TOP 5 įdomūs daiktai iš Kinijos, dabar kainuojantys vos iki 10€: unikalus elektrinis šildomas šalikas, itin neįprastas vyno serviravimo butelis, integruotas vandens termometras ir labai linksmas vakaro žaidimas (Video)  ()

Lauke vis tamsiau ir vis šalčiau, bet internete nėra blogo oro apsipirkimui. Štai 5 įdomūs daiktai iš Kinijos, kurie nekainuoja nei 11 eurų:

- 50% nuolaida itin ryškiam belaidžiam avariniam žibintui;

- 35% nuolaida integruotam vandens termometrui;

- 20% nuolaida itin linksmam vakarėlių žaidimui;

- 30% nuolaida įmantriam gėrimų serviravimo indui;

- 34% nuolaida šildomam elektriniui šalikui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Itin ryškus avarinio žibinto analogas „Magnetic Emergency Flashing Safety Warning Light Car Road Signal Lamp“

50 % nuolaida | € 8,88.

Tai - signalinis žibintas automobiliui, motociklui ar kitoms transporto priemonėms. Žinote, kad sustojus kelyje tamsiuoju paros metu reikia pasirūpinti, kad būtumėte pastebėtas kitų eismo dalyvių. Tam skirti avariniai žibintai, tačiau kartais jų tiesiog nepakanka, o ir ne visos transporto priemonės jas turi - pavyzdžiui, dviratis dažniausiai yra be jų.

Šis žibintas mirksi ryškiai raudona šviesa, kuri yra pastebima iš pakankamai didelio atstumo, net kai aplink tvyro rūkas ar prastos oro sąlygos. Šis žibintas turi 12 raudonų LED ir 3 baltus, kurie pasitarnauja kaip žibintuvėlis. Kaip energijos šaltinis naudojamos trys AAA standarto baterijos.

Šis žibintas yra visai nedidelis, todėl tilps įprastame automobilių įrankių komplekte. Jo korpusas yra pagamintas iš ABS ir PVC plastikų, todėl šis prietaisas sveria tik 230 gramų. Korpuse yra ir stiprus magnetas bei kablys, todėl šį žibintą lengvai pritvirtinsite prie bet kokios transporto priemonės. Jis yra atsparus vandeniui bei dulkėms - atitinka IP44 standartą.

Žibintus galima naudoti kelis - sustatyti į liniją, pritvirtinti prie automobilio galo ir šono ar bet kaip kitaip - taip pažymėtos transporto priemonės nepastebėti tiesiog neįmanoma.

Šiuo metu šiam žibintui taikoma 50 % nuolaida ir jis kainuoja € 8,88. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

2. Automatinis vandens maišytuvo temperatūros matuoklis „Water Temperature Display Thermometer“

35 % nuolaida | € 10,30.

Tai - vandens termometras su LED ekranu, montuojamas tiesiai į vandens liniją, dabar kainuojantis mažiausiai per visą savo pardavimų istoriją. Tai yra labai naudingas įrenginys, kuris gali padėti vonios kambaryje išvengti nemalonių pojūčių, kuomet savo kūną nustebinate itin šaltu ar labai karštu vandeniu. Tai ypač svarbu maudant vaikus ir augintinius.

Geriausias šio įrenginio bruožas yra tai, kad jis yra montuojamas tiesiai į vandens liniją. Metalinis korpusas turi įprastus, standartinius 0,5 colio sriegius ir tik šone turi paprastą LED ekraną, kuriame ir rodoma temperatūra realiu laiku.

Žinoma, šis įrenginys neturi baterijų - mažytė vandens turbina suteikia reikalingą energiją, kurios tokiam daiktui daug ir nereikia. Įrenginys naudoja labai paprastą mikroschemą ir visai nedidelį temperatūros daviklį. Pats prietaisas yra toks paprastas, kad tikėtina, jog jis tarnaus pakankamai ilgai.

Gerai ir tai, kad gamintojas pasirūpino naudotojo patogumu. LED ekranas yra puikiai įžiūrimas ir tamsoje, o jo korpusą galima pasukti. Taip temperatūrą galėsite matyti ir sau patogioje padėtyje.

Šiam integruotam vandens termometrui dabar taikoma 35 % nuolaida  ir jis kainuoja € 10,30. Į Lietuvą jis atkeliaus už 27 centus.

