NOKIA duoklė stiliaus fanatikams: pristatyti nauji NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE telefonai  (3)

Kai nelabai išeina nustebinti technologijomis, kurios šiais laikais ir taip žygiuoja sparčiau nei tikrieji žmonių poreikiai, galima labiau orentuotis į išvaizdos aspektus. Pavyzdžiui stilių, dizainą, prabangos elementus. Panašiu keliu nuėjo NOKIA pristatydama NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE telefonus. Išsamiau apie juos galite paskaityti žemiau pateiktame spaudos pranešime. Na, jei domina tiktai techniniai telefonų aspektai, geriau iš karto NOKIA svetainėje paieškokite modelių dokumentacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NOKIA pristato aukščiausios kokybės telefonų porą, skirtą labiausiai nusimanantiems ir stilių suprantantiems vartotojams. Naujieji NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE įveda 3G galimybes ypač pripažintai elegantiško ir rafinuoto dizaino telefonų NOKIA 8800 serijai, įkvėpimo besisemiančiai iš gamtos, taip išskiriant šiuos telefonus iš visų. NOKIA 8800 ARTE bus pradėta prekiauti ketvirtą 2007 metų ketvirtį. Numatyta kaina – apie 1000 eurų be mokesčių ir subsidijų. NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE pasirodys pirmąjį 2008 metų ketvirtį. Numatyta kaina bus apie 1150 eurų be mokesčių ir subsidijų.

„Šie du nauji telefonai nustato kokybės ir meistriškumo matą, – sako Heikki Norta, NOKIA kompanijos mobiliųjų telefonų padalinio vyresnysis viceprezidentas. – Pažangiausios medžiagos ir vientisi paviršiai yra malonūs paliesti, o rafinuotas minimalistinis dizainas yra tiek pat malonus pažiūrėti. Viską nustelbiantis dėmesys detalėms reiškia, kad NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE yra sukurti išlikti.“

NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE telefonuose dera elegantiška išvaizda ir nepralenkiamos funkcinės galimybės. Išorėje vientisas metalas ir stiklinis korpusas teikia NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE nepalyginamą stiliaus pojūtį, o po šia išore slypinčios jų širdys yra pilnos naujovių. Prilietus plieninį paviršių žemiau ekrano, sušvinta analoginis laikrodis – rodantis laiką tobula klasikine forma. Įeinantys į NOKIA ARTE skambučiai gali būti subtiliai išjungti su „nutildyk garsą“ savybe, leidžiančia savininkus nutildyti savo telefoną nepatraukiant dėmesio – tiesiog apverčiant telefoną ekranu į apačią. Kitos moderniausios savybės:

  • 2 colio QVGA 240 320 OLED ekranas, turintis iki 16 milijonų spalvų
  • 3,2 megapikselio automatiškai fokusuojanti kamera su 8 kartų skaitmeniniu priartinimu
  • 3G galimybės
  • 1 GB įmontuotos atminties
  • MICRO USB „viskas viename“ jungtis
  • Atspari pirštų atspaudams metalinė ir stiklinė danga

Tiek NOKIA 8800 ARTE, tiek NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE pasižymi aukštos kokybės metalo ir stiklo deriniu, kuriančiu jų klasikinį, standartinį stilių. Glotnus slankusis mechanizmas – susidedantis iš modernių metalinių guolių ir unikalaus spyruoklinio mechanizmo – užtikrina, kad telefoną laikyti būtų malonu. NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE teikia turtingesnį išskirtinumo jausmą dėl vis tobulėjančio nušlifuoto nerūdijančio plieno korpuso su tikru safyro brangakmeniu ir minkštos odos akcentu.

Tęsiant išskirtinių garso takelių tradiciją savo aukščiausios kokybės telefonuose, NOKIA pakvietė pasaulyje pripažintus Kruder ir Dorfmeister meistrus susivienyti, kad prisidėtų savo išskirtiniu muzikos stiliumi kuriant unikalų garso takelį šiems dviem prietaisams. NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE savininkai galės mėgautis išskirtiniu garso takeliu, sukurtu Kruder ir Dorfmeister bei vaizdais, sukurtais Fritz Fitzke – tai prideda dar daugiau rafinuotumo ir išskirtinumo abiems prietaisams.

Kiekvienas telefonas turi daug mobilių priedų, kurie papildo išskirtinę NOKIA 8800 ARTE ir NOKIA 8800 SAPPHIRE ARTE telefonų teikiamą patirtį. Tarp jų elegantiška laisvų rankų įranga su BLUETOOTH BH-803, turinti triukšmo panaikinimo funkciją ir prisilietimui jautriu garsumo valdymu. Kad būtų rafinuotesnis ir saugesnis, kiekvienas telefonas turi odinį nešiojimo dėklą su lininiu pamušalu ir atskirais priderintais įkraunančiais stovais.

Šaltinis: NOKIA pranešimas spaudai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(2)

Komentarai (3)