„Google Analytics“ pristatė mokamą versiją (Video)  (0)

„Google Analytics“ yra bene pati populiariausia ir viena geriausių statistikos apie internetinės svetainės lankomumą surinkimo ir ataskaitų formavimo tarnyba internete. Iki šiol „Google“ teikė tik nemokamą šios tarnybos versiją, tačiau nuo šiol vartotojai turės galimybę naudotis daugiau galimybių turinčia komercine paslaugos versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nemokamą versiją su tam tikrais apribojimais galėjo naudoti visi: ir smulkaus verslo atstovai, ir didžiausios bei populiariausios svetainės internete. „Google“ teigia, jog naujoji paslaugos versija kurta bendradarbiaujant su didžiausiais „Google Analytics“ klientais, tarp kurių galima rasti ir šiuos garsius pavadinimus: „Gucci“, „Travelocity“, „TransUnion“, „eHarmony“ ir kt. Google Analytics Premium“ bus teikiama jau komerciniais pagrindais. Pagrindiniai naujosios versijos aspektai yra šie:

  • patobulintas informacijos surinkimas, daugiau įvairių kintamųjų savitiems poreikiams tenkinti ir individualių sprendimų statistikai sekti;
  • daugiau galimybių analizuojant statistiką – įvairūs testavimai ir stebėjimo modeliai (angl. conversations);
  • Pagalba diegiant ir prižiūrint tarnybos nuostatas ištisą parą;
  • Saugumo ir privatumo garantijos, surenkant ir atvaizduojant informaciją.

Kol kas ši naujoji versija pasiekiama tik JAV, Kanados bei Didžiosios Britanijos vartotojams. Trumpą vaizdo įrašą apie atnaujintą tarnybą galite peržiūrėti toliau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Ričardas Šmaižys
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)