Kinijos turgelio stebuklai: du viename – itin universalus priedas, kuris paprastą grąžtą paverčia į siaurapjūklį arba skardos žirkles („Jig Saw Woodworking“ kaina, Specifikacijos, Video)  (1)

„Jig Saw Woodworking“ – tai universalus prie grąžto montuojamas siaurapjūklis, kuris tinka ne tik medienos, plastiko, bet ir geležinėms (ne storesnėms nei 1,6 mm) bei nerūdijančio plieno (ne storesnėms nei 1,2 mm) plokštėms pjauti. Ypatinga šio siaurapjūklio konstrukcija leidžia jį montuoti prie grąžto bet kokiu jums patogiu kampu 360 laipsnių ribose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Jig Saw Woodworking“ specifikacijos

  • Paskirtis: medžiui bei geležinėms (ne storesnėms nei 1,6 mm) ir nerūdijančio plieno (ne storesnėms nei 1,2 mm) plokštėms pjauti.
  • Suderinamumas: gali būti naudojamas su bet kokio tipo elektriniu grąžtu.
  • Papildomos funkcijos: prie grąžto gali būti montuojamas bet kokiu patogiu kampu 360 laipsnių ribose.
  • Matmenys ir svoris: 22 x 12 x 3,5 cm; 700 g.

„Jig Saw Woodworking“ kaina

  • Gearbest“ – 28,57 €.
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Apie siaurapjūklį svajoja dažnas vyras, tačiau pastarųjų įrenginių kainos yra santykinai didelės, kad juos galėtų įsigyti kiekvienas norintis. Kitaip sakant, daugelis nemato tikslo įsigyti brangaus prietaiso, kurį realiai panaudotų keletą kartų per metus. Vis dėlto tai jau nėra problema, nes kinai sugalvojo ne vieną alternatyvą standartiniam siaurapjūkliui. Pavyzdžiui, galima įsigyti tiesinio pjūklo priedą – apie jį išsamiai jau rašėme, o dabartinė jo kaina siekia 33€.

Dar vienas labai populiarus grąžto priedas leido pjauti metalo skardas – apie jį taip pat ne kartą rašėme, o dabar jis be nuolaidos kainuoja 35€.

Panašu, kad kinai žengia dar toliau – apjungė du šituos įreginius į vieną ir sukūrė universalų dvigubos paskirties priedą grąžtui – iš vienos pusės tai priedas metalo pjovimui, iš kitos – tradicinis siaurapjūklis medžiui.

O kur rankena? Čia ir slypi visa idėjos esmė – rankena užmaunama ant tos pusės, kuri tuo metu nereikalinga. Jei norite pjauti medį, rankeną maunate ant skardos pjovimo priedo. Jei norite kirpti skardą, rankeną maunate ant siaurapjūklio.

Na, o svarbiausia siaurapjūklio „Jig Saw Woodworking“ ypatybė ta, kad jis yra montuojamas prie įprasto elektrinio grąžto. Trumpai tariant, „Jig Saw Woodworking“ pakanka įstatyti į grąžtui skirtą vietą, priveržti, o tuomet jau galite mėgautis siaurapjūklio teikiamais privalumais.

„Jig Saw Woodworking“ siaurapjūklis taip pat garsėja savo unikalia konstrukcija, kuri leidžia jį prie grąžto privirtinti bet kokiu jums patogiu kampu 360 laipsnių ribose. Tai reiškia, kad šis siaurapjūklis puikiai tiks tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams. Be to, galimybė, lanksčiai pasirinkti „Jig Saw Woodworking“ montavimo padėtį itin pravers tada, kai prireiks išpjaustyti sudėtingas figūras.

Gamintojas tvirtina, kad „Jig Saw Woodworking“ puikiai tinka medžiui pjauti, o taip pat tikrai be jokių didelių problemų gali susidoroti ir su ne storesnėms nei 1,6 mm geležinėms ir ne storesnėms nei 1,2 mm nerūdijančio plieno plokštėms.

Tuo galima visiškai tikėti, nes ir ankstesnės skardos pjovimo priedų versijos kuo puikiausiai pjaudavo plastiką bei įvairaus tipo skardas.

Kaip veikia pats medžiui skirtas siaurapjūklis, kol kas video dar nėra, bet turėtų su laiku atsirasi.  Jei rimtiems darbams „Jig Saw Woodworking“ kažin ar pravers, bet smulkesniems jis gali puikiai praversti, pavyzdžiui, siaurapjūklį esant reikalui galėsite panaudoti ne tik įvairioms medžiagoms pjauti, bet ir dekoracijoms kurti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)