Pamatykite! Štai kaip atrodo karinės fregatos sunaikinimas – JAV karinis jūrų laivynas iš žemės, oro ir vandens paleido torpedas į „USS Ingraham“ (Video)  ()

JAV karinis jūrų laivynas paskelbė įspūdingą vaizdo įrašą, kuriame matosi, kaip apšaudoma ir nuskandinama karinė fregata „USS Ingraham“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per SINKEX pratybas Ramiajame vandenyne, netoli Havajų, JAV karinis jūrų laivynas nuskandino seną fregatą „USS Ingraham“.

Dabar karinis jūrų laivynas paskelbė filmuotą medžiagą: fregata atakuota iš žemės, oro ir vandens.

JAV karinio jūrų laivyno išleistas vaizdo įrašo montažas parodo pasiruošimo pratyboms fragmentus. Atakai buvo panaudotos kelios ginklų sistemos, tokios kaip sklandanti bomba (JSOW), „Harpoon“ ginklų sistemos, lazeriu valdomi ginklai ir MK48 torpedos.

„Harpoon“ ginklų sistemą išbandė jūrų patruliai ir žvalgybiniai lėktuvai „P-8A Poseidon“, o „F-35C Joint Strike Fighters“ dislokavo lazeriu valdomus ginklus. Karinio jūrų laivyno povandeninis laivas „USS Chicago“ (SSN721) panaudojo priešlaivinę raketą „UGM-84“, o paskutinį smūgį atliko „MK48 Advanced Capability“ torpeda, dėl kurios įvyko korpuso lūžis, didžiulis sprogimas ir galutinis fregatos nuskendimas.

 

Didelės apimties pratybos, vykusios dvi savaites nuo rugpjūčio 2 d. iki rugpjūčio 16 d., leido kariniam jūrų laivynui išbandyti ir pademonstruoti naujas mūšio koncepcijas, tokias kaip „Expeditionary Advanced Basing Operations“, ir galimybes, kurios leidžia pagreitinti tikslų, jungtinį, kelių platformų smūgį taikiniams vandens paviršiuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()