3. Norite linksmai praleisti vakarą su draugais? Išbandykite „Funny Body Twister Moves Mat Party Game Picnic Outdoor Sport“

20 % nuolaida | € 6,88.

Tai - klasikinis, daugeliui pažįstamas vakarėlių žaidimas. Jį galima žaisti ir su gerais draugais, ir su šeima. Jis puikiai tinka tiems, kurie mėgsta juoktis ir šiek tiek pajudėti.

 

Žaidimą sudaro du komponentai - sukama rodyklė ir kilimėlis su skirtingų spalvų apskritimais. Žaidėjai paeiliui suka rodyklę ir klauso jos nurodymų - ji pasako, ant kokios spalvos apskritimo reikia padėti vieną ar kitą galūnę. Galiausiai, žaidimo eigoje visi žaidėjai susimaizgo ir kas nors pralaimi praradęs pusiausvyrą. Laimi paskutinis stovintis žaidėjas.

Šį žaidimą galima žaisti nuo 2 iki 4 ar 6 žmonių - tiek, kiek jūsų tilps ant kilimėlio. Žaidimo trukmė priklauso nuo to, kokie lankstūs ir ryžtingi yra žaidėjai, tačiau jis retai tęsiasi ilgiau nei kelias minutes.

Šiam žaidimui dabar taikoma 20 % nuolaida ir jis kainuoja € 6,88. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

4. Artėjančioms šventėms - išskirtinės išvaizdos vyno serviravimo butelis „Lead-free Crystal U-shaped Decanter“

€ 6,70.

Artėjančios šventės vėl atrieda vakarėliais ir jaukiais draugų pasisėdėjimais. Kad ir kokiais gėrimais mėgausitės, juos galima pateikti labai įdomiai. Kad ir tokiame elegantiškai keistame butelyje.

Jis atrodo išties keistai, tačiau kartu yra ir pakankamai funkcionalus. Jis turi du kaklelius - vienas yra platesnis, todėl per jį lengva šį butelį užpildyti. Ši indo pusė taip pat tarnauja kaip rankena. Kitas - siauresnis, skirtas gėrimo pilstymui.

Žinoma, tai - tik serviravimo indas. Ilgesniam gėrimų laikymui jis netinka. Tačiau jis gali tapti centriniu stalo elementu ir dėmesio traukos objektu.

Šis įmantrus gėrimų butelis kainuoja tik € 6,70. Dar 29 centus kainuoja siuntimas į Lietuvą.

5. Unikalus elektrinis šildomas šalikas „Rechargeable Adjustable Temperature Electric Heating Warm Scarf“

34 % nuolaida | € 10,65 | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

Tai - elektrinis šildomas šalikas, dabar kainuojantis pigiausiai per visą savo pardavimų istoriją. Galbūt jums neatrodo, kad jums reikia šio daikto, tačiau jis šaltomis žiemos dienomis suteikia patogumo. Šis įrenginys leidžia pasirinkti vieną iš trijų šildymo intensyvumo lygių.

Įrenginys turi nedidelę kišenėlę, kurioje yra paslėpta įrenginio baterija. Šis šalikas įkrovimui naudoja įprastą USB laidą, todėl jį galima prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos ar net elektros lizdo.

Gerai ir tai, kad pats šalikas yra pagamintas iš minkštos medžiagos, kuri patogiai apgobia kaklą. Šis šalikas sveria vos 98 gramus, todėl didele našta tikrai netaps.

Kol kas šis įrenginys turi tik 6 pirkėjų įvertinimus, tačiau visi jie yra maksimalūs. Štai ką pasakojo pirkėjai:

C. M. – „Nusipirkau vieną sau ir vieną draugui – abiems jis patinka. Geriausiai šiluma jaučiama, kai šalikas yra po paltu, šildomas tik sprandas. Nepaisant to, jis padeda man jaustis jaukiai šiltai“.

Pat Carr – „Man taip patiko šis šalikas, kad dar vieną užsakiau dukrai. Abiems jis patinka“.

Heather – „Įšyla greitai ir išlieka šiltas ilgiau nei tikėjausi“

Šiam įkraunamam elektriniam šildomam šalikui dabar taikoma 34 % nuolaida ir jis kainuoja € 10,65. Dar 29 centus kainuoja siuntimas į Lietuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(9)
(-2)

Komentarai ()