Geriausia alternatyva populiariausiam oro grynintuvui iš Kinijos „Alfawise P1“ – dabar dar geresnė kaina, didesni ir pigesni filtrai bei tylesnis garsas („GBlife PM1232A“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„GBlife PM1232A“ – tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio dydžio patalpoms, kurių matmenys siekia nuo 5 iki 8 m3. Šis oro grynintuvas naudoja trijų sluoksnių filtrą ir per valandą dirbdamas maksimaliu pajėgumu išvalo 70 kubinių metrų oro. „GBlife PM1232A“ bene labiausiai garsėja itin tyliu darbo režimu, kurio metu sukuriamo garso lygis neviršija 30 dB.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „GBlife PM1232A“ specifikacijos

  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 10 W.
  • Našumas: 70 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 30 dB / 46 dB / 52 dB – priklauso nuo pasirinkto darbo režimo.
  • Filtras: bazinis filtras, HEPA dulkių filtras ir aktyvuotos anglies filtras – to pakanka pašalinti 99% ore teršalų.
  • Patalpos dydis: tinkamas naudoti 5 – 8 m3 patalpose.
  • Matmenys ir masė: 17 x 17 x 26 cm, 1,36 kg.

„GBlife PM1232A“ kaina

  • Gearbest“ – 40,94 €.
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 11% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 9 € ir pristatomas per 2 – 5 darbo dienas.
  • Papildomi filtrai (keičiami kas 2 mėn.) – 7.82€
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Artimiausias konkurentas - „Alfawise P1“ už 49.84€

Patalpų vėdinimas daugeliui yra įprastas procesas, tačiau to šiuo metu dažniausiai jau nepakanka norint palaikyti švarų ir sveikatai nekenksmingą orą patalpoje. Gyvenant mieste į patalpą patenka ne tik kietosios dalelės, bet ir kiti nemalonūs kvapai, kurių pašalinti vien tik vėdinant patalpas paprastai nepavyksta. Esant tokioms situacijoms į pagalbą atkeliauja oro grynintuvai.

Šią žiemą tiesiog rekordiniais kiekiais buvo perkamas oro grynintuvas „Alfawise P1“ (išsamus jo aprašymas) – jis buvo toks sėkmingas produktas, tad pastariasias kelias savaites buvo pilnai išpirktas, o dabar vėl pasirodė prekyboje ir kainuoja 49.84€. Įdomu tai, kad tai be galo paprastas oro grynintuvas be jokių papildomų funkcijų, kurias turi brangesni analogai – apie tai išsamiai rašėme „Alfawise P1“ ir „Xiaomi Smart Air Purifier 2S“ apžvalgoje bei palyginime.

Kai „Alfawise P1“ buvo išpirktas, sparčiai pradėjo populiarėti oro grynintuvas „GBlife PM1232A“. Tai iš esmės tos pačios kainos ir labai panašių galimybių produktas, o kai kuriomis savybėmis net ir lenkia „Alfawise P1“, tik iki šiol buvo jo šlovės šešėlyje.

Kad tai puikus produktas už savo kainą, rodo jo charakteristikų ir kainos derinys. Pavyzdžiui, naujos kartos oro grynintuvas „GBlife PM1232A“ per valandą veikdamas maksimaliu pajėgumu gali išvalyti 70 kubinių metrų oro. Tokio „GBlife PM1232A“ našumo pilnai pakanka 5 – 8 kvadratinių metų patalpai nuolatos prižiūrėti.

Gerą patalpų oro valymo našumą „GBlife PM1232A“ pavyksta užtikrinti dėka naudojamo trijų sluoksnių filtro.

Įdomu, kad šiame oro grynintuve yra naudojami du atskiri trijų sluoksnių filtrai, o tai, žinoma, leidžia pasiekti kur kas geresnius rezultatus nei naudojant vieną filtrą. Pavyzdžiui, populiarusis oro grynintuvas „Alfawise P1“ naudoja tik vieną apvalaus tipo filtrą, kurio bendrasis plotas yra kur kas mažesnis už bendrąjį „GBlife PM1232A“ dviejų filtrų plotą. Be to, „GBlife PM1232A“ filtrai yra šiek tiek pigesni, todėl šio oro grynintuvo nuolatinė eksploatacija yra pigesnė.

Reikšmingu „GBlife PM1232A“ privalumu taip pat tampa trys skirtingi darbo režimai. Priklausomai nuo pasirinkto darbo režimo priklauso oro grynintuvo našumas, kuris šiuo atveju taip pat yra susijęs su „GBlife PM1232A“ skleidžiamu garso lygiu. Pavyzdžiui, naudojant pirmąjį darbo režimą „GBlife PM1232A“ skleidžia vos 30 dB siekiantį triukšmą, tačiau per valandą išvalo žymiai mažiau oro nei aukščiausiu režimu, kurio metu jau yra sukuriamas 52 dB siekiantis triukšmas.

Jeigu ieškote itin tylaus oro grynintuvo, tuomet „GBlife PM1232A“ gali tapti tikrai puikiu pasirinkimu. Pagal šį aspektą jis netgi lenkia „Alfawise P1“ oro grynintuvą, kuris dirbdamas mažiausiu greičiu vis tiek sukuria 35 dB siekiantį triukšmą. Kitaip sakant, jeigu „Alfawise P1“ dar gali trukdyti miegant, tai šios problemos tikrai nepatirsite naudodami „GBlife PM1232A“ oro grynintuvą.

„GBlife PM1232A“ atsiliepimai

„GBlife PM1232A“ prekyboje pasirodė praėjusių metų pabaigoje. Per šį trumpą laikotarpį šis oro grynintuvas jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų įvertinimo. Šiuo metu „GBlife PM1232A“ bendras įvertinimas siekia 4,33 žvaigždutes iš 5 galimų. Vis dėlto šis įvertinimas kol kas neatspindi tikrosios pirkėjų nuomonės. Vienas iš pirkėjų „GBlife PM1232A“ skyrė 1 žvaigždutę, tačiau jo komentare neatsispindi jokios neigiamos oro grynintuvo savybės, kas reiškia, jog nežiūrint mažo reitingo, realiai neigiamų vertinimų nėra.

  • Wrbl. Įvertinus kainą ir našumą surasti geresnę alternatyvą „GBlife PM1232A“ yra iš tiesų labai sunku. Džiaugiuosi labai greitu pristatymu ir gražiu dizainu, kuris puikiai dera prie bet kokio namų interjero.
  • Snas. Tai puikus kompaktiškų matmenų oro grynintuvas, kuris man taip pat patinka ir dėl šiuolaikiško gražaus dizaino. Teigiamai vertinu tai, kad „GBlife PM1232A“ turi net tris darbo režimus, kurių vienas yra pakankamai tylus, kad neerzintų net ir visos darbo dienos metu. Manau, kad šis oro grynintuvas puikiai tinka bet kokioms patalpoms iki 25 m3.
  • Andre. Tikrai labai geras produktas, kuris man į Lenkiją buvo pristatytas vos per dvi darbo dienas. Galiu patvirtinti, kad pirmasis darbo režimas yra labai tylus, tačiau santykinai mažo našumo. Tuo tarpu aukščiausio darbo režimo sukuriamas garsas yra labai panašus į išmaniojo dulkių siurblio skleidžiamą triukšmą. Noriu atkreipti dėmesį, kad šis oro grynintuvas turi du atskirus filtrus, kuriuos pravartu keisti maždaug kas du mėnesius.
  • Czego. Labai greitas pristatymas ir tiesiog puikus šiuolaikiškas dizainas. Kol kas nematau jokių „GBlife PM1232A“ trūkumų ir esant reikalui šį oro drėkintuvą tikrai rekomenduosiu savo draugams. Kitaip sakant, turiu pripažinti, kad „GBlife PM1232A“ pilnai pateisino mano lūkesčius.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (2)