Skelbiama nuolaida naujos kartos „Xiaomi“ plovimo įrangai su 12500 mAh baterija – nereikia jokių laidų, vandenį gali imti tiesiai iš upės, o srovės slėgis siekia net 2,2 MPa („Jimmy Washing Gun“ kaina, Specifikacijos, Video)  (6)

„Xiaomi Jimmy Washing Gun“ – tai universali geromis mobilumo savybėmis išsiskirianti plovimo įranga, kuri geba sukurti 2,2 MPa siekiantį slėgį ir gali pasigirti 180 litrų per valandą siekiančiu našumu. Ši plovimo įranga taip pat garsėja optimaliu 1,8 kilogramo svorio ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes maitinima integruota 12500 mAh talpos baterija. Gamintojas tvirtina, kad ši plovimo įranga praverčia ne tik plaunant automobilį, bet ir, pavyzdžiui, laistant daržą ar plaunant terasos langus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi  Jimmy Washing Gun“ specifikacijos

  • Pajėgumas: maksimaliai 180 litrų vandens per valandą.
  • Maksimalus slėgis: 2,2 MPa.
  • Vandens šaltinis: iš čiaupo; iš vandens telkinio ar kibiro.
  • Maitinimas: 12500 mAh talpos baterija; energijos pakanka dviem automobiliams nuplauti; įkraunama per 2,5 valandos.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Išskirtinės savybės: 5 skirtingi vandens purškimo antgaliai; speciali putų padavimo talpa; komplekte pridedamas krepšys šiai įrangai laikyti.
  • Matmenys ir svoris: 53,5 x 8,5 x 19,5 cm; 1,8 kg.

„Xiaomi Jimmy Washing Gun“ kaina

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose automobilio plovimas plovyklose jau tapo įprastu reiškiniu. Vis dėlto kartais pasitaiko tokių situacijų, kai plovyklos artimiausiu spinduliu rasti nepavyks ar tiesiog nesinori į ją važiuoti. Esant tokioms situacijos gali itin pravesti mobili plovimo įranga iš Kinijos „Jimmy Washing Gun“.

.

Didžiausios šios plovimo įrangos privalumas yra tai, jog jis nereikalauja elektros šaltinio. Energija „Jimmy Washing Gun“ šiuo atveju teikia 12500 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos energijos pakanka dviem automobiliams nuplauti. Tuo tarpu šios baterijos įkrovimas užtrunka apie 2,5 valandos ir yra atliekamas naudojant specialų komplekte pridedamą įkroviklį.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Jimmy Washing Gun“ neteršia gamtos. Ši plovimo įranga gali naudoti vandenį tiek iš vandens telkinių, tiek iš kibiro ar vandens čiaupo. Kitaip sakant, automobilio plovimas šiuo atveju yra atliekamas grynu vandeniu be jokių papildomų cheminių priemonių. Bet jei norėsite, galima išpurkšti ir šampūną.

„Jimmy Washing Gun“ turi galingą 180 W variklį, todėl gali sukurti net 2,2 MPa siekiantį vandens slėgį ir per valandą sugeba aptarnauti apie 180 litrų vandens. Tokio „Jimmy Washing Gun“ pajėgumo pilnai pakanka net ir didžiausiam purvui nuplauti.

Žinoma, tai neprilygsta automobilio plovyklos siūlomam pajėgumui, tačiau esant prie ežero ar gamtoje „Jimmy Washing Gun“ plovimo įranga tikrai yra pati geriausia įmanoma alternatyva. Tiesa, tokiais atvejais reikia žiūrėti taisykles, kad nepažeistumėte jų reikalavimų ir negautumėte baudos.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Jimmy Washing Gun“ iš karto atkeliauja su specialia talpa putoms laikyti. Kitaip sakant, naudojant visas šios plovimo įrangos funkcijas galima gauti rezultatą prilygstantį pilnai automobilio plovyklos programai.

Tai yra įmanoma dėl tos priežasties, nes „Jimmy Washing Gun“ užtikrina ne tik pakankamą vandens slėgį ir apiplovimą putomis, bet dar siūlo ir penkis skirtingus vandens purškimo antgalius.

Gamintojas tvirtina, kad šis plovimo įrangos funkcionalumas gali praversti ne tik plaunant automobilį. „Jimmy Washing Gun“ gali tapti puikiu pagalbininku ir tada, kai norėsite nuplauti namų terasos langus ar tiesiog greitai palaistyti augalus darže.

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(12)
(1)

Komentarai (6)