Apsaugosite nuotraukas ir vertingus dokumentus, o maistas ilgiau išliks šviežas arba tiesiog pripūsite kamuolius: super simpatiška mini pompa su USB maitinimu ir TOP 5 jos panaudojimo būdai (Video, 52 % nuolaida)  ()

Ar kada susimąstėte, kad jums reikėtų mažos elektrinės pompos, kuri galėtų ir pūsti, ir traukti orą? Ne? Bet kuriuo atveju, štai 5 būdai, kaip tokį prietaisą panaudotumėte savo namuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor yra paprastas, bet labai daug kur pritaikomas įrenginys. Mažame aliumininiame korpuse slepiasi tyli, bet efektyvi pompa, pūsdama pasiekianti 0,65 bar, o traukdama orą - 1,45 bar slėgį.

Ši pompa naudoja USB laidą maitinimui, todėl ją galima pasiimti su savimi, jei tik turite išorinę bateriją. Šis prietaisas sveria tik 180 gramų. Rinkinyje taip pat rasite žarnelę, adatą kamuoliams, patogų dėklą, instrukcijas anglų kalba ir keletą kitų naudingų priedų.

O kur ją galima pritaikyti? Mažiausiai 5 būdai:

1. Išsaugosite maistą ilgiau

Maistas genda nuo kontakto su oru. Kuo mažiau oro bus dėžutėje ar maišelyje, tuo ilgiau išliks maisto produktai. Paprasta dviejų funkcijų oro pompa gali padėti tai atlikti.

2. Pripūsite kamuolius

Elektrinė oro pompa, kaip „Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“, yra labai naudingas daiktas. Artėja vasara - kuo pripūsite kamuolius? Tokia delne telpanti pompa be pastangų atliks šį darbą. Tai ypač pravers, kai kamuolių bus daugiau.

3. Apsaugosite nuotraukas ir vertingus dokumentus

Popierius ir nuotraukos su laiku pagelsta būtent dėl kontakto su oru. Jei dokumentus ir nuotraukas sudėsite į plastikinį maišelį, o tada ištrauksite iš jo orą, prisiminimai išliks ilgiau. Taip galima apsaugoti pačius įvairiausius daiktus, kuriems kenkia oras.

4. Lengviau susipakuosite daiktus

„Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“ orą traukia su 145 Kpa jėga - pasiekiamas 1,45 bar slėgis. Taigi, pakuodamiesi minkštus daiktus, juos galite sudėti į maišelį, o tada iš jo ištraukti orą. Taip įvairios smulkmenos lagamine ar dėžėje užims bent šiek tiek mažiau vietos.

5. Pripūsite paplūdimio žaislus, čiužinius ir pagalvėles

Tokios nedidelės pompos netinka padangoms pūsti, tačiau jos puikiai pasitarnauja pučiant vaikų paplūdimio žaislus, įvairius čiužinius, pagalvėles ir kitas smulkmenas. Geriausia tai, kad pompa, kurią matote nuotraukose, yra labai maža ir gali veikti naudodama išorinę bateriją. Tai reiškia, kad šį daiktą galėsite pasiimi keliaudami į paplūdimį ar stovyklavietę.

Kaina:

  • Gearbest €27,30
  • besibaigianti 52 % nuolaida. Į Lietuvą šis daiktas siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()