„Apple“ ruošia „iPad“ modifikaciją su 8 colių įstrižainės ekranu  (3)

Tarp gausybės gandų ir pamąstymų apie planšetinį kompiuterį iPad 3, kurio debiutas laukiamas po trijų savaičių, neliko nepastebėta ir pasirodžiusi informacija, jog Apple neva svarsto apie kompaktiškesnę planšetinio kompiuterio versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei tikėti autoritetingu interneto portalu „The Wall Street Journal“, kompanija jau dirba su komponentų tiekėjais iš Azijos, ketindama pradėti testuoti planšetinį kompiuterį, kurio ekranas mažesnis už „klasikinio“ „iPad“.

Kompiuterinių komponentų tiekėjų atstovai, panorėję likti anonimais, tvirtina, jog „Apple“ jiems jau pademonstravo naująjį įrenginį su 8 colių įstrižainės ekranu, tuo metu kai pirmos ir antros kartos „iPad“ ekrano įstrižainė lygi 9,7“. Be to, kompanija neva pareiškė, jog šiuo metu svarsto, kokias įmones pasirinkti mažesnio „iPad“ ekranams tiekti.

Tai reiškia, jog „Apple“ iš tikrųjų gali kurti sumažintą „iPad“ modifikaciją, rinkoje žinomą preliminariu pavadinimu „iPad mini“. Tačiau ar sumažinta versija pasirodys prekyboje, o jei pasirodys, tai kada, pasakyti sunku: juk toli gražu ne kiekvienas prototipas išgyvena iki serijinio produkto stadijos. Beje, praėjusių metų spalio mėnesį jau buvo pasirodę gandai apie galimai pasirodysiantį „iPad mini“ su 7,85“ įstrižainės ekranu, o tai visai netoli nuo dabar minimų 8“. Tad galbūt „mažyliui“ bus lemta atsirasti?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: