Kinijos turgelio stebuklai: beveik 500€ pigiau siūlomas naujos kartos segvėjus „Xiaomi Ninebot Plus“ su unikaliu valdymu: „nuvažiavau jau 900 km, todėl tikrai galiu patvirtinti, jog tai labai geras daiktas“ (Video)  (6)

Šių metų vasara aiškiai patvirtino, kad mes aktyviai ieškome naujų alternatyvių transporto priemonių automobiliams bei dviračiams. Tokias tendencijas aiškiai patvirtina pastebimai išaugęs susidomėjimas elektriniais paspirtukais bei riedžiais. Vis dėlto greta šių naujos kartos elektrinių dviračių transporto priemonių šiuo metu aktyviai bando įsitvirtinti ir naujos kartos segvėjai, kurie priešingai nuo anksčiau pristatytų dabar jau nebeturi valdymui skirtos rankenos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Segvėjus „Xiaomi Ninebot Plus“ kartais dar vadinamas „Ninebot by Segway Mini Plus“ yra išskirtinis konkurentų tarpe, nes naudojant specialų balansavimo algoritmą gali būti valdomas vien tik kojų pagalba.
  • Specialus valdymo pultelis, kuris leidžia „Xiaomi Ninebot Plus“ segvėjų valdyti nuotoliniu būdu.
  • 800 W variklis (2x400W)
  • 329 Wh talpos baterija
  • Iki 35 km atstumas vienu įkrovimu
  • Maksimalus greitis 18 km/h
  • Maksimali apkrova – 100 kilogramų.
  • Nuotolinis valdymas iki 20 m atviroje erdvėje
  • Du 11 colių ratai, kurių padangos garantuoja gerą sukibimą net ir esant šlapiai kelio dangai.
  • Turi integruotus priekinius, galinius, stabdžių ir posūkių žibintus.
  • Įspūdingai atrodantis ratuose integruotas mėlynas apšvietimas
  • Gali būti montuojama kamera (baziniame komplekte nėra pridedama), kuri itin pravers tada, kai norėsite savo keliones „Xiaomi Ninebot Plus“ įamžinti ir pasidalinti su draugai.
  • Svoris 16 kg
  • Matmenys 57.70 x 28.00 x 62.00 cm

Kaina

„Xiaomi Ninebot Plus“ segvėjus tikrai nėra pats pigiausias produktas iš Kinijos. Atlikta analizė taip pat patvirtina, kad kiekviena Kinijos elektroninė parduotuvė šiam segvėjui taiko labai individualius kainų pasiūlymus.

  • Lietuvoje „Ninebot by Segway Mini Plus“ kainuoja 999€.
  • „AliExpress“ elektroninė parduotuvė „Xiaomi Ninebot Plus“ segvėjų šiuo metu siūlo įsigyti už 838 eurus, į Lietuvą siuntimas nemokamas, iš Kinijos sandėlio.
  • „TomTop“ šis segvėjus su papildoma nuolaida yra parduodamas už 654 eurus, nemokamas pristatymas iš Kinijos, siunčiant į Lietuvą parduotuvė kompensuoja muitus, jei jų būtų.
  • Pati geriausia kaina yra „Gearbest“ - šiuo metu „Xiaomi Ninebot Plus“ čia yra parduodamas už 516 eurų, siunčiama iš Kinijos nemokamai registruotu paštu, šiuo siuntimo būdu kompensuoja muitus, jei jų būtų.
  • Perkant iš „Gearbest“ sutaupote nuo 138 eurų (lyginant su TomTop) iki 483€ (lyginant su lietuviška kaina).

Naujos kartos segvėjus „Xiaomi Ninebot Plus“ gali būti pritaikytas labai įvairiose situacijose. Pavyzdžiui, „Xiaomi Ninebot Plus“ puikiai tinka tiems pirkėjams, kuriems kiekvieną dieną mieste tenka įveikti didesnius nei įprastai atstumus. Kitaip sakant, šio segvėjaus pakalba galėsite keliauti pastebimai greičiau nei anksčiau tai buvote įpratę daryti pėsčiomis.

Šiuo atveju labai įdomu ir tai, kad „Xiaomi Ninebot Plus“ segvėjų esant reikalui taip pat galite paversti mobiliu pirkinių krepšeliu, kuris automatiškai seka paskui jus. Toks funkcionalumas tampa įmanomas dėka komplekte pridedamo specialaus valdymo pultelio. Čia įvertinkite ir tai, kad „Xiaomi Ninebot Plus“ maksimaliai gali atlaikyti 100 kilogramų siekiančias apkrovas, kas reiškia, jog šio segvėjaus pagalba galite transportuoti net ir tokius daiktus, kuriuos paprastai sunkiai gali pakelti žmogus.

Galiausiai svarbu pabrėžti ir tai, kad „Xiaomi Ninebot Plus“ integruotas 800 W galingumo variklis pasiekia 74 Nm sukimo momentą ir savininkui šiuo atveju gali padėti įveikti net 15 laipsnių siekiančias įkalnes.

Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot Plus“, o kartais - „Ninebot by Segway Mini Plus“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis riedis, tai - tas pats gaminys.

Atsiliepimai

„Xiaomi Ninebot Plus“ segvėjaus trūkumus kol kas sunkiai pavyksta atrasti ne tik apžvalgininkams, bet ir pirkėjams visame pasaulyje. Tai patvirtina ir šį segvėjų įsigijusių pirkėjų vertinimas, kuris šiuo metu siekia 4,95 žvaigždutes iš 5 galimų. Būtent tai reiškia, kad „Xiaomi Ninebot Plus“ iki šiol 4 žvaigždutėmis įvertino vos vienas pirkėjas. Tuo tarpu visi likusieji pirkėjai skyrė 5 žvaigždutes iš tiek pat galimų.

Car. Su „Xiaomi Ninebot Plus“ aš jau įveikiau daugiau nei 900 km, todėl tikrai galiu patvirtinti, jog tai labai geras daiktas. Juo išmokti naudotis yra pakankamai lengva, o kai išmoksti, tiesiog belieka mėgautis suteikiamomis galimybėmis. Taip pat likau maloniai nustebęs segvėjaus galimybėmis ant praktiškai bet kokio reljefo. Trumpai tariant, esu labai patenkintas šiuo pirkiniu.

Claus. Puikus dizainas, labai lengva išmoti naudotis, puikios gamybai panaudotos medžiagos. Man tai pat labai patinka ratuose integruotas mėlynas apšvietimas bei komplekte pridedamas nuotolinis valdymo pultelis.

Alejandro. Aš vis dar mokausi juo naudotis, tačiau įspūdžiai yra tik patys geriausi. Mane maloniai stebina puikus dizainas, gera surinkimo kokybė bei racionalios valdymo galimybės. Nuostabus produktas. Kitaip sakant, aprašymas puikiai atitinka realias galimybes. Rekomenduoju.

Antonio. Nepriekaištinga kokybė, neįtikėtina variklio galia. Baterija be papildomos įkrovos taip pat veikia itin ilgai, o „Xiaomi Ninebot Plus“ valdymui skirta taikomoji programa pateisina visus lūkesčius. Be to, kaina puikiai atitinka segvėjaus funkcionalumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (6)