TOP 10 savaitės perkamiausių: be konkurencijos - skaitmeninis mikroskopas smalsiems su 1600 kartų padidinimu bei fantastinius filmus primenantis išmaniojo telefono laikiklis su automatiniu telefono suspaudimu (Video, 2019 m. 5 savaitė)  (4)

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

- Išmaniojo telefono laikiklis su automatišku telefono suspaudimu/atlaisvinimu, belaidžiu įkrovimu bei patikimu tvirtinimu į oro pūtimo angas

- Daugiafunkcinis automobilio FM moduliatorius „Onever FM C7“

- Elektronikos prietaisų remonto rinkinys „AC - 8 38 in 1 Precision Screwdriver Set“

- IP kamera su IP66 reitingu ir galimybe pajungti laidiniu ar belaidžiu būdu „Gocomma Wireless 720p“

- Išmaniosios svarstyklės „Yunmai Mini 2“ (iš Čekijos sandėlio)

- „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

- Išmanusis LED šviestuvas „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Automatinis lituoklis-pistoletas „NL - 106A Manual Soldering Gun“

- Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

17.31€„1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

„1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - pirmoji pozicija savaitės perkamausių TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“17.31€.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

2. Išmaniojo telefono laikiklis su automatišku telefono suspaudimu/atlaisvinimu, belaidžiu įkrovimu bei patikimu tvirtinimu į oro pūtimo angas

15.40€ | 21 % nuolaida„Intelligent Automatic Induction Infrared Sensor Car Mobile Phone Holder Wireless Charging 10W“ specifikacijos

Pagal populiarumą mažai kuo atsiliko šis įdomus ir labai patogus telefono laikiklis. Tai automobilyje skirtas naudoti išmaniojo telefono laikiklis, kuris yra pilnai pritaikytas 4 – 6,5 colių ekraną turintiems išmaniesiems telefonams. Šis laikiklis ypatingas tampa dėl integruotos „Distance Sensing“ technologijos, kurios dėka išmanųjį telefoną į šį laikiklį įstatyti tampa itin paprasta naudojant vos vieną ranką - spaustukai automatiškai prasiskečia, kai tik telefona artinate prie laikiklio. Be to, šis universalus laikiklis taip pat palaiko belaidį Qi standarto baterijos įkrovimo sprendimą (10 W).

Nepriklausomai nuo to kiek laiko praleidžiate vairuodami, turėti kokybišką išmaniojo telefono laikiklį tikrai verta. Pastarųjų aksesuarų pasirinkimas yra iš tiesų labai platus, tačiau naujos kartos techninius sprendimus kol kas gali pasiūlyti vos keletas automobilinių išmaniojo telefono laikiklių.

Pavyzdžiui, šis naujos kartos automobilinis išmaniojo telefono laikiklis „Intelligent Automatic Induction Infrared Sensor Car Mobile Phone Holder Wireless Charging 10W“ bene labiausiai ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes taip pat dar gali atstoti ir belaidį Qi standarto baterijos įkroviklį. Gamintojas tvirtina, kad šiame laikiklyje integruotas belaidis baterijos įkroviklis maksimaliai užtikrina 10 W siekiančią išėjimo galią – to pilnai pakanka bet kuriam šiuolaikiniam išmaniajam telefonui.

Išskirtinio žavesio šiam laikikliui dar prideda ir „Distance Sensing“ techninis sprendimas. Pastaroji technologija aptinka prie laikiklio artėjantį išmanųjį telefoną ir būtent pasirūpina, kad tuo momentu būtų į šonus automatiškai praplėsti išmanųjį telefoną laikantys tvirtinimai. Vos tik išmanusis telefonas įstatomas į laikiklį, šie tvirtinimai automatiškai prisispaudžia prie išmaniojo telefono korpuso šonų.

Toks sprendimas yra itin patogus dėl tos priežasties, nes leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti naudojant tik vieną ranką. Be to, šios technologijos pagalba išmanųjį telefoną yra labai paprasta ne tik įdėti, bet ir išimti. Tuo tarpu automatiškai veikiantys tvirtinimo mechanizmai užtikrina, kad išmanusis telefonas laikiklyje visuomet laikosi maksimaliai tvirtinai nepriklausomai nuo jo ekrano įstrižainės.

Galiausiai norisi paminėti ir universalų šio automobilinio išmaniojo telefono laikiklio tvirtinimo mechanizmą. Priešingai nei daugelis kitų automobilinių laikiklių, šis yra tvirtinimas prie automobilio salone esančių oro pūtimo angų. Toks tvirtinimas yra kur kas patikimesnis nei laikiklio tvirtinimas prie automobilio priekinio stiklo, be to, jis taip pat netruko kelio matomumui.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tik tai, kad šis belaidį įkrovimą palaikantis išmaniojo telefono laikiklis yra suderinamas tik su horizontalaus tipo oro pūtimo angomis. Vis dėlto tai Lietuvoje neturėtų sukelti nepatogumų, nes būtent pastarosios oro pūtimo angos yra sumontuotos praktiškai visuose automobiliuose.

Trumpai:

  • Įkrovimo galia: 10 W / 5 W / 7,5 W (belaidis baterijos įkrovimas).
  • Suderinamumas: tinka naudoti su 4 – 6,5 colių įstrižainės išmaniaisiais telefonais.
  • Korpusas: pagamintas naudojant ABS plastiką ir silikoną.
  • Maitinimas: naudojama Micro USB arba USB C tipo jungtis.
  • Papildomos funkcijos: Qi standarto belaidis baterijos įkrovimas; „Distance Sensing“ techninis sprendimas, kuris leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti viena ranka; išmaniojo telefono išėmimas iš dėklo paspaudus ant korpuso esantį mygtuką.
  • Matmenys ir svoris: 10,5 x 7,8 x 10 cm; 250 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.40€.
  • Dabar parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

3. Daugiafunkcinis automobilio FM moduliatorius „Onever FM C7“

14.16€ | 41 % nuolaida„Onever FM C7“ specifikacijos

Tai - daugiafunkcinis automobilinis prietaisas, atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos, įtampos matuoklio ir išmaniųjų prietaisų įkroviklio funkcijas. Jis leidžia vienu metu įkrauti du telefonus, o muziką gali nuskaityti ir per 3,5 mm AUX jungtį, ir iš USB rakto, ir iš atminties kortelės ar „Bluetooth“ ryšiu iš telefono. Pagrindinės funkcijos valdomos dideliais mygtukais, o informacija pateikiama spalvotame 1,8 colių ekrane.

Daugiafunkciniu jis vadinamas ne be reikalo. Visų pirma, jis turi 3 USB jungtis, iš kurių 2 yra optimizuotos telefonų įkrovimui. Viena yra pažymėta „Android“, o kita – „iOS“, nes jos yra optimizuotos šiems išmaniesiems telefonams. Trečioji USB jungtis yra ekrano korpuse ir skirta muzikai.

Šis „Onever“ prietaisas taip pat yra automobilinis FM moduliatorius. Jis nuskaito muziką ir ją radijo bangomis perduoda automobilinei magnetolai. Pavyzdžiui, šis įrenginys gali nuskaityti muzikos failus iš USB rakto arba atminties kortelės (gamintojas rekomenduoja naudoti ne didesnes nei 32 GB talpos „Micro SD“ korteles). Jei muziką laikote telefone, jį galite prijungti naudodami įprastą 3,5 mm jungtį arba „Bluetooth“ ryšiu. Nuskaitytus muzikos failus „Onever“ persiunčia į automobilinę stereo įrangą.

Tačiau taip galima naudotis ir kitomis funkcijomis. Pavyzdžiui, per automobilio garsiakalbius girdėsite telefono GPS navigacijos nuorodas. Arba pašnekovo balsą – šis įrenginys taip pat yra ir laisvų rankų įranga. Galiausiai, ekrano apačioje visada surasite automobilio akumuliatoriaus būklę – ten bus nurodyta įtampa voltais.

Įdomu tai, kad „Onever“ įrenginio ekrane matysite ir nuolat judančius stulpelius – šis prietaisas turi ekvalaizerį. Ši funkcija sureguliuoja skirtingų muzikos dalių intensyvumą taip, kad garsas būtų aiškesnis ir labiau atitiktų muzikos žanrą. „Onever“ turi kelis režimus – įprastą, klasikinį, roko, popso ir švelnųjį.

Pats „Onever“ įrenginio ekranas taip pat yra vertas paminėjimo. Tai – spalvotas 1,8 colių TFT. Jis yra sumontuotas ant lankstaus stiebo, todėl lengvai nustatysite sau patogų kampą. Šiame korpuse taip pat yra visi mygtukai – pats didžiausias ir iškiliausias yra skirtas atsiliepti į skambučius, todėl nereikės ilgam nuleisti akių nuo kelio.

Trumpai:

  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius.
  • Ekranas: spalvotas 1,8 colių TFT.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Jungtys: 3 USB lizdai (du pagrinde ir vienas įrenginio korpuse), 3,5 mm AUX,  „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 12,5 x 9,70 x 5,59 cm, 95 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 02 03

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 14.16€.
  • 41 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.25€.

4. Elektronikos prietaisų remonto rinkinys „AC - 8 38 in 1 Precision Screwdriver Set“

11.03€ | 62 % nuolaida | 4.94 balai iš 5 (18 vertinimai)

Tai – specialiai elektronikos prietaisų remontui skirtas rinkinys. Jame – net 38 skirtingos dalys, tvarkingai sudėtos į plastikinę dėžutę. Tai – įvairių formų atsuktuvų ir veržliarakčių galvutės, pincetas, rankenos, ilgikliai, skverbtukai, siurbtukas, SIM kortelės skyrelio atidarymo įrankis ir kiti priedai.

Visų įrankių galvutės yra pagamintos iš kokybiško ir kieto S2 plieno. Pats rinkinys yra sudėtas į paprastą, bet patogią ABS plastiko dėžutę ir sveria apie 360 gramų. Nors jis yra skirtas elektronikai, tai nereiškia, kad jums reikia būti profesionaliu meistru, kad galėtumėte naudotis šiais įrankiais.

Jie pravers ir atliekant pačius paprasčiausius darbus. Pavyzdžiui, jei norėsite pakeisti savo telefono bateriją, priveržti atlaisvėjusius akinių varžtus, tiesiog dėl smalsumo išardyti kokį nors sugedusį prietaisą.

5. IP kamera su IP66 reitingu ir galimybe pajungti laidiniu ar belaidžiu būdu „Gocomma Wireless 720p“

24.78€ | 17 % nuolaida„Gocomma Wireless 720p“ specifikacijos, atsiliepimai

„Gocomma Wireless 720p“ – tai klasikinė 720p raiškos IP kamera, kuri prie namų tinklo gali būti prijungiama tiek belaidžiu WiFi, tiek laidiniu būdų naudojant internetinį RJ-45 kabelį. Šiai IP kamerai yra suteiktas atsparumo vandeniui bei dulkėms IP66 sertifikatas, todėl ji gali būti naudojama tiek lauke, tiek patalpose.

Puiki IP kamerą, kurią ypatingai vertinu dėl to, nes ji taip pat gali būti prijunta prie belaidžio WiFi tinklo. Labai geros filmavimo naktį galimybės dideliu atstumu, o judesio aptikimas veikia itin tiksliai. Taip pat galiu pagirti taikomąją programą, kuri bent jau kol kas pilnai atitinka mano lūkesčius. (Sophia)

Pastaroji IP kamera turi pakankamos 720p raiškos CMOS tipo sensorių, kuris taip pat gali fiksuoti 1 MP nuotraukas. Svarbu pabrėžti, kad „Gocomma Wireless“ filmuoja pakankama 25 FPS sparta, o vaizdo įrašus įrašo populiariame AVI failo formate.

