„Vernee“ dalinasi nuotraukomis iš „MWC 2017“ (Foto)  ()

Šią savaite vykstanti didžiausia pasaulyje mobilių įrenginių paroda „Mobile World Congress“ („MWC 2017“) sulaukė daugybės garsiausių pasaulio gamintojų ir lankytojų. Čia pristatomos vienos įdomiausių 2017 m. naujienų, galima gyvai išbandyti tokius telefonus, kurie prekyboje pasirodys tik už kelių mėnesių. Ir jei gigantams kaip „Samsung“, „LG“ ar „Sony“, tai įprastas ir eilinis renginys, tokioms naujoms Kinijos kompanijoms kaip „Vernee“ – tai nauji horizontai užkariaujant pasaulio rinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gal todėl, o gal dėl kitų priežasčių kompanija „Vernee“ išplatino pranešimą spaudai, kuriame pasidalino vaizdingais kadrais iš „MWC 2017“ parodos. Priminsime, jog „Vernee“ šiais metais į „MWC 2017“ paroda atvežė ne tik keturis naujausius jau žinomų šeimų telefonų modelius (Apollo/Apollo Lite, Vernee Thor ir Vernee Mars), bet ir pažadėjo dar dvi naujienas šiems metams. Pagal mįslingas kompanijos kalbas tai turėtų būti įspūdingi, gal net Premium klasės išmanieji telefonai.

Apie visus šiuos telefonus dar pranešime, kai kompanija išplatins oficialius pranešimus spaudai, o dabar kviečiame į foto ekskursiją po „Vernee“ pavilioną:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: