TOP 9 svarbiausi dalykai, ką reikia žinoti apie naująją „Honor Band 5“: rekordinis sporto režimų kiekis, unikali deguonies kiekio kraujyje matavimo funkcija, dirbtinis intelektas miego stebėjimui ir tiesiog nepralenkiama kaina (Video)  ()

„Honor Band 5“ - tai nauja išmanioji apyrankė, specialiai subalansuota aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms ir sukėlusi milžinišką susidomėjimo bangą. Tai - patogus ir praktiškas įrenginys, kuris turi realių galimybių tapti vienu iš šio rinkos segmento lyderių ir gal net pralenkti naujausią „Xiaomi Mi Band 4“. Kaip? Štai 9 priežastys, kodėl taip gali nutikti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Honor Band 5“ - tai nauja išmanioji apyrankė, kuri patiks daugeliui aktyvių žmonių. Naujoji apyrankės karta yra logiška ir gerai apgalvota praeito modelio evoliucija - turi šiek tiek geresnį ekraną, daugiau sporto režimų, laikrodžio stilių ir taip toliau. O kaina ne tik nepadidėjo, bet dar ir sumažėjo - taip pigiai dar nėra kainavusi jokia kita „Honor Band“ apyrankė tuoj po anonso.

Tiesa, tai visiškai nauja apyrankė, ją galima surasti tik keliose parduotuvėse, o turbūt geriausią kainą šiuo metu siūlo Cafago:

Įspūdingas anonso pasiūlymas „Honor Band 5“:

1. AMOLED ekranas, net 8 ekrano temos apyrankėje ir 45 pasirinkimai programėlėje

„Honor Band 5“ turi stačiakampį spalvotą 0,95 colių AMOLED ekraną. Tokį turėjo ir „Honor Band 4“, tačiau šįkart ekranas yra didesnis ir pasižymi dar gražesnėmis spalvomis. Jo rezoliucija - 240x120p. Jis yra ryškus ir lengvai skaitomas net ir saulės šviesoje. Ekrane pamatysite ir žinutes bei pranešimus.

Kitas „Honor Band 5“ privalumas - galimybė keisti ekrano temą. Jų šioje apyrankėje - net 8. Praeitos kartos įrenginyje buvo siūloma vos viena tema.

Čia reikia pastebėti, kad 8 temos yra pačioje apyrankėje, o programėlėje jų yra dar 45 pasirinkimai.

 „Honor Band 5“ išsaugojo termoplastiko apyrankę ir nedidelį svorį.

2. Daugybė matavimų ir 6-14 dienų veikianti baterija

„Honor Band 5“ turi 384 KB RAM ir 1 MB ROM atmintį, „Bluetooth 4.2“ modulį ir 100 mAh ličio polimerų bateriją. Baterija gali pasirodyti maža, tačiau jos pakaks 6-14 dienų, o įkrovimas trunka vos 100 minučių.

Lyginant su „Xiaomi Mi Band 4“ tai nėra daug - pastaroji ištveria 20 dienų, bet „Honor Band 5“ nuolatos matuoja širdies ritmą ir svarbiausia, turi deguonies jutiklį, kuris teikia nuolatinius duomenis apie kraujo sudėtį. Visa tai reikalauja papildomos energijos, tad ir baterija ištveria trumpiau. 

3. Net 11 sporto režimų, fiksuoja ir plaukimo metu daromus judesius

„Honor Band 5“ turi net 11 sporto režimų (ankstesnė versija turėjo 7). Tarp jų - vaikščiojimas, bėgimas lauke ir viduje, plaukimas, irklavimas ir taip toliau. Įdomu tai, kad šis įrenginys gali užfiksuoti ir plaukimo metu daromus judesius. Jis užfiksuos laiką, įveiktą atstumą ir daug kitų charakteristikų.

Užfiksuotus duomenis galima peržiūrėti ekrane arba išmaniajame telefone. Tereikės parsisiųsti „Honor Health App“, tačiau telefone matysite kur kas išsamesnę suvestinę.

4. Pilnas atsparumas vandeniui

Pati „Honor Band 5“ apyrankė vandens nebijo - atitinka 5 ATM (50 metrų panardinimo) standartą, tad su ja galite ne tik praustis duše, bet ir plaukioti bei nardyti po vandeniu. 

5. 301 ligoninės pagalba ištobulinta širdies ritmo matavimo sistema 

Naujasis „Honor Band 5“ gali matuoti širdies ritmą, nepriklausomai nuo apšvietimo, o tuomet pateikia patarimų, kaip gerinti širdies sveikatą. 24 valandų širdies ritmo matavimo sistema „TruSeen 3.0“ buvo ištobulinta su 301 ligoninės pagalba.

6. Unikali deguonies kiekio kraujyje matavimo funkcija

Tuo tarpu deguonies kiekio kraujyje matavimas (SpO2) yra nauja funkcija ir tai pati svarbiausia „Honor Band 5“ apyrankės stiprybė - tokios galimybės neturi jokia kita apyrankė šioje kainų grupėje, net ir naujoji „Xiaomi Mi Band 4“. Tokios funkcijos neturėjo ir praėjusi „Honor Band 4“.

Kuo svarbus deguonies kiekis kraujyje? Jis parodo, organizmo būklę - kaip raudonieji kraujo kūneliai aprūpina organizmą deguonimi. Normalioje būsenoje turėtų būti nuo 90 iki 100%. Kai šis rodiklis nukrenta, turėtumėte nustoti sportuoti, o kai pasiekiate žemesnį nei 70% lygį, nedelsdami kreipkitės į gydytojus. Jeigu šis rodiklis nuolatos yra žemiau nei 90%, reiktų pasitikrinti dėl mažakraujystės. 

7. Dirbtinis intelektas miego stebėjimui

Dar įspūdingiau atrodo nauja miego analizavimo programa „Honor TruSleep“, kuri naudoja dirbtinio intelekto sistemą, kuri analizuoja skirtingas miego fazes ir gali pateikti daugiau nei 200 pasiūlymų, kaip miegą pagerinti.

8. Visi svarbiausis informaciniai pranešimai

„Honor Band 5“ ekrane galima perskaityti žinutes, pranešimus, pamatyti, kieno skambučius praleidote besitreniruodami. Šis įrenginys taip pat padeda surasti nežinia kur nukištą telefoną, per atstumą valdyti kamerą.

„Honor Band 5“ apžvalga

9. Stebinanti „Honor Band 5“ kaina

„Honor Band 5“ turi daug gerų savybių, tačiau tarp jų būtina paminėti ir kainą. Pirmtakas „Honor Band 4“ pagal kainą niekaip nepavijo „Xiaomi Mi Band 3“, tačiau dabar  viskas apsivertė aukštyno kojomis - daugybę įspūdingų funkcijų turintis „Honor Band 5“ kainuoja pigiau nei „Xiaomi Mi Band 4“ ir šios išmaniosios apyrankės tampa svarbiausiais konkurentais. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()