„Galiu drąsiai vadinti iki šiol geriausiu „Xiaomi“ sukurtu produktu“ - universalus USB įkroviklis su 60W galia, 5 USB jungtimis, greituoju krovimu ir daugybe apsaugų („Xiaomi 5 Fast Charger“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Xiaomi 5 Fast Charger“ – tai universalus USB įkroviklis, kuris yra aprūpintas net 5 standartinėmis USB jungtimis ir taip pat dar turi vieną USB C tipo jungtį. Šis geromis mobilumo savybėmis išsiskiriantis USB įkroviklis dar gali pasigirti greito įkrovimo „QuickCharge 3.0“ techninio sprendimo palaikymu bei ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes maksimaliai gali užtikrinti 60 W siekiančią išėjimo galią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi 5 Fast Charger“ specifikacijos

  • Jungtys: 5x USB A tipo; 1x USB C tipo.
  • Išėjimo įtampa: 5 V / 9 V / 12 V.
  • Išėjimo srovė: 2,4 A / 2 A / 1,5 A.
  • Maksimali išėjimo galia: 60 W.
  • Maitinimas: 100 – 240 V (AC).
  • Darbinė temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: „Quick Charge 3.0“ palaikymas; integruota apsauga nuo perkaitinimo, įtampos šuolių, trumpo sujungimo.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 8 x 2 cm; 184 g.

„Xiaomi 5 Fast Charger“ kaina

  • Gearbest“ – 24,92 €.
  • Dabar parduodamas su 37% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu turite daug elektroninių įrenginių su integruotomis baterijomis, tuomet greičiausiai sunkiai išsiverčiate be universalaus USB įkroviklio. Šį nepatogumą dabar galima pilnavertiškai išspręsti įsigijus net 5 standartines USB jungtis turintį universalų USB įkroviklį „Xiaomi 5 Fast Charger“.

Šis USB įkroviklis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes išėjime maksimaliai gali užtikrinti 60 W siekiančią galią. Tai reiškia, kad naudojant „Xiaomi 5 Fast Charger“ USB įkroviklį be jokių problemų tuo pačiu laiko momentu galima įkrauti 5 ar netgi 6 elektroninių įrenginių baterijas.

Šiuo atveju būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad šis USB įkroviklis turi 5 standartines USB jungtis. Tuo tarpu šeštoji jungtis yra USB C tipo. Gamintojas tvirtina, kad ji išėjime maksimaliai gali užtikrinti 18 W siekiančia galią. Tai reiškia, kad naudojant šią USB C tipo jungtį galima turėti net tris skirtingas įtampos bei srovės konfigūracijas (9 V – 3 A / 9 V – 2 A / 12 V – 1,5 A).

„Xiaomi 5 Fast Charger“ USB įkroviklis ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą. Šį sprendimą šiuo metu palaiko dažnas išmanusis telefonas turintis didesnės talpos bateriją, todėl naudojant „Xiaomi 5 Fast Charger“ jo bateriją galėsite įkrauti maksimaliu pajėgumu, kaip ir naudodami originalų USB įkroviklį. Būtina paminėti, kad naudojant „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą išėjime galima turėti net tris skirtingas įtampos bei srovės konfigūracijas (5 V – 3 A / 9 V – 2 A / 12 V – 1,5 A).

Tuo tarpu likusios 4 standartinės USB jungtys išėjime užtikrina po 2,4 A siekiančią srovę. Įdomu yra ir tai, kad visas šias USB naudojant kartu galima pasiekti 24 W siekiančią galią, kas reiškia, kad išėjime galima turėti 4,8 A siekiančią srovę. Toks sprendimas itin praverčia tada, kai elektroninis įrenginys nepalaiko „Quick Charge 3.0“, tačiau yra pajėgus priimti aukštą įkrovimo srovę.

Galiausiai būtina paminėti ir tai, kad „Xiaomi 5 Fast Charger“ USB įkroviklis yra aprūpintas daugybe saugumo mechanizmų.

Jie naudingi dėl tos priežasties, nes padeda išvengti pavojaus trumpo sujungimo metu, leidžia apsaugoti įrenginį nuo perkaitimo ar įtampos svyravimų. Kitaip sakant, šie sprendimai leidžia jaustis saugiai ir taip pat garantuoja, kad dėl nenumatytų trukdžių elektrinėse grandinėse nebus sugadinti jūsų įkraunami elektroniniai įrenginiai.

„Xiaomi 5 Fast Charger“ atsiliepimai

„Xiaomi 5 Fast Charger“ USB įkroviklio populiarumą puikiai patvirtina pirkėjų atsiliepimai. Šiuo metu „Xiaomi 5 Fast Charger“ jau turi per 100 pirkėjų atsiliepimų, kurių bendras įvertinamas siekia 4,8 žvaigždutes iš 5 galimų. Šis įvertinimas parodo, kad pirkėjai „Xiaomi 5 Fast Charger“ dažniausiai skiria maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą, o likusieji 20% pirkėjų šiam universaliam USB įkrovikliui duoda 4 žvaigždučių įvertinimą.

  • Roman. Visuomet esu patenkintas „Xiaomi“ produktais, tačiau šį USB įkroviklį galiu drąsiai vadinti iki šiol geriausiu šio gamintojo sukurtu produktu. Esu nustebęs, kad „Xiaomi 5 Fast Charger“ visiškai nekaista net ir tada, kai maksimalia galia naudoju visas 5 USB jungtis. Nepriekaištinga kokybė ir visiems prieinama kaina. Būtent apie tai ir svajoja kiekvienas pirkėjas.
  • DenisG. Santykinai greitais pristatymas, o paties įrenginio gamybai panaudotos medžiagos iš tiesų yra labai aukštos kokybės. Galiu patvirtinti, kad visos jungtys puikiai atlieka savo paskirtį. Vienintelis dalykas, kuris mane šiek tik nuvilia, tai greitas baterijos įkrovimas. Pastebėjau, kad originalus „OnePlus“ įkroviklis išmaniojo telefono bateriją įkrauna kur kas greičiau nei „Xiaomi 5 Fast Charger“. Vis dėlto išvadų daryti negaliu, galbūt problema yra mano išmaniajame telefone.
  • Pgiannakop. Tiesiog nepakeičiamas įrenginys tiems, kurie namuose kas keletą dienų turi įkrauti įvairių elektroninių įrenginių baterijas. Anksčiau visos rozetės namuose buvo užimtos, tačiau „Xiaomi 5 Fast Charger“ pilnai padėjo išspręsti šią problemą. Teigiamai atsiliepti taip pat noriu apie „Xiaomi 5 Fast Charger“ surinkimo kokybę ir labai kompaktiškus korpuso matmenis.
  • TechCat. Daug USB jungčių, integruota USB C tipo jungtis ir maksimali 65 W išėjimo galia. Prie visa to dar norisi pridėti puikų dizainą, gerą surinkimo kokybę ir kokybiškas produkto gamybai panaudotas medžiagas. Nežinau ar galima rasti geresnį USB įkroviklį su tiek USB jungčių už tokią patrauklią ir visiems prieinamą kainą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)