Cafago skelbia apie naujus pasiūlymus su nuolaidomis: „krištolinio švarumo garsą“ užtikrinančios ausinės ir prie išmaniųjų telefonų prijungiami nuotraukų spausdintuvai (Video)  ()

Cafago.com internetinė parduotuvė informuoja, kad paruošė net tris specialius pasiūlymus. Šįkart specialių kuponų nuolaidos taikomos dviems nešiojamiems ir mobiliems prie išmaniųjų telefonų prijungiamiems nuotraukų spausdintuvams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, kinai sumąstė prigaminti net ir tokių įrenginių. Na, o tiems, kuriems tokie įrenginiai nepasirodys verti rimtesnio dėmesio, Cafago.com siūlo naujas „Xiaomi“ ausines.

Tad kokios sąlygos? Visai paprastos: jei sudomins „Xiaomi XPRINT" nuotraukų spausdintuvas, tereikės suvesti specialų nuolaidos kupono kodą RP0084 ir šis įrenginys vietoj 103 eurų kainuos 83 eurus.

Siūlomas ir pigesnis nuotraukų spausdintuvas – „Paperang P1“. Vietoj 45 eurų, su specialiu nuolaidos kodu RF0062, jis kainuos 31 eurą.

Na, o jei tokie įrenginiai nesudomins, yra pasiūlymas ir muzikos mylėtojams, tai „Xiaomi Dual-unit Half-in-ear“ ausinės. Jos su specialiu RF0144 nuolaidos kodu kainuos 13 eurų. Tad įdėmiau pasižiūrėkime į šiuos tris pasiūlymus.

„Xiaomi XPRINT"

„Xiaomi XPRINT" yra mobilus ir stilingas nuotraukų spausdintuvas. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi XPRINT" užtikrina gražias ir ryškias nuotraukas, nes naudoja papildytos tikrovės (AR) ir automatinę nuotraukų paviršiaus dengimo technologijas.

„Xiaomi XPRINT" daro ne tik gražias nuotraukas, bet ir skirtingo dydžio, o AR nuotraukas padaro dar aiškesnes, naturalesnes ir ryškesnes. Automatinio dengimo technologija ant spalvotos nuotraukos uždeda tarsi papildomą filtrą, kuris nuotraukas padaro atsparias vandens ir šviesos neigiamam poveikiui ir taip leidžia maksimaliai ilgai išlaikyti kokybiškas nuotraukas nepažeistas.

„Bluetooth“ ryšiu perkeliamos nuotraukos iš mobilaus telefono į „Xiaomi XPRINT". Tam tereikia „XPRINT“ programėlės. Taip pat duomenis galima perkelti ir NFC. Nereikia jokių laidų ar spausti specialius mygtukus. „Xiaomi XPRINT" aprūpintas 650 mAh baterija ir suderinamas su tais įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 5.0“ arba „iOS 9.0“ ir, žinoma, naujesnėmis operacinėmis versijomis. „Xiaomi XPRINT" spausdintuvas sveria apie 268 gramus, o išmatavimai siekia 13,3x8,0x2,7 cm.

Beje, maksimalus atspausdintos nuotraukos dydis būtų 86 x 54 mm. Kartu su „Xiaomi XPRINT" spausdintuvu ir USB laidu gausite ir 9 vnt. specialaus nuotraukų popieriaus.

„Paperang P1“

Visgi, jei „Xiaomi XPRINT" spausdintuvas atrodo per brangus, yra ir kitas galimas variantas, tai „Paperang P1“. Jis yra praktiškai trigubai pigesnis. Klausimas: kuo prastesnis?

„Paperang P1“ naudoja terminę spausdinimo technologiją, o nuotraukos dydis siekia 57 x 33 mm, tad nuotraukos bus kiek mažesnės nei spausdinant su „Xiaomi XPRINT" spausdintuvu.

„Paperang P1“ spausdintuvas sveria apie 120 gramų, o išmatavimai siekia 8,3x8,3x4,5 cm. Tai itin kompaktiškas ir mažas nešiojamas spausdintuvas.

Jis pasižymi itin talpia 1000 mAh baterija. Suderinamas su įrenginiais, kurie dirba su „Android 4.4“ arba „iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Su juo galima spausdinti viską ką tik norima: poeziją, paveikslėlius, reikalingą išmokti informaciją arba paruoštukes (tikrai neskatiname naudotis paruoštukėmis per atsiskaitymus aut. past.).

„Paperang P1“ taip pat nereikia jokių papildomų laidų, jis veikia „Bluetooth 4.0“ ryšiu, tad itin paprasta perduoti duomenis iš telefono į šį mažyti spausdintuvą. Jis įkraunamas su microUSB laidu, tad tai patogus ir kompaktiškas spausdintuvas.

„Xiaomi Dual-unit Half-in-ear“ ausinės

Na, o tiems, kurių nedomina tokie įrenginiai, Cafago.com siūlo atkreipti dėmesį į „Xiaomi Dual-unit Half-in-ear“ ausines. Gamintojo teigimu, šios ausinės turi dinaminius transduktorius ir keramikinius garsiakalbius, todėl užtikrinamas „krištolinio švarumo garsas“.

„Xiaomi“ ausinės yra, kaip ir įprasta šiai kompanija, stilingos, lengvos ir patogios nešiotis su savimi. Laidas yra tvirtas ir pagamintas iš kokybiško TPE plastiko.

Patogus muzikos valdymas ir atsiliepimas į skambučius. Ausinių kištukas yra standartinis – 3,5 mm ir pasuktas 90 laispnių kampu, o visas ausinių laido ilgis yra 1,25 metro.

Garso stiprumas siekia 105 dB, dažnis – 20Hz-40KHz ir 32 omų varža. „Xiaomi Dual-unit Half-in-ear“ ausinės tinka prijungti tiek prie kompiuterio ar išmanaus telefono, tiek ir prie planšetinio kompiuterio ar muzikos grotuvo. Tai kokybiškos "Xiaomi" kompanijos ausinės.

Tik priminsime šių Cafago.com trijų pasiūlymų sąlygas:

1) „Xiaomi XPRINT" nuotraukų spausdintuvas – nuolaidos kupono kodas RP0084 ir šis įrenginys vietoj 103 eurų kainuos 83 eurus;

2) „Paperang P1“ nuotraukų spausdintuvas – vietoj 45 eurų, su specialiu nuolaidos kodu RF0062, jis kainuos 31 eurą;

3) „Xiaomi Dual-unit Half-in-ear“ ausinės su specialiu RF0144 nuolaidos kodu kainuos 13 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()