Vaikiška planšetė: žaidimams ir edukacinėms programėlėms užtenka su kaupu, o jei vaikas ir sugadintų - kaina tokia, kad ne gaila  ()

Vaikai mato tėvus besinaudojančius išmaniaisiais įrenginiais ir patys nori juos išbandyti. Nors daugelis tėvų riboja savo vaikų laiką, praleistą spoksant į ekranus, vaikiška planšetė gali daug ko išmokyti. Geriausia tai, kad ją sunku sugadinti, o ir kainuoja ji tikrai nedaug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokia turėtų būti vaikiška planšetė? „GBtiger L701“ naudoja „Android 4.4“ operacinę sistemą, turi keturių branduolių 1.3GHz procesorių ir 512MB RAM. Iš esmės, nieko įspūdingo, tačiau šių parametrų pakaks septynių colių ekrane žiūrėti vaizdo įrašus ar žaisti edukacinius žaidimus.

Aišku, ši planšetė turi ir porą kamerų - 2 ir 0,3 MP. Nuotraukas ir vaizdo įrašus vaikai galės saugoti 8 GB vidinėje atmintyje arba iki 32 GB talpos atminties kortelėje. 2200mAh talpos baterijos pakaks kelioms filmukų ar žaidimų valandoms, o pramogų tikrai nepritrūks - „GBtiger L701“, kaip ir priklauso, palaiko „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“.

 

O kuo ši planšetė vaikiška? Ši „GBtiger L701“ versija buvo sukurta specialiai vaikams. Visų pirma, ji parduodama su spalvingu, storu silikono dėklu, kuris turi kojelę planšetei pastatyti - juk vaikai dažnai žiūrės filmukus. Šis dėklas apsaugo planšetę nuo sutrenkimų - vaikai dažnai numeta savo žaislus.

Antra, planšetės dizainas ir programinė įranga buvo sukurta vaikams. Pagrindinių funkcijų piktogramos yra didelės ir lengvai suprantamos, vaikai neužtruks, kol išmoks „GBtiger L701“ naudotis. Svarbiausia, kad planšetėje vietos atsirastų ne tik filmukams ir pramoginėms programoms, bet ir edukaciniams žaidimams.

Aišku, viena iš didžiausių priežasčių, kodėl ši planšetė tinka vaikams - kaina. Nesinori į netvirtas vaikų rankas patikėti gerų, brangių įrenginių. „GBtiger L701“ planšetė su spalvingu dėklų kainuoja €46,63 ir į Lietuvą yra siunčiama nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(16)
(-13)

Komentarai ()