Daugiau jokių laidų: 6 tikrai belaidės ausinės yra pasiruošusios nustebinti ir kokybe, ir kaina (Video)  ()

Belaidės ausinės dažniausiai turi laidą, jungiantį skirtingas jos puses. Tačiau taip neprivalo būti - šiais laikais yra stilingų muzikos atkūrimo įrenginių, kurių neriboja jokie laidai. Pristatome 6 šiuo metu pirkėjų geriausiai vertinamas tikrai belaides ausines iš Gearbest.com


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. TWS10

Tai - paprastos pilnai belaidės ausinės su išorine baterija. Tokie įrenginiai šiais laikais jau nieko nebestebina, tačiau TWS10 atrodo neblogai, yra funkcionalios ir labai patogios. Iš juodo ABS plastiko pagamintas TWS10 korpusas nebijo lietaus ar prakaito (IPX4 standartas) ir patogiai įsideda į ausies kaušelį. Visos funkcijos valdomos ant ausinių esančiu mygtuku, kurį labai lengva pasiekti net, pavyzdžiui, bėgiojant.

TWS10 ausinės turi 55 mAh bateriją. Jos yra įkraunamos specialioje dėžutėje, kuri pati turi 300 mAh bateriją. Tai reiškia, kad jūsų belaidės ausinės gali būti įkrautos ir, pavyzdžiui, keliaudamos jūsų kišenėje. TWS10 kainuoja vos daugiau nei 16 eurų.

2. TWS M9 

Tai - kitas to paties gamintojo modelis, kurį pirkėjai taip pat vertina puikiai. M9 yra mažesnės, tačiau stilingesnės ir turi specialios formos kabliuką, kuris užtikrina, jog ausinės niekur neiškris, juolab, kad jos yra giliais įstatomos į ausies kanalą. Dėl to šios ausinės puikiai tinka sportuojantiems

Mažesnis ABS plastiko korpusas nepalieka daug vietos baterijoms - TWS M9 turi 50 mAh baterijas. Su jomis nekomplektuojama ir išorinė baterija, tačiau TWS M9 yra pigesnės. Šiuo metu šios ausinės kainuoja mažiau nei 12 eurų.

3. QCY Q29

Šios vos 5,3 gramus sveriančios ausinės pasižymi aukštomis muzikos atkūrimo charakteristikomis ir modernia išvaizda. Šios ausinės nekrenta į akis, tačiau yra patogios ir leidžia pasirinkti tarp dviejų garso režimų. Visos funkcijos yra valdomos vieno mygtuko paspaudimu, o 45 mAh talpos baterijos pakaks bent 2,5 valandos muzikos klausymo.

Tačiau ir baterijoms išsikrovus darbas nesibaigia. Šių ausinių dėklas taip pat yra ir išorinė 220 mAh baterija, todėl ausinės gali krautis ir būdamos saugiai padėtos į kišenę ar kelioninį krešį. QCY Q29 šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 21 eurą, galima rinktis iš baltos ir juodos spalvos.

4. „Riversong Air X2“

Tai - dar vienos analogiškos ausinės, labai panašios į prieš tai aprašytą QCY Q29. Panašu, kad kinai mėgsta šio stiliaus ausines, nes daug jų yra labai panašios. „Riversong Air X2“ pasižymi panašia forma, turi 45 mAh talpos bateriją ir 220 mAh talpos išorinį maitinimo šaltinį.

Visgi, skiriasi bent kaina. „Riversong Air X2“ šiuo metu kainuoja mažiau nei 20 eurų.

„Riversong Air X2“ pristatymas video siužete

5. „Mini X2T“

Šios mėlynos ausinės puikiai tinka tiems, kurie muzikos klausosi ilgai. Nesvargu, ar mėgstate visus dienos darbus nudirbti su muzika, ar ilgai bėgiojate, šios ausinės jūsų tikrai nenuvils. Taip yra todėl, kad jose yra 85 mAh baterija - talpesnė nei įprastai sutinkama tokio dydžio ausinėse. Jos taip pat nebijo prakaito ar lietaus.

Geriausia, tai, kad „Mini X2T“ turi labai talpią išorinę bateriją - net 1500 mAh talpos. Jos spalva yra suderinta su ausinėmis, todėl tai labai stilingas ir patogus kasdienis daiktas. Šios „Mini X2T“ ausinės kainuoja vos daugiau nei 16 eurų, galite rinktis net iš keturių spalvų.

6. HBQ - I7

Tai - visiems gerai pažįstamų ausinių klonas. HBQ - I7 yra stilingos baltos ausinės, primenančios senesnes, klasikines į ausis įstatomas ausines. Jų baterijos pakanka 6 muzikos klausymo valandos, o po to tereikės vienos valandos, kad jas įkrautumėte. Jos puikiai tinka tiems, kurie dėvi kepures ar šalmus, nors, tikėtina, kad taip atrodančių ausinių nesinorės slėpti.

HBQ - I7 turi 15 mm garsiakalbius ir stipriai groja žemus tonus. Šios ausinės puikiai tinka šiuolaikinės muzikos klausymui. HBQ - I7 kainuoja vos daugiau nei 16 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()