Reikšmingu „Gocomma Wireless“ IP kameros privalumu tampa aukšto lygmens vaizdo suspaudimas. Gamintojas tvirtina, kad naudojant 64 GB talpos Micro SD kortelę dėl gero vaizdo suspaudimo „Gocomma Wireless“ geba saugoti net 12 dienų trukmės vaizdo įrašus. Tai yra iš ties geras rezultatas, kurio jokiais būdais nepavyktų pasiekti tuomet, jeigu IP kamera filmuotų aukštesne raiška.

Ši IP kamera taip pat garsėja kokybišku metaliniu stovu, kuris leidžia kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu. Tai iš tiesų reikšmingas privalumas, kuris gali praversti „Gocomma Wireless“ montuojant lauke. Tuo tarpu, jog ši IP kamera yra pilnai pritaikyta dirbti lauko sąlygomis pilnai patvirtina jai suteiktas IP66 sertifikatas.

Galiausiai daug teigiamų atsiliepimų „Gocomma Wireless“ susilaukia dėl kokybiško naktinio pašvietimo, kurį sudaro net 18 atskirtų IR tipo LED. Gamintojas tvirtina, kad to pilnai pakanka net iki 15 metrų siekiančiam naktiniam pašvietimui užtikrinti. Jog ši IP kamera puikiai filmuoja nakties metu analogiškai patvirtina ir ją įsigiję pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (41 vertinimai)
  • Rezoliucija: 720p, 25 FPS.
  • Atmintis: Micro SD kortelė (iki 64 GB).
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, integruota 18 IR LED; naktinio pašvietimo atstumas iki 15 metrų.
  • Judesio daviklis: yra, veikimo atstumu nenurodamas.
  • Objektyvo kampas: 110 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per „CamHit“ taikomąją programą arba naudojant „Microsoft Windows“ operacinę sistemą.
  • Kameros pasukimo kampas: montuojama ant specialaus metalinio stovo, kuris leidžia kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu.
  • Komunikacija: nepalaiko
  • Ryšys: užtikrinamas belaidžiu WiFi būdu arba naudojant internetinį RJ-45 kabelį.
  • Programėlė: „CamHit“, tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniesiems telefonams.
  • Atsparumas: gali būti montuojama lauke, turi IP66 atsparumo drėgmei bei dulkėms sertifikatą.
  • Maitinimas: 12 V nuolatinė įtampa per maitinimo adapterį arba 
  • Matmenys ir masė: 20 x 6 x 6 cm, 340 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 03

6. Perkamiausios svarstyklės iš Čekijos sandėlio su 21 % nuolaida -  „Yunmai Mini 2“

34.95€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio (liko paskutiniai 6 vnt) | „Yunmai Mini 2“ specifikacijos, atsiliepimai

„Yunmai Mini 2“ - tai tarptautiniu mastu visame pasaulyje jau pripažintos išmaniosios svarstyklės, apie kurias šiuo metu labai gerai atsiliepia tiek pirkėjai, tiek apžvalgininkai - pagal galimybes prilygsta garsiausioms „Xiaomi Smart Weight“, bet kainuoja kur kas pigiau ir yra pačios perkamiausios iš Kinijos turgelio.

