Skelbiamas nuolaidų kuponas „Alfawise A1“ - tikrai belaidėms, labai lengvoms ausinėms su gerais pirkėjų atsiliepimais ir už labai mažą kainą (Video)  (2)

„Alfawise A1“ - yra tikrai belaidės ausinės. Tai yra, laido nėra ne tik tarp jų ir telefono ar kompiuterio, bet ir tarp skirtingų ausinių pusių. „Alfawise A1“ turi patogų dėklą, kuris ausines gali įkrauti 3-4 kartus. Pirkėjai džiaugiasi, kad šios ausinės yra labai lengvos, pasižymi gera garso kokybe, o judėti niekada netrukdo laidas. Tai lengvos, kompaktiškos ausinės kasdienai, kurios kainuoja stebėtinai mažai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis. Ant korpuso esantis mygtukas leis atsakyti į skambučius, perskambinti, šalia jo yra mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai, išskyrus dienas, kai lyja (nėra atsparios vandeniui).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius, aukšti skamba kiek prasčiau.
  • Dažnis: 20Hz-20KHz;
  • Baterija: 3-4 valandos kalbėjimo ar muzikos klausymo, įkrovimo stotelė ausines gali įkrauti 3-4 kartus.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 4.1“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: vienas mygtukas visoms funkcijoms, labai lengva įkrovimo stotelė su išorine baterija, ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas, USB laidas ir instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  6,70 x 3,30 x 3.30 cm; bendras svoris 46 g, viena ausinė sveria 5 gramus.

Kaina

  • Gearbest.com parduotuvėje „Alfawise A1“ kainuoja €22,49. Šiuo metu galioja nuolaidos kuponas GBOBCE026 - su juo ausinių kaina nukrenta iki €20.83. Dar €0,15 atsieis siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamos.

„Alfawise A1“ yra visiškai belaidės ausinės – laido nėra nei tarp skirtingų ausinių pusių, nei tarp ausinių ir įrenginio. Iš esmės, reikėtų sakyti, kad „Alfawise A1“ yra trys atskiri įrenginiai – dvi ausinės ir vienas dėklas/įkrovimo stotelė. Būtent pastarasis daiktas ir jungia „Alfawise A1“ į vieną visumą – be jo tikriausiai anksčiau ar vėliau bent vieną iš ausinių pamestumėte. Koks skirtumas nuo įprastų belaidžių ausinių su laidu?

Pažiūrėkime į „Bluedio TN“ ausines – jos taip pat yra įstatomos į ausis, tačiau skirtingas puses jungia laidas. Ant šio laido yra valdymo mygtukai, mikrofonas, o ir jis pats turi svarbią funkciją – jis leidžia pasikabinti ausines ant kaklo. „Bluedio TN“ sveria 23 gramus. Tuo tarpu „Alfawise A1“ neturi jokio laido. Mikrofonas yra pačiose ausinėse, kaip ir vienas vienintelis mygtukas, kuris leidžia atsiliepti, atmesti skambučius ir perskambinti. „Alfawise A1“ sveria vos 10 gramų – kiekviena ausinė po 5 gramus.

Savaime aišku, kad kalbėti apie pažangias technologijas ir galingą bateriją tokiose mažose, lengvose ir pigiose ausinėse yra gana sudėtinga. „Alfawise A1“ ausinės turi pakankamai geras baterijas, kurios užtikrina 3-4 darbo valandas. Tačiau jų korpusas yra plastikinis, atsparus tik prakaitui, o ne vandeniui, o ir garsiakalbiai yra pakankamai maži. „Bluedio TN“ taip pat yra atsparios tik prakaitui, tačiau jos turi net 170 mAh bateriją, kurios pakanka 12 valandų. Dar daugiau - „Bluedio TN“ turi metalinį korpusą ir net 13 mm garsiakalbius. Tačiau visa tai – tik dalis istorijos.

