/1.8 diafragma, kurios pikselių dydis siekia 1,5 mikrono ( HTC M9 buvo 20 MP kamera su 1,12 mikronų pikseliais). Kamera gali įrašyti vaizdą 4K raiška su 24 bitų garso rezoliucija.

Priekinė M10 kamera turi 5 megapikselius.

HTC 10 pagerinta ir ekrano kokybė – 5,2 colio įstrižainės LCD 5 ekranas turi 2560 x 1440 p raišką.

Nuo šiol HTC pirštų atspaudų skaitytuvo jutiklis bus įrengtas priekinėje dalyje ant pagrindinio mygtuko.

Telefone įrengta aukštos kokybės garso sistema su ausinių stiprintuvu, kuris tieks du kartus daugiau energijos, nei įprastinių telefonų ausinių.

HTC 10 gebės leisti garsą 24 bitų per sekundę greičiu, telefone bus galimybė susikurti muzikinius profilius ir garsą priderinti savo ausims.

Į HTC 10 komplektą įeina ir „Hi-Res“ sertifikuotos ausinės, kurios turi kartu su JBL sukurtą skaitmeninę triukšmo izoliavimo sistemą.

Telefonas veikia su „Snapdragon 820“ procesoriumi ir turi 4 GB operatyviosios atminties. Bus išleisti 32 GB ir 64 GB vidinės atminties turintys telefonai su galimybe praplėsti iki dviejų terabaitų.

Baterijos talpa siekia 3 tūkst. miliampervalandžių.

Telefonas veiks su „Android Marshmallow“ operacine sistema ir su HTC modifikacija „Sense“.

Įrenginys kainuoja 699 dolerius. Išankstiniai užsakymai pradedami nuo šios dienos, o užsisakiusius telefonai turėtų pasiekti gegužės mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: