Studentams ir ne tik - 6 geriausiai perkamos ir ant ausų dedamos ausinės, nekainuojančios nei 30 eurų  (2)

Ausinės ne vienam jaunam žmogui yra tarsi kasdienis aksesuaras. Jas ne vienas užsideda vos tik išėjęs pro duris. Ausinės taip pat praverčia dirbant kompiuteriu ar žiūrint filmus, kuomet kambaryje yra kas nors kitas. Todėl šįkart pristatome 6 ausinių modelius, kurie puikiai tiks studentams ir visiems tiems, kas nenori per daug išlaidauti: atrodo gerai, puikiai veikia ir nedaug kainuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. JKR-212B

Ausinės privalo gerai atrodyti - jas per dažnai nešiojame viešumoje, kad pasitenkintume prastu dizainu. JKR-212B įrenginys tikrai atrodo puikiai, o ir rinktis galima iš keturių spalvų. Šios ausinės turi 40 mm garsiakalbius ir mygtukus ant korpuso. „Bluetooth“ ryšiu šios ausinės jungiasi prie išmaniųjų įrenginių, bet galima muzikos klausytis ir iš atminties kortelės (iki 32 GB). JKR-212B - tai patogus ir gražus įrenginys, kuriam baterijos pakaks net 5 darbo valandoms. JKR-212B kainuoja €14,66.

2. „Remax RM-100H“

Kai kurie žmonės nemėgsta belaidžių ausinių - kuo mažiau įrenginių reikia įkrauti, tuo geriau. „Remax RM-100H“ yra ausinės su laidu, taip pat turinčios 40 mm garsiakalbį. Kadangi jos savyje nenešioja baterijų ar siųstuvų, jos yra kur kas lengvesnės, o ir atrodo neblogai.

„Remax RM-100H“ pasižymi kvadratiniu dizainu su klasikiniais bruožais. Šios ausinės patogiai susilanksto ir telpa delne, todėl jas visada galėsite pasiimti su savimi. Galima rinktis iš juodos ar rudos spalvos. „Remax RM-100H“ kainuoja vos daugiau nei 17 eurų.

3. „Bluedio T2“

„Bluedio T2“ - belaidės ausinės, pasižyminčios šiuolaikišku dizainu ir lengvai sulankstoma forma. Šios ausinės pasižymi puikiomis žemų dažnių atkūrimo savybėmis ir turi net 57 mm. garsiakalbį. „Bluedio“ pasirūpino, kad šios ausinės būtų labai patogios, kad jas būtų galima nešioti ilgą laiką. Aišku, prie to prisideda ir nenugalima baterija.

„Bluedio T2“ gamintojo teigimu gali be įkrovimo dirbti net 45 valandas. Aišku, realiomis sąlygomis šį laiką galima dalinti pusiau, bet aišku, kad ausinės vidury dienos tikrai neišsikraus. „Bluedio T2“ ausinės kainuoja kiek daugiau nei 20 eurų.

4. „Superlux HD681“

„Superlux HD681“ yra didelės ir apgobia visą ausį. Taip lengviau izoliuojamas pašalinis triukšmas, tačiau tam ausinės turi būti gerai sureguliuotos. Šios ausinės turi didelį 50 mm garsiakalbį, kuris puikiai atkuria žemus dažnius. Lankelis yra labai minkštas, ausinės nespaudžia galvos, todėl jos puikiai tinka ilgą laiką prie kompiuterio dirbantiems žmonėms.

„Superlux HD681“ puikiai tinka dirbantiems su kompiuteriu ir dėl to, kad turi laidą. Todėl jas mėgsta kompiuterinių žaidimų mėgėjai. „Superlux HD681“ kainuoja vos mažiau nei 17 eurų.

6. „Haoer KS770“

„Haoer KS770“ yra belaidės multifunkcinės ausinės su FM radiju ir atminties kortelės lizdu. Šios ausinės turi 300mAh bateriją, kurios turėtų pakakti maždaug 6 valandoms. „Haoer KS770“  turi didelius, ausis apgobiančius kaušelius.

Nors „Haoer KS770“ yra belaidės ausinės, kartu gausite ir įprastą audio laidą, jei norėtumėte jas prijungti senuoju būdu. „Haoer KS770“ kainuoja vos mažiau nei 28 eurus. 

5. „Haoer S450“

„Haoer S450“ ​labai primena „Haoer S450“. Jos taip pat turi atminties kortelės lizdą, 40 mm garsiakalbį, 300mAh bateriją, FM modulį ir kitus privalumus. „Haoer S450“ pasižymi paprastu, šiuolaikišku dizainu, todėl nekrenta į akis. Iš esmės, šios ausinės tik dizainu ir skiriasi. Tie, kuriems patinka didesni kaušeliai, rinksis „Haoer KS770“, o tie, kurie nori į akis nekrentančio įrenginio - „Haoer S450“.

„Haoer S450“ kainuoja kiek mažiau nei 25 eurus, galima rinktis iš keturių spalvų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (2)