Kinijos turgelio stebuklai: iš Čekijos sandėlio su nuolaida siūlomos perkamiausios lazerinės graviravimo staklės iš Kinijos – itin gera kaina ir daugybė teigiamų atsiliepimų („NEJE DK - BL1500mw“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„NEJE DK - BL1500mw“ – tai kompaktiškos, lengvai valdomos ir namų sąlygoms dirbti pilnai pritaikytos lazerinės graviravimo staklės, kurios gali būti valdomos tiek naudojantis kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu. Be to, šios graviravimo staklės turi integruotą 6000 mAh talpos bateriją, todėl esant reikalui gali būti naudojamos net ir ten, kur parūpinti nuolatinį elektros šaltinį yra sudėtinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „NEJE DK - BL1500mw“ specifikacijos

  • Graviravimo plotas: 42 x 42 x 78 mm.
  • Graviravimo gylis: iki 7,8 mm.
  • Lazerio bangos ilgis: 405 nm.
  • Galia: 1500 mW.
  • Taškai colyje: 350 DPI.
  • Darbo temperatūra: 500 oC.
  • Palaikomi formatai: JPEG, BMP, TIFF, PNG, PCX.
  • Graviruojamos medžiagos: medis, plastikas, popierius, oda, austinės medžiagos
  • Baterija: 6000 mAh, tarnauja apie 3 valandas.
  • Maitinimas: 5 V, 1 A.
  • Papildomos funkcijos: keičiamas lazeris; galimybė valdyti išmaniuoju telefonu.
  • Matmenys ir svoris: 14,5 x 16 x 20 cm; 970 g.

„NEJE DK - BL1500mw“ kaina

  • Gearbest“ – 84,55 €.
  • Dabar parduodamas su 26% nuolaida, į Lietuvą iš Čekijos sandėlio pristatomas per 3-5 darbo dienas.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Lazerinio graviravimo paslaugas dabar teikia daug įmonių. Vis dėlto joms mokėti pinigus apsimoka tik tuomet, jeigu ruošiatės graviruoti ant sunkiau apdirbamų paviršių, pavyzdžiui, stiklo ar metalo. Lazerinį graviravimą ant popieriaus, plastiko, odos ar medienos be didelių problemų galite atlikti ir namų sąlygomis su lazerinėmis graviravimo staklėmis „NEJE DK - BL1500mw“.

Tai pačios perkamiausios ir populiariausios graviravimo stanklės iš Kinijos – labai gera kaina, minkštoms medžiagoms visiškai pakankamas galingumas, labai paprastas valdymas ir daugybė teigiamų atsiliepimų.

Šios graviravimo staklės pasižymi 1500 mW galia, turi integruotą 6000 mAh bateriją bei Bluetooth 4.0 ryšio modulį. Šie sprendimai leidžia „NEJE DK - BL1500mw“ naudoti net ir ten, kur parūpinti nuolatinį elektros šaltinį yra sudėtinga. Tuo tarpu integruotas Bluetooth ryšio modulis leidžia šias graviravimo stakles valdyti ne tik kompiuteriu, bet ir išmaniuoju telefonu.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, kad „NEJE DK - BL1500mw“ programinė įranga yra aprūpinta specialiu filtravimo algoritmu, kuris bet kokia nuotrauką greitai ir kokybiškai pritaiko lazeriniam graviravimui. Tai padeda taupyti laiką, o kas svarbiausia galiausiai leidžia džiaugtis maksimaliai kokybišku lazeriu išgraviruotu objektu ant pačių įvairiausių paviršių.

„NEJE DK - BL1500mw“ lazerinės graviravimo staklės ypatingos tampa dar ir dėl tos priežasties, nes leidžia pasirinkti graviravimo intensyvumą. Kitaip sakant, kuo ilgiau lazeriu yra kaitinama ta pati vieta, tuo graviruojamas atvaizdas tampa ryškesnis. Būtent šis naudingas techninis sprendimas „NEJE DK - BL1500mw“ ir leidžia graviruoti atvaizdus ant pačių įvairiausių paviršių.

Pavyzdžiui, mažo intensyvumo graviravimas puikiai tinka graviravimui ant popieriaus, o didesnio intensyvumo tos pačios vietos išdeginimas praverčia tada, kai norite išgraviruoti ryškius objektus ant medienos ar plastikinio paviršiaus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „NEJE DK - BL1500mw“ turi specialų įjungimo mygtuką, kuris leidžia užtikrinti, jog šiomis graviravimo staklėmis nepasinaudos maži vaikai. Be to, reikšmingu „NEJE DK - BL1500mw“ privalumu dar tampa ir lengvai keičiamas lazeris.

„NEJE DK - BL1500mw“ atsiliepimai

Lazerinės graviravimo staklės „NEJE DK - BL1500mw“ Kinijoje jau spėjo užsitarnauti pirkėjų populiarumą. Šiuo metu „NEJE DK - BL1500mw“ reitingas Kinijoje siekia 4,71 žvaigždutes iš 5 galimų, kas reiškia, jog dažniausiai šioms graviravimo staklėms yra skiriamas 5 arba 4 žvaigždučių įvertinimas.

  • Nicolas. Tiesiog be priekaištų veikiančios lazerinės graviravimo staklės. Jos puikiai tinka tiek graviravimui ant popieriaus, tiek ant plastikinių paviršių. Noriu pabrėžti tik tiek, kad „NEJE DK - BL1500mw“ tikrai nėra pritaikytos graviravimui ant metalinių paviršių. Be to, noriu pagirti šių staklių integruotos baterijos galimybes, kuri man leidžia „NEJE DK - BL1500mw“ naudotis net ir lauke.
  • Yasa. Nusipirkau šias graviravimo stakles tiesiog vedamas smalsumo, o gavau daugiau nei tikėjausi. „NEJE DK - BL1500mw“ puikiai atlieka savo darbą, yra mažos, o kas svarbiausia, taip pat ypač mobilios dėl integruotos baterijos. Galiu patvirtinti, kad „NEJE DK - BL1500mw“ puikiai tinka graviravimui ant medienos.
  • Csipi1987. Esu be galo patenkintas, kad pasirinkau šį produktą. Pristatymas buvo labai greitas, o supakavimas puikus ir patikimas. Man patinka, kad naudotis „NEJE DK - BL1500mw“ yra labai paprasta. Be to, noriu pagirti šių graviravimo staklių tikslumą, greitį ir visiems prieinamą kainą. Tikrai drąsiai galiu rekomenduoti šį produktą kitiems.
  • Martivo. Greitas pristatymas, puikus supakavimas. Man labai patinka, kad galiu šias graviravimo stakles valdyti tiesiog su savo „Android“ išmaniuoju telefonu. Taip pat galiu patvirtinti, kad naudotis „NEJE DK - BL1500mw“ yra labai paprasta. Praėjus vos 30 minučių po to kai išpakavau „NEJE DK - BL1500mw“, aš jau galėjau džiaugtis išgraviruotais vaizdais ant įvairių paviršių. Su tokio tipo įrenginiais prieš tai neturėjau jokios patirties.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)