Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga nauju standartu vadinamas „MAZE Alpha“ išmanusis su 4GB RAM, Full HD raiška, pilnai metaliniu korpusu ir dviguba kamera siūlomas už 160€ (Video)  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai savo sugebėjimus išmaniųjų telefonų rinkoje demonstruoja jau ne pirmi metai. Šiuo atveju net ir patys didžiausi skeptikai pripažįsta, kad kinų progresas per pastaruosius keletą metų tiesiogine ta žodžio prasme yra milžiniškas. Kitaip sakant, vietinių Kinijos gamintojų sukurti išmanieji telefonai sparčiai vejasi net ir šios rinkos gigantus. Tenka pripažinti, kad šie netikėti pokyčiai itin akivaizdžiai atsiskleidė prasidėjus 2017 metams ir tai bene geriausiai patvirtina naujosios kartos kinų sukurti išmanieji telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai nebus prieštaraujančių, kad įtakingi išmaniųjų telefonų gamintojai už metalinį korpusą, itin siaurą kraštinį ekrano rėmelį bei didelės įstrižainės ekraną kiekvienais metais užsiprašo vis daugiau ir daugiau pinigų. Tuo tarpu Kinijoje progresas vyksta visiškai priešingai – išmanieji telefonai kiekvienais metais darosi vis pažangesni ir našesni, tačiau pastarųjų kaina keičiasi nežymiai. Ir jeigu šiuo atveju yra sunku tuo patikėti, tiesiog rekomenduojame susipažinti su naujos kartos išmaniuoju telefonu „MAZE Alpha“.

Vos tik pamačius „MAZE Alpha“ į akis, žinoma, visų pirma krenta išmaniojo telefono dizainas. Negana to, kad „MAZE Alpha“ gali pasigirti 6 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080, 376 PPI) ekranu, kurį nuo susibraižymų taip pat saugo „Corning Gorilla Glass 4“ stiklas, čia tiesiog neįmanoma nepastebėti ir itin siauro kraštinio rėmelio bei priekyje integruoto fizinio mygtuko su piršto antspaudų skaitytuvu. O jeigu tokių savybių vis dar nepakanka, įvertinkite ir tai, kad „MAZE Alpha“ korpuso rėmelis yra gaminamas iš metalo.

Techninės „MAZE Alpha“ galimybės taip pat neturėtų nuvilti, jei tik įvertinsite jo kainą ir nelyginsite su brangiausiais pasaulio telefonais. Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad šis išmanusis telefonas gali pasigirti 4000 mAh baterija, USB C tipo jungtimi, 4G LTE ir IEEE 802.11ac WiFi ryšio moduliais bei iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

Svarbiais „MAZE Alpha“ išmaniojo telefono akcentais taip pat tampa ir gale integruota dviguba kamera (13 MP + 5 MP) su „Samsung S5K3L8“ sensoriumi, naujos kartos aštuonių branduolių „Helio P25“ centrinis procesorius, „Mali T880“ vaizdo plokštė, 64 GB vidinė ROM atmintis bei 4 GB operatyvioji RAM atmintinė. Vis dėlto gamintojas čia dar linkęs pabrėžti, kad esant išskirtiniam pirkėjo poreikiui gali pasiūlyti ir „MAZE Alpha“ išmaniojo telefono modelį su 6 GB operatyviąja RAM bei 128 GB vidine ROM atmintimis.

Galiausiai tenka pripažinti ir tą faktą, kad kinai vėl visus sugebėjo nustebinti šio išmaniojo telefono kaina. Jau pradžioje užsiminėme, kad vietinių Kinijos gamintojų kuriami išmanieji telefonai yra prieinami praktiškai kiekvienam, tačiau turbūt yra nedaug potencialių pirkėjų, kurie būtų pagalvoję jog „MAZE Alpha“ kaina Kinijos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu siekia vos apie 160 eurų. Žinoma, tai anonso proga siūloma kaina ir modelių kiekis už tokią sumą yra ribotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()