Turbūt pigiausias vaizdo registratorius iš Kinijos su 1080p raiška: su specialiu nuolaidos kodu galima gauti už 7€  (5)

Vaizdo registratorius automobilyje yra labai naudingas įrankis. Tai daiktas, kurio visada pasigesite pakliuvę į nedėkingą situaciją ar prieš akis pastebėję netradicinį ir įdomų įvykį. Tačiau dažnai nekyla rankos pirkti paties brangiausio įrenginio ir norisi pataupyti, juk rinkoje yra ir visai pigių vaizdo registratorių. Pigiausi iš jų kainuoja ne daugiau nei 15 €.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau rašėme apie vieną tokių registratorių rinkinuką, o dabar į akis pakliuvo labai įdomus produktas iš tomtop.com parduotuvės – tai plataus kampo 1080p raiškos vaizdo registratorius su 2.4“ ekranu, kainuojantis 16.76$. Pagal šią kainą tai būtų niekuo neišskirtinis produktas tarp savo konkurentų, tačiau dabar jam galioja 15% nuolaida, o su ja kaina nukrenta iki 14.29$, bet tai dar ne viskas.

Pirkimo metu įvedus kupono kodą HTY6DWA, galima gauti papildomą 6$ nuolaidą. Susumavus visas nuolaidas vaizdo registratorių galima įsigyti vos už 8.29$ ir tai jau yra turbūt geriausias pasiūlymas, kokį teko matyti net ir Kinijos platybėse.

Pavertus į eurus, tai būtų 7.1€ - į Lietuvą siunčiamas nemokamai, o tokios kainos prekėms net ir siunčiant per siuntų tarnybas netaikomi papildomi mokesčiai, taigi, jokio pabrangimo. 

Tad ko galima tikėtis iš šio registratoriaus?

Visų pirma, jis turi 140 laipsnių plataus kampo objektyvą, taip pat gali filmuoti naktį. Taip pat turi automatinę judesio aptikimo funkciją, tad nufilmuos viską, kas vyksta prie automobilio, kai jį paliekate stovėjimo aikštelėje.

Kameros jutiklis yra 12 Mpx raiškos, o vaizdai įrašomi su 1920x1080P arba 1280x720P  raiška. Vaizdas koduojamas H264 formatu, suspaudžiančiu failus ir leidžiančiu kortelėje įrašyti ilgesnes keliones.

Nors ir yra itin pigus, bet taip pat turi G sensorių. Tai yra staigaus judesio jutiklis. Jis svarbus, nes jo dėka staigaus stabdymo ar smūgio atveju kamera gali automatiškai pradėti įrašą. Taip nufilmuosite iškart po įvykio vykstantį vaizdą. Įrašas, kurio metu įvyko staigus judesio pasikeitimas, „G-Sensor“ dėka saugomas atskirame faile ir nėra perrašomas.

Negana to, yra tikrai modernios ir simpatiškos išvaizdos – galima rinktis iš dviejų spalvų.

Atminties kortelė yra iki 32 GB – tai nėra labai daug, bet už tokią kainą tikėtis kažko geriau jau neįmanoma. Duomenis galima įrašyti ir per USB sąsają.

Yra dvi kalbos – kinų ir anglų.

Kaip jau įprasta pas kinus, akcija šiam registratoriui tęsis ribotą laiko tarpą – kelias dienas, tad susidomėjus, neverta delsti.

Iš atsiliepimų matyti, jog silpnoji registratoriaus vieta – kuklus jo supakavimas, tad dovanai jis nelabai tinka. Tačiau asmeniniam naudojimui tai netrukdo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai (5)