„Xiaomi“ moka stebinti: itin mobilus sulankstomas elektrinis virdulys su lietimui jautriu ekranu, chloro pašalinimo funkcija, temperatūros palaikymu ir apsaugomis nuo trumpo jungimo („Xiaomi Deerma DH206“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Xiaomi Deerma DH206“ – tai naujos kartos virdulys su liečiamu ekranu, kurio dalis korpuso yra pagaminta iš antro vulkanizavimo proceso metu gaunamo bekvapio lankstaus silikagelio. Šis sprendimas leidžia sulankstyti virdulį iki mažesnio nei 10 centimetrų aukščio, kas tampa labai patogu kelionių metu ar tuomet, kai virdulys yra rečiau naudojamas namuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Xiaomi Deerma DH206“ kaina

  • „Gearbest“ – 55,26 €.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu, pristatomas per 8 – 15 darbo dienų.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas „Deerma“ jau kuris laikas garsėja išskirtiniais, ekologiškais ir dar nematytomis funkcijomis aprūpintais buitinės technikos įrenginiais. „Deerma“ gamina tiek oro drėkintuvus, tiek skrudintuvus ir kitą buitinę elektroniką. Pavyzdžiui, naujausias šio gamintojo šedevras – sulankstomas elektrinis virdulys „Xiaomi Deerma DH206“.

Gamintojas pristatydamas „Xiaomi Deerma DH206“ pabrėžia, kad dalis šio virdulio korpuso yra pagaminta iš silikagelio. Kadangi silikagelis yra lankstus, tai reiškia, kad iš silikagelio pagaminta dalis gali būti lengvai sulankstoma. Toks sprendimas leidžia šį 19,4 centimetrų aukšto virdulį sumažinti iki maždaug 10 centimetrų aukščio.

Reikėtų pridėti ir tai, kad „Xiaomi Deerma DH206“ virdulys turi lengvai nuimamą rankeną. Šių sprendimų visuma „Xiaomi Deerma DH206“ suteikia itin geras mobilumo savybes, todėl esant poreikiui šį virdulį patogu naudoti kelionėse ar vasarnamiuose.

Jis lengvai telpa kuprinėje, o jeigu namuose virduliu naudojatės itin retai, tuomet „Xiaomi Deerma DH206“, pavyzdžiui, lengvai galėsite laikyti net ir stalčiuje.

Šis virdulys ypatingas tampa ir dėl kaitinimo elemento, kuris yra pagamintas iš nerūdijančio plieno. Prie to dar pridėjus pakankamą 850 W galingumą gamintojas galiausiai garantuoja, jog vanduo šiame 0,6 litro talpos virdulyje užkaista greičiau nei tai pavyktų padaryti naudojant kitus virdulius.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Deerma DH206“ korpuse gamintojas dar nusprendė integruoti ir lietimui jautrų ekraną. Jo pagalba galima reguliuoti vandens temperatūrą ar aktyvuoti tokias funkcijas, kaip vandens temperatūros palaikymas bei chloro pašalinimas vandenyje.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog gamintojas taip pat pasirūpino sprendimais, kurie garantuoja maksimalų „Xiaomi Deerma DH206“ virdulio saugumą. Trumpai tariant, šis virdulys geba automatiškai atjunti elektros tiekimą užkaitus vandeniui ir dar turi įdiegta apsauga nuo potencialaus trumpo jungimo pavojaus.

Trumpai: „Xiaomi Deerma DH206“ specifikacijos

  • Talpa: 0,6 l.
  • Galingumas: 245 – 850 W.
  • Maitinimas: 100 – 240 V (50 – 60 Hz).
  • Papildomos funkcijos: sulankstomas korpusas; integruotas lietimui jautrus ekranas; vandens temperatūros palaikymo funkcija; nerūdijančio plieno kaitinimo elementas.
  • Medžiagos: ABS plastikas, silikagelis, nerūdijantis plienas.
  • Matmenys ir svoris: 19,4 x 18 x 18 cm; 500 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()