„Alfawise A1“ ir „Bluedio TN“ atlieka skirtingas funkcijas. „Bluedio TN“ yra skirtos tik sportuojantiems žmonėms – tiems, kurie eina į sporto salę. Jos yra ryškios, lengvai pastebimos sportiniame krepšyje, groja garsiai, yra atsparios prakaitui, o ant kaklo likęs laidas tikrai netrukdo. Tuo tarpu „Alfawise A1“ tinka ne tik sportuojantiems, bet ir keliautojams, daug kalbantiems telefonu darbe, ir visiems tiems, kurie nenori jokių laidų savo gyvenime. Aišku, jos tinka ir sportuojantiems, tačiau greitai pastebėsite, kad jos puikiai tinka ne tik sporto salei.

Iš tikrųjų, „Alfawise A1“ gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius, o aukštus – silpnokai. Vėlgi, taip yra dėl to, kad jos nėra skirtos tikriems audiofilams. O kaip dėl 3-4 valandų darbo laiko vienu įkrovimu? Šios ausinės yra nešiojamos specialiame dėkle, kuris yra ir išorinė baterija-įkrovimo stotelė. Šis dėklas ne tik užtikrins, kad ausinių niekada nepamesite savo krepšyje, bet kartu jas ir įkraus, kai jomis nesinaudosite. Po 3-4 kartų, kai ausines pilnai įkrausite, teks įkrauti ir dėklo bateriją – tai atliksite įprastu USB laidu.

Žmonės labai domisi tokiomis ausinėmis ir pateikia įdomių klausimų apie „Alfawise A1“. Pavyzdžiui, kaip jas prijungti prie telefono, kai pačios ausinės yra ne vienas, bet du įrenginiai? Iš tikrųjų, procedūra yra gana paprasta. Paimkite dešiniąją ausinę (kairiąją palikite dėkle) – ims mirksėti raudona ir balta šviesos. Telefone atlikite „Bluetooth“ įrenginių paiešką ir prijunkite šią ausinę. Tuomet ištraukite ir kairiąją ir palaikykite jas šalia viena kitos – jos prisijungs automatiškai per kelias sekundes. Jei kas neaišku, visada galėsite pavartyti instrukcijas, nes jos parašytos anglų kalba.

Dažnai naudotojai bijo pamesti visiškai belaides ausines. „Alfawise A1“ turi ilgą korpusą, kuris tvirtai guli ausies kanale. Prie komforto prisideda ir tai, kad viena ausinė sveria tik 5 gramus – dėl to jums bus patogiau, o ir iškristi jos taip neskubės. Tokį lengvą svorį pavyko pasiekti dėl naudojamo plastiko – šios ausinės neturi metalinio korpuso. Nepaisant to, „Alfawise A1“ groja gerai ir, kaip klausdami išsiaiškino pirkėjai, gali būti prijungtos prie dviejų prietaisų vienu metu.

Vertinimai

Šiuo metu Gearbest.com portale „Alfawise A1“ yra vertinamos 4,8 žvaigždutėmis iš 5. Tiesa, įvertinimus pateikė tik 5 pirkėjai. Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti:

  • Jessica – „Dauguma žmonių mėgsta dideles ant ausų dedamas „Bluetooth“ ausines dėl geresnio garso. Tačiau man nusibodo didelės ausinės, nes jos užima per daug vietos mano krepšyje. Esu sugadinusi ir nemažai laidų nerūpestingai traukdama ausines iš rankinės. Šios ausinės man yra kaip išsigelbėjimas. Beje, jos ir groja fantastiškai“.
  • Orlando – „Panašu, kad tai yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori klausytis muzikos sportuodami. Tikrai belaidės, todėl pasižymi lankstumu ir mobilumu. Dar daugiau – garso kokybė taip pat yra puiki. Ausinės puikiai telpa į ausis. Aišku, ir kaina vilioja“.
  • Lorraine – „Jos puikiai tinka mano ausims. Nors sportuodama daug prakaituoju, jos nė trupučio neslysta. Ryšys yra geras, jokių problemų su garsu nei klausantis muziką, nei kalbant telefonu“.
  • Selina – „Tai yra mažiausios įmanomos ausinės, nes jos neturi jokio laido – lieka tik pačios ausinės. Toks dizainas turi didelių privalumų. Galiu naudoti vieną arba abi ausines, nėra jokio erzinančio laido, tabaluojančio pirmyn-atgal, kairėn-dešinėn, kai aš noriu pajudėti“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (2)