Skelbiamas nuolaidų kuponas turbūt geriausiam dronui iki 200€: 25 minučių skrydis, modulinė baterija ir puiki kamera - praktiškai idealus dronas pradedantiesiems („JJRC X6 Aircus“, Video)  ()

„JJRC X6 Aircus“ - tai mėgėjiškas filmuojantis dronas su 1920X1080P raiška filmuojančia kamera, 3000 mAh baterija ir keliomis išmaniomis funkcijomis. Šis dronas turi ir GPS modulį, todėl neblogai kabo ore ir gali automatiškai sugrįžti pas pilotą. Jo kamera yra sumontuota ant dviejų ašių stabilizuojančio gimbalo, todėl vaizdo įrašai atrodo puikiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„JJRC X6 Aircus“ kaina

„JJRC X6 Aircus“ pirmiausia dėmesį patraukia savo kaina - tai labai pigus dronas su 1080p raiška ir gimbalu. O įvertinus visus parametrus, ko gero šiuo metu tai net pats geriausias dronas pagal kainą ir kokybę.

  • Gearbest - €145,28 su nuolaidos kuponu GBRCJJRCX6
  • tai pati mažiausia kaina iki šiol. Po anonso jis kainavo virš 200€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„JJRC X6 Aircus“ - tai naujas kompaktiškas biudžetinės klasės dronas, skirtas filmavimui ir pasižvalgymui iš oro. Tai yra 30,00 x 30,00 x 11.50 cm dydžio ir 350 gramų svorio bepilotis orlaivis, turintis kelias išmanias funkcijas ir patogų pultelį, kuris naudoja išmanųjį telefoną. Šis dronas yra tinkamas pradedantiesiems ir tiems, kurie kartas nuo karto nori pafilmuoti vaizdus iš paukščio skrydžio.

„JJRC X6 Aircus“ viduje - modulinė 3000 mAh baterija, užtikrinanti 20-25 minučių skrydžio laiką. Ji yra įkrauna išimta iš drono, tam naudojama „Micro USB“ jungtis. Galite iš karto įsigyti droną su 2 ar 3 baterijomis - tai padės pratęsti skrydžio laiką. Tuo tarpu 2.4GHz keturių kanalų pultelis naudoja keturias AA standarto baterijas. Pultelis taip pat naudoja ir telefoną. Šį valdymo įrenginį patogu laikyti ir naudoti, visi mygtukai lieka prie pirštų galų.

Šis dronas nuo piloto gali nutolti per 500 metrų, tačiau vaizdas gali nutrūkti ir nutolus 200-300 metrų. Jei dronas pajus, kad signalas trūkinėja arba senka baterija, jis pats sugrįš pas pilotą. Tam, jis turi ir GPS sistemą.

Iš tikrųjų, „JJRC X6 Aircus“ turi ir daugiau išmanių funkcijų. Šis dronas gali sekti iš anksto sudarytą maršrutą (skristi nuo vieno pažymėto taško, iki kito), orbita suktis aplink numatytą objektą ar sektis savo pilotą. Jutiklių ir GPS pagalba jis taip pat neblogai kabo vietoje, net jei pučia nestiprus vėjas.

Visa tai labai praverčia filmuojant. „JJRC X6 Aircus“ turi aukštos kokybės kamerą su 120 laipsnių objektyvu. Ji filmuoja 1920x1080P raiška, 25 kadrų per sekundę greičiu. Tai yra pakankamai gera kamera pradedantiesiems, juolab, kad ji sumontuota ant dviejų ašių stabilizuojančio gimbalo (4:00).

Kaip atrodo skirtingi filmavimo režimai ir patys vaizdai skraidinant droną ganėtinai vėjuotą dieną, galima peržiūrėti tolesnėje apžvalgoje nuo 4:50

Taigi, susumuokime pagrindinius „JJRC X6 Aircus“ privalumus:

  • Modulinė baterija, kurią lengva pakeisti;
  • 3000 mAh baterija ir 25 minučių maksimalus skrydžio laikas;
  • dviejų ašių gimbalas;
  • patogus pultelis, naudojantis AA standarto baterijas,
  • išmaniosios funkcijos - piloto sekimas, kabojimas ore, maršruto sekimas, sukimasis apie objektą.
  • labai gera kaina

Daugiau - šioje apžvalgoje:

Žinoma, šiam dronui sunku varžytis su 300€ ir brangiau kainuojančiais analogais - jie turi daugiau programinių funkcijų, šiek tiek geresnes kameras, jautresnius gimbalus, bet iš esmės atlieka tą patį. Norint kažko geriau, bet nepermokant, tuomet geriausias variantas - FIMI X8 SE. Išsamiau apie jį skaitykite šiuose tekstuose, o jo kaina pagal parametrus irgi kol kas labai gera:

  • 371.19€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()