Populiariausių išmaniųjų „Xiaomi“ svarstyklių su BIA technologija apžvalga - už tokią kainą geresnio daikto turbūt nerasite: rodo ne tik masę, bet ir apskaičiuoja KMI, riebalų kiekį, raumenų ar kaulų masę, bazinį metabolizmo lygį, palaiko iki 16 skirtingų vartotojų („Xiaomi Yunmai Mini 2 Balance“ apžvalga, trūkumai ir privalumai, Video)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.78 balai iš 5 (257 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: 10 skirtingų parametrų. Kūno svoris matuojamas tiesiogiai. Likę 9 papildomi parametrai nustatomi integruotų elektrodų pagalba: kūno riebalai, KMI, bazinis metabolizmo rodiklis (BMR), raumenų masė, kaulų masė, visceraliniai riebalai, fizinis amžius, baltymai, skysčių masė. 
  • Išskirtinės savybės: 4 nerūdijančio 304 plieno elektrodai, BIA technologija - per žmogaus kūną siunčia silpną, nejuntamą elektros srovę ir taip matuojami papildomi kūno parametrai.
  • Svėrimo diapazonas: 3-150 kg.
  • Tikslumas: 0,1-0,3 kg.
  • Ekranas: baltos spalvos LED, rodo svorį. Kiti parametrai pateikiami programėlėje. 
  • Maitinimas: 3 AA tipo keičiamos baterijos, kurių energijos pakanka maždaug vieneriems metams.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Programėlė: YUNMAI, HAOQING. Atvaizduoja visus 10 parametrų, kaupia indivudualią statistiką, pateikia duomenų analizę. 
  • Didžiausias skirtingų naudotojų kiekis: 16. Jų užfiksuotus kūno parametrus vėliau atitinkamai perduoda į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.
  • Medžiagos: „Yunmai Mini 2“ paviršius yra pagamintas iš stiklo – tai šioms išmaniosioms svarstyklėms suteikia išskirtinį prabangos ir kokybės įvaizdį.
  • Matmenys ir masė: 26 x 26 x 2,6 cm; 1,2 kg.
  • Apžvalgininkai teigia, kad „Yunmai Mini 2 Balance išmaniosios svarstyklės yra puikus pasirinkimas, ypač atsižvelgiant į jų kainą. Jos yra stilingos, baterijos tarnauja iki vienerių metų, turi 4 nerūdijančio plieno elektrodus, kurie išmatuoja 10 skirtingų kūno parametrų.

Kaina

Tikrinta 2019 02 03

  • Lietuvoje - neparduodamos.
  • Gearbest - 34.95€.
  • Iš Čekijos sandėlio, siunčia už 5.24€.
  • Aliexpress.com - 35.18€
  • Iš Kinijos sandėlio

7. „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

14.07€ | 33 % nuolaida | 4.77 balai iš 5 (387 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai.

8. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis LED šviestuvas „Yeelight YLXD01YL“

58.41€ | iš Čekijos sandėlio | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBLED120701 | 4.87 balai iš 5 (1341 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugeli Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

9. Automatinis lituoklis-pistoletas „NL - 106A Manual Soldering Gun“

7.96€ | 36 % nuolaida4.86 balai iš 5 (104 vertinimai)

Jei domitės elektronika, žinote, kaip vyksta litavimas. Prie įkaitusios lituoklio galvutės (ar ant įkaitinto paviršiaus) glaudžiamas lydmetalis, kuris lydosi, sukurdamas tvirtą jungtį įvairiems elektronikos elementams. Pats procesas, nors ir reikalauja įgūdžių, iš principo nėra sudėtingas, bet jį galima dar labiau palengvinti.

NL-106A - tai automatinis lituoklis-pistoletas. Iš esmės jis veikia kaip ir įprastas lituoklis, tačiau skirtumas tame, kad jo gale montuojama lydmetalio ritė, todėl viena ranka visada lieka laisva.

Žinoma, kad ir koks patogus būtų įrankis, pirmiausia jis turi gerai atlikti savo darbą. Šio lituoklio galvutė įkaista iki 3-4 šimtų laipsnių pagal Celsijų, temperatūra iki darbui tinkamo lygio pakyla per 3-5 minutes. Tai - pakankamai vidutiniškas laikas, tačiau jis tikrai nėra per ilgas.

Gale galima įstatyti standartinio dydžio lydmetalio ritę - šiam lituokliui tinka 0,8 - 1,2 mm storio viela. Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko ir nerūdijančio plieno, todėl yra gana tvirtas ir lengvas.

Šis 60 W lituoklis yra naudingas ir pradedantiesiems, ir jau pažengusiems elektronikos mėgėjams.

10. Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

22.12€ | 33 % nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (1526 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.
  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

Kaina

Tikrinta 2019 02 03

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 22.12€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.12€.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (4)