„Huawei“ viską verčia aukštyn kojomis: sieks naujo rekordo  ()

Pakėlus metinių pardavimų tikslą iki 200 milijonų, pralenkus „Apple“ antrajame 2018 metų ketvirtyje ir tapus antriems didžiausiems telefonų pardavėjais pasaulyje, „Huawei“ siekia pirmosios vietos. Kompanija tiki, kad šis tikslas bus realizuotas paskutiniame 2019 metų ketvirtyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Richard Yu, „Huawei“ vartotojų verslo vadovas, teigia, kad kompanija nesunkiai pralenks pradinį tikslą parduoti 190 milijonų vienetų, nes kompanija jau pirmoje 2018 metų pusėje pardavė 95 milijonus vienetų. Jis mano, kad šį augimą sustiprino pardavimai Kinijoje ir Europoje. Vien dabar yra parduota daugiau nei 9 milijonai „P20“ serijos vienetų nuo jos pasirodymo, kuris buvo prieš keturis mėnesius.

Kinija vis dar išlieka kompanijos pagrindinė rinka, kadangi kitos valstybės, kaip JAV ar Australija, yra susidariusios skeptišką nuomonę apie kompaniją dėl šnipinėjimo problemų. Vis dėlto, dėl šios netekties kompanija pasistengė kituose regionuose. Vartotojų verslo grupė, kuri prižiūri telefonų operacijas, 2018 metų pirmoje pusėje aptiko 73 procentų pajamų prieaugį Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. Pajamos iš Kinijos taip pat išaugo 37 procentais.

Nors Yu vartotojų verslo grupei neatskleidė pirmosios metų pusės pajamų skaičiaus, jis pranešė, kad grupės pajamų indėlis padidėjo. Remiantis industrijos duomenimis, „Huawei“ antrajame 2018 metų ketvirtyje pralenkė „Apple“ ir tapo antra didžiausia telefonų kompanija pasaulyje. Remiantis kompanijos prognozėmis, tai padidins kompanijos telefonų pardavimus 31 procentu 2018 metais. Po sulėtėjimo praeitais metais, kompanijai pavyko viską apversti aukštyn kojomis.

Yu taip pat atskleidė, kad „Huawei“ aukšto pajėgumo telefonų rinkos dalis iš 12.8 procentų išaugo į 16.4 procentus. „Mate“ ir „P“ serijų pardavimai nuo praeitų metų išaugo 45 procentais. Kompanija taip pat ruošiasi testuoti 5G ryšio telefonus, kuriuos ketina išleisti jau kitais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(14)
(5)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: