Telefonų taisymo bendrovė atrado „iPhone“ spragą, dėl kurios masiškai genda įrenginių ekranai  (9)

„Apple“ kaltinama dėl to, kad nesprendžia „iPhone 6“ ir „iPhone 6s“ spragos, dėl kurios aibė įrenginių ekranų mirkčioja ir nereaguoja į lietimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginių taisymo specialistai „iFixit“ tinklaraščio įraše detaliai aprašė problemą ir apie tai el. paštu pranešė tūkstančiams sekėjų, skelbia BBC.

Bendrovė skelbia, kad problema slypi dviejuose lustuose, kurie laikui bėgant atsijungia nuo motininės plokštės.

„iFixit“ teigia kad aibė „iPhone 6 Plus“ savininkų susidūrė su ta pačia ekrano problema, nusiskundimų skaičius dėl „iPhone 6“ kiek mažesnis.

„Visos taisyklos, su kuriomis kalbėjome, pranešė apie tą pačią bėdą“, – teigia „iFixit“ atstovai.

Bendrovės manymu, problemą sukelia lūžis lydmetalyje, kuris turi sujungti du svarbius lustus prie įrenginių motininės plokštės. Dėl lūžio lustai, kurie turi tikrinti, ar įrenginio ekranas liečiamas, nekontaktuoja.

Problema esą prasideda palaipsniui, kuomet ekranas ne visuomet reaguoja į lietimą, ir ilgainiui visiškai nustoja veikti.

„Strategy Analytics“ specialistas Neilas Mawstonas BBC sakė, kad kol kas neaišku, kiek plačiai paplitusi ši problema, tačiau jei „iPhone 6“ iš tiesų susiduria su iššūkiais, apie tai derėtų pranešti oficialiai, o kol kas „Apple“ nuo komentarų susilaiko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai (9)