„Bitė“ pristatė pirmąjį šalyje 3G/HSUPA modemą  (0)

2008-uosius metus telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ pradeda pristatydama klientams išskirtinę mobiliojo interneto naujovę – pirmąjį šalyje modemą, leidžiantį dirbti su sparčiąja duomenų išsiuntimo technologija HSUPA. Naujausius „Vodafone Mobile Connect“ įrenginius bendrovės klientai galės įsigyti nuo rytdienos, šių metų sausio 3 dienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik 2007 m. rudenį Europoje pasirodęs „Vodafone Mobile Connect“ modemas, jau spėjęs pelnyti ir svarų apdovanojimą už dizainą, palaiko naujausius HSUPA technologijos standartus, todėl užtikrina ne tik didelę priimamų (HSDPA), bet ir išsiunčiamų duomenų (HSUPA) spartą.

„Siūlydami didžiausią Lietuvoje mobiliojo interneto greitį ir karščiausias šios srities naujoves, savo klientams galime užtikrinti geriausią vartojimo patirtį naudojantis mobiliuoju internetu. Naujasis „Vodafone Mobile Connect“ mobiliojo interneto modemas leis klientams ne tik naršyti internete rekordiniu greičiu, bet ir ypač patogiai talpinti bei siųsti didelės apimties failus“, – sakė „Bitės“ marketingo direktorius Vytautas Kaikaris.

Naujasis modemas pratęs „Bitės“ mobiliojo interneto naujovių seriją – dar rudenį bendrovė 3G/HSDPA tinkle pristatė rekordinį iki 7,2 Mbps siekiantį mobiliojo interneto duomenų priėmimo greitį, leidžiantį klientams naudotis dvigubai didesne nei iki tol vidutine sparta – 2,8 Mbps.

Naujasis „Vodafone Mobile Connect“ mobiliojo interneto modemas ne tik palaikys šį duomenų priėmimo greitį, bet ir leis siųsti duomenis net iki 1,4 Mbps maksimaliu greičiu bei vidutine sparta apie 1 Mbps, o tai – maždaug 3 kartus greičiau nei anksčiau. Iki šiol pristatyti mobiliojo interneto modemai suteikė iki 384 kbps maksimalų duomenų išsiuntimo greitį.

Kaip ir ankstesnysis „Vodafone Mobile Connect“ įrenginio modelis, naujasis 3G/HSUPA modemas prie kompiuterio bus jungiamas per USB jungtį, todėl jį galima naudoti visų operacinių sistemų (Windows, MAC OS, Linux) nešiojamuosiuose, ir staliniuose kompiuteriuose. Prijungtas prie kompiuterio, kuriame įdiegta „Windows“ operacinė sistema, įrenginys automatiškai įdiegia visą reikalingą programinę įrangą, todėl pradėti naudotis internetu galima vos tik paspaudus prisijungimo mygtuką.

Pasak „Bitės“ marketingo direktoriaus V. Kaikario, modemas sudomins ir išskirtinio dizaino mėgėjus. Praėjusių metų gruodžio mėnesį naujasis „Vodafone Mobile Connect“ 3G/HSUPA modemas už išskirtinį dizainą gavo prestižinį Tarptautinio dizaino forumo (Vokietija) remiamą „iF“ apdovanojimą. Jis aplenkė 2700 produktų iš daugiau kaip iš 35 pasaulio šalių ir gavo aukščiausius įvertinimus už inovatyvumą, patogumą naudoti, patvarumą, stabilumą, dizaino kokybę, naudojamų medžiagų suderinamumą bei mažiausią neigiamą poveikį aplinkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)