Cafago su nuolaidos kuponu siūlo robotą dulkių siurblį pigiau nei už 20 eurų: juokinga kaina, bet ką už tai gauname? (Papildyta pirkėjų atsiliepimais)  (2)

Robotų dulkių siurblių esame matę pačių įvairiausių. Daugeliu atveju tokie įrenginiai puikiai veikia ir yra labai naudingi namų tvarkymo pagalbininkai. Deja, tokie įrenginiai kainuoja ganėtinai nemažai. Jei dar Kinijos kompanijų robotus dulkių siurblius galima įsigyti už 200-400 eurų ir tik pačius paprasčiausius modelius už 150 eurų, tai apie tokių kompanijų kaip „Samsung“ ar „Dyson“ įrenginius ir jų kainas geriau net nekalbėti – kainos tik prasideda nuo 600 eurų. Visgi, net ir tokioje rinkoje yra tokių robotų dulkių siurblių, kurių kaina yra tiesiog nepadoriai žema. Kaip ir šio „CleanRobot“ roboto dulkių siurblio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip informuoja Cafago.com internetinė parduotuvė, šis robotas dulkių siurblys įprastai kainuoja apie 98 eurus, tačiau dabar jam taikoma net 75 % nuolaida ir jis kainuoja 25,29€. Tačiau jo kaina dar labiau sumažėja, kai suvedame specialų nuolaidos kupono kodą RS2725. Tada galutinė „CleanRobot“ roboto dulkių siurblio kaina nukrenta iki 18,99 eurų.

Taip pat reikia pasakyti, kad šiam robotui nebus taikomi jokie papildomi mokesčiai, o ir Cafago.com žada, kad šį robotą į Lietuvą atsiųs nemokamai.

Tad kaina yra išties įspūdingai žema, tačiau kuo jis pasižymi?

Visų pirma, tai vienas tų robotų, kurie nepasižymi garsiais vardais - tai privalumas, nes nereikia mokėti už vardą ir trūkumus, nes niekada nežinai, kiek patikimas iš tikro yra gamintojas ir jo kūrinys.

Gamintojas „VGEBY“ teigia, kad tereikia įjungti „CleanRobot“ ir stebėti kaip jis valo namus. Aprašyme teigiama, kad jis puikiai įveikia dulkes ir dirvožemį. Tam naudoja mikropluošto audinį. Taip pat teigiama, kad dėl savo kompaktiškos formos ir konstrukcinių sprendimų, robotui yra lengva pasiekti purvą ir sunkiai prieinamose vietose.

Kaip jau ir galėjote suprasti, šis robotas dulkių siurblys nėra toks įrenginys, kuris būtų aprūpintas pačiomis pažangiausiomis technologijos, kaip, kad kiti – 20 kartų daugiau kainuojantis robotai. Tačiau tai nereiškia, kad jis yra mažiau naudingas - valyti kambarį valo, kaip ir visi kiti. Aišku, čia kalba neina ne tik apie jokį patalpų skenavimą ir virtualaus žemėlapio sudarymą, bet ir nėra iš anksto nustatomų judėjimų būdų.

Robotas tiesiog juda į priekį ir automatiškai keičia kryptį, vos tik susiduria su kokia nors kliūtimi. Teoriškai, jis turėtų natūraliai judėti aplink kambarį, kol galiausiai išvalo didžiąją dalį teritorijos.

Jame yra mikrokompiuteris ir specialios konstrukcijos ratas, kurie užtikrina, kad robotas praktiškai nepatirs kokios nors įstrigimo situacijos. 

„CleanRobot“ turi dvigubą filtrą ir dėl to gerai išvalo siurbiamą orą bei užkertą kelią antrinei taršai. Tai reiškia, kad jis išleidžia visiškai švarų orą, kas yra labai svarbu. Gamintojo teigimu, robotas sugeba pašalinti iki 99,7 % dulkių.

Robotas turi įmontuotą ir įkraunamą 1000 mAh talpos bateriją. Jos pilnai užtenka 1,5 valandų darbui, o įkraunama per 2-3 valandas.

Kadangi „CleanRobot“ yra kompaktiškas ir ganėtinai plonas robotas, jo išmatavimai yra 228 x 228 x 70 mm, jis sugebės palįsti ir po namuose esančiais baldais bei išvalyti ten susikaupusį purvą.

Skelbiama, kad šiam robotui visai nesvarbu kokios yra grindys - jis sugebės išvalyti ir kilimus, ir medines, ir bet kokias kitas grindis. Taip pat kompanija teigia, kad dėl pažangios variklio technologijos, šis robotas dulkių siurblys dirba kur kas tyliau nei konkurentai – „tai mini dydis su maksimaliu efektyvumu“.

Atsiliepimų kaip ir apžvalgų kol kas nėra. Jei jis kainuotų 100€, ko gero būtų ir geresnių alternatyvų, bet kai jo kaina 18,99€, tai surizikuoti visai verta. Ypač kokiuose vasarnamiuose, kur yra didesnė vagystės rizika - šis robotas kainuoja nedaug, o jei kambariai nedideli, turėtų juos išsiurbti kaip ir kur kas brangesni analogai. 

Papildyta. Nors apžvalgų ir nėra, tačiau kelis pirkėjų atsiliepimus AliExpress parduotuvėje pavyko surasti. Ir jie, tiesa sakant, stebina - yra visai teigiami! Štai ką sako keli pirkėjai:

  • X***o (Ispanija). Robotas tiesiog puikus! Veikia tikrai puikiai. Nepaisant jo dydžio, ji turi didelę siurbimo jėgą ir nėra labai triukšmingas, vienintelis trūkumas yra tas, kad filtras labai mažas, tačiau po kiekvieno dienos siurbimo jį išvalant, užtenka. Puikus pirkimas, aš rekomenduoju tai. 
  • X***o (Ispanija). Norėčiau jam duoti 5 žvaigždutes iš 5, tačiau siuntimas užtruko per ilgai, tad dabar duotu tik 4. Nors pats robotas veikia puikiai. 
  • F***e (Ispanija). Jau kelias dienas bandau robotą ir jis atrodo visai gerai. Tačiau siuntimas iš AliExpress nuvylė - jis užtruko per ilgai. Daug ilgiau, nei tikėjausi. 
  • M***l (USA). Robotas šiek tiek triukšmingas, bet ne daugiau, nei galima tikėtis iš dulkių siurblio. Siurbimo galia nėra didžiulė, tačiau pakanka dulkių ir duonos trupinių gabalėlių įsiurbimui. Deja, robotas įstrigo ant elektros laidų, grindjuosčių ir slenksčių, tačiau lengvai palindo po lova ir spintomis. Vertinant bendrai, jis siurbia visai gerai ir tikrai gali pavaduoti namų šeimininkę.
  • E***s (USA). Siurbti jis siurbia, bet turėkite omenyje, kad neturi jokių valdymo funkcijų, kokias turi brangesni robotai. Tad nenaudokite dideliuose namuose. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: