Dažnai vairuojate ir tenka valgyti automobilyje? Jums padės šie trys prietaisai  ()

Kai kurie žmonės automobiliuose praleidžia labai daug laiko. Vieni daug vairuoja dėl darbo, o kiti tiesiog mėgsta leistis į ilgas keliones. Pasirūpinti įprasta mityba kelyje nėra lengva, tačiau trys paprasti prietaisai jums tikrai gali padėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis daugiau žmonių kraustosi į didžiųjų miestų priemiesčius, todėl ilgėja ir jų kelionės į darbą. Populiarėja ir ilgos kelionės automobiliais po Europą. Taip galima pamatyti daugiau, tačiau kartu tokios kelionės ir labiau vargina. Padėti gali sveikas maistas, tačiau jį išlaikyti automobilyje nėra lengva. Tam reikia kai kurių prietaisų.

Automobilinis šaldytuvas

Automobilinių šaldytuvų dabar rinkoje yra tikrai nemažai. Visi jie veikia panašiai, todėl svarbiausias kriterijus renkantis automobilinį šaldytuvą tikriausiai yra dydis. Šis „Huanjie“ šaldytuvas, kurį matote nuotraukoje, yra 7,5 litrų talpos. Tai tikriausiai yra universaliausias dydis (telpa 12 įprastų skardinių), tačiau šis prietaisas turi ir daugiau privalumų.

Visų pirma, „Huanjie“ šaldytuvas yra labai lengvas, todėl jį labai patogu pasiimti su savimi į žvejybą ar stovyklavietę prie ežero. Antra, tai nėra tik paprastas automobilinis šaldytuvas - šis įrenginys atlieka ir maisto šildymo funkciją. „Huanjie“ šaldytuvas maistą gali atvėsinti iki 3-8 laipsnių temperatūros ir pašildyti iki 65 laipsnių. O ir kaina yra kur kas geresnė nei kitų panašių įrenginių.

„Huanjie“ šaldytuvas šiuo metu taikomos akcijos metu kainuoja mažiau nei 28 eurus. Tai labai naudingas prietaisas, kurį tikrai norėsis pasiimti į keliones. Tačiau jei jus domina tik šildymo funkcija, tam yra skirtas kitas įrenginys.

Maisto šildytuvas

Jei į dažnai keliaujate automobiliu, tikriausiai pasitaiko, kad kur nors įsigytas šiltas maistas visiškai atšąla, kol atvažiuojate į iškylai tinkamą vietą. Tai, žinoma, nedidelė problema, tačiau kai kuriems žmonėms automobilyje tenka valgyti ir dėl darbo. Todėl paprastas ir pigus įrenginys, kuris maistą pašildytų ar bent jau palaikytų jo temperatūrą tikrai praverčia.

Šis paprastas įrenginys, kurį matote nuotraukoje, atlieka dvi funkcijas - pašildo maistą arba palaiko jo temperatūrą. Nors jo išorinis korpusas yra pagamintas iš plastiko, viduje rasite nerūdijančio plieno indus, kuriuose galite laikyti įvairų maistą. Teigiama, kad trigubos karščio izoliacijos dėka maistas pašildomas vos per 10 minučių. Todėl pietūs automobilyje tikrai taps kur kas malonesni.

Šis maisto šildytuvas kainuoja šiek tiek daugiau nei 14 eurų. Tačiau dažniau nei maistą automobilyje vežiojamės karštus gėrimus.

Šildantis puodelis

Ir žiemą ir vasarą mėgstame pasilepinti karštais gėrimais. Tiesa, vairuojant gerti arbatą ne visada yra saugu, todėl geriau ją pasilikti kelionės tikslui. Tam, kad ji iki to laiko neatvėstų, galima pasinaudoti gėrimus šildančiu puodeliu.

Šis automobilinis gėrimų šildytuvas-puodelis iš tiesų yra gana praktiškas daiktas. Jis palaiko 65 laipsnių temperatūrą, talpina 450 ml skysčio, yra labai patogus ir tvirtas. Kol keliaujate, palikite jį įjungtą, o atvykę tiesiog atjunkite laidą ir mėgaukitės karštu gėrimu. Jis neturėtų greitai atvėsti, nes ir pats puodelis veikia kaip termosas.

Šis puodelis-šildytuvas kainuoja mažiau nei 8 eurus.

Visi šie prietaisai yra geros dovanos keliaujantiems automobiliais. Kokybiškas maistas yra būtina kiekvienos kelionės dalis, leidžianti per greitai nepavargti. Todėl šie paprasti prietaisai yra puiki investicija, jei artėjančią vasarą ruošiatės kur nors pakeliauti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(8)
(-6)

Komentarai ()