"The Pirate Bay" vėl turi nemalonumų  (5)

Dar nespėjo nurimti neseniai pasibaigusios žymiosios "The Pirate Bay" bylos atgarsiai, o dalijimosi failais svetainė jau vėl paduota į teismą. Šįkart jėgas suvienijo 13 kino studijų, siekiančių, kad svetainės veikla apskritai būtų nutraukta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturi "The Pirate Bay" įkūrėjai šių metų balandžio mėnesį buvo pripažinti kaltais pažeidus autorių teises, jiems skirta po vienus metus kalėjimo bei priteista sumokėti milijonines kompensacijas muzikos ir filmų leidybos bendrovėms. Tokį teismo sprendimą "The Pirate Bay" atstovai yra apskundę jau antrą kartą, todėl taškas šioje byloje dar nepadėtas.

Tiesa, nepaisant nepalankaus teismo sprendimo įkūrėjų atžvilgiu, žymioji dalijimosi failais svetainė savo veiklos nenutraukė. Todėl dabar "Columbia Pictures", "Disney Enterprise", "Universal Studios" ir 10 kitų kinų studijų siekia, kad teismas apribotų ir svetainės veiklą.

Beje, praėjusį mėnesį nedidelė švedų programinės įrangos bendrovė "Global Gaming Factory X" pareiškė pirksianti šią svetainę ir ją ketina paversti legaliu verslo modeliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kauno diena
Kauno diena
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: