Ypatingai geras rinkinys pradedantiesiems programuoti elektronines schemas - išparduodami paskutiniai „Arduino“ mikrovaldikliai su mygtukais, pulteliu, varikliukais, LED ir galybe kitų priedų (Video)  (13)

Kai kam elektronika yra hobis, kai kam studijos, o kai kam ir darbas. Jeigu elektronika domitės mėgėjiškai arba norite, kad vaikai užsiimtų kažkuo įdomesniu nei slampinėjimas gatvėse, šis „KT002 Arduino UNO R3“ rinkinukas galėtų jus rimtai sudominti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Arduino UNO“ yra populiarus mikrovaldiklis, kurį labai mėgsta elektronikos entuziastai. Tai yra mėgėjams skirtas įrenginys, leidžiantis eksperimentuoti, mokytis elektronikos ir programavimo pagrindų, kurti paprastus įrankius. Tačiau jį pasitelkia ir profesionalai, kurdami mikroschemų prototipus. Pats savaime „Arduino UNO“ nėra labai naudingas - reikia sugalvoti, ką prie jo prijungti.

Galimybė išties neribotos. Galite sukurti paprastą laikrodį, o galite ir kokį nors robotą. Svarbiausia, kad eksperimentuodami ir į realybę atvesdami savo idėjas mėgautumėtės procesu. Šiame nebrangiame „KT002 Arduino UNO R3“ rinkinyje yra gausybė komponentų (bendras visų jų skaičius viršija 130), kurie suteiks idėjų.

Visų „KT002 Arduino UNO R3“ rinkinio dalių net nevardinsime, tačiau pagrindines paminėti reikia. Pavyzdžiui, čia surasite laikrodžio modulį su pridedama CR2032 baterija. Kartu yra ir LCD modulis, todėl galėsite lengvai pagaminti laikrodį - tai būtų pirmas, labai paprastas projektas. Prie jo taip pat galite pridėti ir garsinį signalą ar, pavyzdžiui, kelių spalvų LED.

Rinkinyje yra ir pora skirtingų varikliukų. Taigi, jūsų kūriniai galės turėti ir judančių dalių. Joms kontroliuoti yra ir keletas mygtukų, todėl galėsite pasidaryti paprastą valdymo pultą.

Beje, kalbant apie pultelius - vienas rinkinyje jau yra. Yra ir radijo bandų atpažinimo modulis, kuris yra dažnai naudojamas elektroninėse spynose, kurios atsirakina priglaudus kortelę ar raktų pakabutį.

„KT002 Arduino UNO R3“ rinkinyje taip pat yra visa eilė skirtingų jutiklių. Pavyzdžiui, temperatūros ir drėgmės, vandens lygio, garso. Taip pat yra keli rezistoriai, pluoštelis įvairių laidų, 9 vatų baterija ir daugybė kitų komponentų.

Galbūt patyrusių elektronikos entuziastų jie ir nenustebins, tačiau bus puiki pradžia tiems, kurie dar tik pradeda domėtis „Arduino“, mikrovaldikliais ar elektronika apskritai.

Visas „KT002 Arduino UNO R3“ rinkinys yra sudėtas į patogią, patrauklią plastikinę dėžutę, kuri tiesiog pranyks jūsų stalčiuje iki to laiko, kai panorėsite paeksperimentuoti. „KT002 Arduino UNO R3“ šiuo metu kainuoja €42,82, nors dar prieš kelias savaites už jį prašė 51€. Susidomėjus ilgai delsti nereikėtų - šio pristatymo rengimo buvo belikę 9 vienetai, o ar bus nauja šio rinkinuko partija kol kas visiškai neaišku. 

Beje, pirkėjai ją vertina labai teigiamai - vidutinis įvertinimas siekia 4,87 žvaigždutes iš 5 galimų.

„KT002 Arduino UNO R3“ rinkinio video apžvalga

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai (13)