Skelbiama 32% nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai su 4 10W galios garsiakalbiais, nuotoliniu valdymu ir net FM imtuvu („Alfawise XBR-08“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise XBR-08“ – tai naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-01-12 Skelbiama 32% nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai su 4 10W galios garsiakalbiais, nuotoliniu valdymu ir net FM imtuvu („Alfawise XBR-08“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise XBR-08“ specifikacijos

  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

„Alfawise XBR-08“ kaina

  • Gearbest“ – 50,95 €.
  • Dabar parduodama su 32% nuolaida, į Lietuvą pristatoma per 7-15 dienų papildomai sumokėjus 12.99€  už siuntimą registruotu paštu (nesirinkite pigesnio būdo „Expedited Shipping“ – rizikuojate mokesčiais).
  • Yra įtrauka į „Gearbest Exclusive Brands“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.
  • Lietuvoje neparduodama.

„Soundbar“ tipo garso sistemos sparčiai populiarėja. Praktika rodo, kad kai kurie pirkėjai šias sistemas perka vietoje standartinių namų kino sistemų. Bene esminis „soundbar“ tipo sistemų privalumas yra tas, kad jos yra santykinai mažos ir tuo pačiu ganėtinai pigios – kaina kelis ar net keliolika kartų mažesnės nei profesionalios namų kino sistemos. Be to, jose yra integruojamas pakankamas kiekis garsiakalbių, kurie gerai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius.

Pavyzdžiui, „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“ praktiškai patvirtina aukščiau išsakytus argumentus. Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio, tačiau yra aprūpinta net keturiais standartiniais 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Praktika rodo, kad dažniausiai tokios kombinacijos pakanka vidutinio dydžio kambaryje norint užtikrinti kokybišką skambesį.

Kitu reikšmingu „Alfawise XBR-08“ garso sistemos privalumu tampa modulinė sistema, kuri leidžia esant reikalui padalinti šią garso sistemą į dvi atskiras garso kolonėles. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes už visiems prieinamą kainą kiekvienuose namuose be jokių papildomų investicijų leidžia sukurti erdvinio garso efektą naudojant dvi atskiras kolonėles.

Šis funkcionalumas „Alfawise XBR-08“ dar labiau priartina prie įprastų namų kino sistemų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šios „soundbar“ tipo sistemos komplekte yra pridedamas nuotolinis valdymo pultelis, kuris taip pat yra įprasta namų kino sistemos dalis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise XBR-08“ turi Bluetooth 4.2 ryšio modulį, todėl esant reikalui gali atstoti ir belaidės garso kolonėlės funkciją. Tuo tarpu platus integruotų jungčių pasirinkimas leidžia klausyti muziką ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir iš USB atmintinės. Be to, „Alfawise XBR-08“ dar gali atstoti ir radijo imtuvą, nes turi integruotą FM ryšio modulį.

Bene artimiausiu „Alfawise XBR-08“  konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema. Vis dėlto „Xiaomi TV Soundbar“ patrauklumas šiek tiek nublanksta, kai paaiškėja, kad „Alfawise XBR-08“ yra pigesnė ir tuo pačiu dar siūlo geresnį funkcionalumą.

Pavyzdžiui, apie 20 eurų daugiau kainuojanti „Xiaomi TV Soundbar“ neturi nei USB, nei Micro SD kortelės lizdo. Taip pat negali pasiūlyti nuotolinio valdymo pulteliu ir neturi FM radijo imtuvo. Pridėti dar galima ir tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali būti naudojama tik horizontaliai arba montuojama prie sienos, kai tuo tarpu „Alfawise XBR-08“ dar siūlo ir minėtą modulinę architektūrą, kuri leidžia šią garso sistemą padalinti į dvi atskiras kolonėles.

Nors pagal populiarumą „Xiaomi TV Soundbar“ pirmauja tarp kiniškų „Soundbar“ tipo garso sistemų, tačiau „Alfawise XBR-08“ labai sparčiai renka gerbėjų gretas – ji jau pateko į perkamiausių kolonėlių TOP 3.

„Alfawise XBR-08“ atsiliepimai

Belaidė garso kolonėlė „Alfawise XBR-08“ Kinijoje per gana trumpą laiką užsitarnavo gerą vardą pirkėjų tarpe. Bendras „Alfawise XBR-08“ pirkėjų vertinimas šiuo metu siekia 4,82 žvaigždutes iš 5 galimų. Būtent tai reiškia, kad bent jau kol kas šiai belaidei garso kolonėlei nei vienas pirkėjas neskyrė žemesnio nei 4 žvaigždučių įvertinimo.

  • William. Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą.
  • Netanel. Visų pirma likau maloniai nustebintas greito pristatymo. Kadangi tai pirmasis mano „Alfawise“ pirkinys, turiu pripažinti, kad nesitikėjau nieko ypatingo. Vis dėlto mano nuomonė apie šį gamintoją kardinaliai pasikeitė vos tik atsidarius „Alfawise XBR-08“ įpakavimo dėžę. „Alfawise XBR-08“ išsiskiria puikia surinkimo kokybe ir labai lengvu valdymu, kas man šiuo atveju tampa svarbiu privalumu.
  • Max. Be galo džiaugiuosi savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise XBR-08“. Puiki surinkimo kokybė, gražus dizainas, neįtikėtinos garso galimybės. Puikiai tinka naudoti prie televizoriaus, nes „Alfawise XBR-08“ užtikrina pakankamą garsumą ir gerą garso kokybę. Be to, visa tai atrodo dar įspūdingiau, kai įvertini „Alfawise XBR-08“ kainą, kuri šiuo metu tikrai yra prieinama visiems norintiems.
  • Monica. Tiesiog nuostabi „soundbar“ tipo garso sistema. „Alfawise XBR-08“ stebina garso galimybėmis ir kokybiškomis korpuso gamybai panaudotomis medžiagomis. Likau maloniai nustebinta komplekte pridėtų  papildomų aksesuarų gausa, iš kurių bene labiausiai praverčia nuotolinis valdymo pultelis.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()