„XDA Developers“ programuotojai pastebėjo, ką tyliai ruošia „Samsung“: „Galaxy S10“ anonsas turės staigmenų  ()

Anksčiau buvo manoma, kad „Samsung“ 2019 metais pristatys tris „Galaxy S10“ modelius. Vis dėlto, kruopščiai tikrindami „Galaxy S9 Plus“ atnaujinimą, pastabieji programuotojai aptiko paminėtą ketvirtą „Galaxy S10“ modelį, kuris gali pasirodyti ateityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„XDA Developers“ programuotojai, tikrindami „Galaxy S9 Plus“ naująjį „Android 9 Pie“ atnaujinimą, pastebėjo, kad „Samsung“ galimai ruošia keturis „Galaxy S10“ variantus. Mažiausias modelis naudos 5.8 colių Super AMOLED ekraną su pirštų antspaudų skaitytuvu, įmontuotu prietaiso šone. Telefonas taip pat turės vieno lęšio kamerą. Tai bus pigiausias modelis iš visos serijos.

Manoma, kad antrasis variantas turės tokio pat dydžio ekraną bei pirštų antspaudų skaitytuvą toje pačioje vietoje, tačiau vietoje vieno lęšio kameros, šis modelis naudos dvigubos galinės kameros sąranką. Trečiasis modelis bus daug didesnis ir naudos 6.44 colių Super AMOLED ekraną su trigubos kameros sistema flagmano gale ir dviguba priekine kamera.

Taip pat pasirodė informacija ir apie ketvirtą aukščiausios klasės „Galaxy S10“ variantą, kuris turės tokius pat vidinius komponentus, kaip ir trečiasis modelis, tačiau šis galės didžiuotis 5G modemu. „Samsung“ pranešė, kad jie išleis 5G ryšį palaikantį „Galaxy S10 Plus“ savo gimtinėje, o vėliau ir kitose rinkose.

Tikimasi, kad kiekvienas modelis turės „Samsung Exynos 9820“ arba „Qualcomm Snapdragon 855“ čipsetą. Manome, kad abi mikroschemos bus pagamintos „TSMC“ 7 nm FinFET architektūros principu. 5G modemas gali būti „Snapdragon X50“ arba „Exynos Modem 5100“, priklausomai nuo flagmano pardavimo regiono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(4)
(11)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: