Speciali akcija naujos kartos, itin didelio greičio Micro SD kortelėmis – tinka 4K raiškos vaizdo įrašams, parametrai kaip „Samsung“, bet kaina nesulyginama („Alfawise High Speed Micro SD“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Alfawise High Speed Micro SD“ – tai naujos kartos 10 klasės (UHS-3) Micro SD kortelė, kuri pagal savo technines charakteristikas prilygsta populiariosioms „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelėms. Būtina pridėti ir tai, kad ši Micro SD kortelė yra pilnai pritaikyta ir gali būti naudojama filmuojant 4K raiškos vaizdo įrašus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Alfawise High Speed Micro SD“ kaina

Gerai žinomas Kinijos gamintojas „Alfawise“ yra pasiryžęs sudaryti konkurenciją „Samsung“ Micro SD kortelių rinkoje. Naujos kartos „Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė pagal technines charakteristika praktiškai niekuo nenusileidžia tokios pačios 64 GB talpos „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelei, tačiau kainuoja gerokai pigiau.

Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ gali būti laisvai naudojama filmuojant 4K raiškos vaizdo įrašus – tai patvirtina apie daugiau nei pakankamą kortelės pralaidumą duomenų įrašymo metu. Jis, pasak gamintojo, niekada nėra mažesnis nei 30 MB/s.

Tuo tarpu duomenų skaitymo sparta šiuo atveju siekia apie 80 MB/s, kas reiškia, kad naudojant „Alfawise High Speed Micro SD“ tūkstantį aukštosios raiškos nuotraukų į kitą laikmeną galima perkelti vos per vieną minutę. Tiesa, greitis priklauso nuo kortelės talpos:

16GB U1 Class 10 speed = max. reading speed to 48 MB/s = SDHC

32GB U1 Class10 speed = max. reading speed to 60 MB/s = SDHC

64GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC

128GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC

256GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC

Priminsime, kad „Samsung Evo Plus“ siūlo 100 MB/s siekiančią duomenų skaitymo spartą, tačiau tai tampa ne itin reikšmingu privalumu, nes Micro SD kortelėse paprastai yra saugoma daug santykinai mažos apimties failų.

Tai reiškia, kad kopijuojant duomenis tarp laikmenų pasiekti tokių duomenų skaitymo spartų praktiškai nelabai pavyksta.

„Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė taip pat gali pasigirti maksimaliu suderinamumu su dauguma populiariausių elektroninių prietaisų. Trumpai tariant, šią Micro SD kortelę pagal poreikį galima naudoti tiek išmaniajame telefone, tiek skaitmeniniame fotoaparate, tiek drone, vaizdo registratoriuje, veiksmo kameroje ir t.t.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ aukščiausius rinkos standartus atitinka dar ir dėl tos priežasties, nes yra maksimaliai atspari išoriniams aplinkoms poveikiams. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ atspari magnetiniam laukui, smūgiams, temperatūriniams pokyčiams nuo -25 oC iki 80 oC ir taip pat gali pasigirti pilnavertišku atsparumu vandeniui.

Analogiškomis savybėmis pasižymi ir brangiau kainuojanti „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelė. Kitaip sakant, šios dvi Micro SD kortelės atrodo praktiškai lygiavertės, tačiau „Samsung“ yra juntamai brangesnė. Žinoma, „Samsung“ deklaruoja šiek tiek didesnes duomenų rašymo ir skaitymo spartas, tačiau, kaip jau buvo minėta, praktikoje tai nėra taip svarbu kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Trumpai: „Alfawise High Speed Micro SD“ specifikacijos

  • Talpa: 64 GB.
  • Klasė: 10 klasė, UHS-3.
  • Sparta: skaitymo – 80 MB/s; rašymo sparta – ne mažesnė nei 30 MB/s.
  • Kitos savybės: pilnai pritaikyta 4K vaizdo įrašams; atspari vandeniui, temperatūros pokyčiams, smūgiams ir magnetiniam laukui.
  • Matmenys ir svoris: 1,5 x 1,1 x 0,2 cm; 3 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()