TOP 10 savaitės perkamiausių: įspūdingos išvaizdos išmanioji apyrankė, naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutė, itin simpatiškas mini atsuktuvas iš „Xiaomi“ ir pati perkamiausia IP kamera iš Kinijos (Video, 2019 m. 21 savaitė)  ()

- Išmanioji apyrankė su milžinišku 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu, daugybe režimų ir įspūdinga išvaizda „Q11“ (su nuolaidos kuponu)

- TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“ (su nuolaidos kuponu)

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ (su nuolaidos kuponu)

- Tarpdančių valytuvas „Xiaomi SOOCAS W3“

- Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

- Mini atsuktuvas baldų ir kompiuterių surinkimui ir net automobilio remontui „TONFON 3.6V“ (su nuolaidos kuponu)

- Perkamiausia išmani IP kamera iš AliExpress

- IR spindulių kamera, kuri bet kokį „Android“ telefoną paverčia į termovizorių (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

- Smūgiams ir vandeniui atsparus telefonas su IP68 standartu ir rimtais varžtais sutvirtintu korpusu - „Cubot Quest“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanioji apyrankė su milžinišku 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu, daugybe režimų ir įspūdinga išvaizda „Q11“

14.40€ | 17 % nuolaida + nuolaidos kuponas 0UPZSPS4YY„Q11“ specifikacijos

„Q11“ – tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris garsėja net 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu ir tokia įspūdinga išvaizda, jog tuoj po anonso tapo vienu perkamiausia apyranke iš Kinijos. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas budėjimo režime tarnauja net apie 45 dienas, turi integruotus populiariausius sporto režimus ir gali būti naudojamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Jeigu norite vasaros sezoną pradėti su nauju fiziniu aktyvumo asistentu, tuomet pats laikas pasidomėti „Q11“. Šis fizinis aktyvumo asistentas potencialius pirkėjus žavi ne tik funkcijų gausa, bet ir itin didelės įstrižainės spalvotu ekranu.

Fizinis aktyvumo asistentas „Q11“ turi net 1,3 colių įstrižainės spalvotą 240 x 240 raiškos TFT technologijos ekraną. Priminsime, kad įprastai fizinių aktyvumo asistentų ekrano įstrižainė niekada nesiekia net colio. Trumpai tariant, 1,3 colių įstrižainės ekranas „Q11“ fizinį aktyvumo asistentą paverčia ypatingu ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Panašių alternatyvų galimai gali pasiūlyti tik „Fitbit“, bet tuomet už fizinį aktyvumo asistentą teks mokėti bene 10 kartų daugiau.

Maksimaliai funkcionaliu fiziniu aktyvumo asistentu „Q11“ norisi vadinti dar ir dėl tos priežasties, nes jis turi populiariausius sporto režimus (bėgimo, važinėjimo dviračiu, kopinėjimo, ėjimo). Šalia to dar reikia pridėti, jog „Q11“ skaičiuoja ne tik nueitus žingsnius, bet ir sudegintas kalorijas bei įveiktą atstumą.

Kokybiško fizinio aktyvumo asistento skiriamasis bruožas – realiu laiku veikiantis pulsometras. Džiugu pranešti, kad šią funkciją „Q11“ fizinis aktyvumo asistentas taip pat turi. Gamintojas tvirtina, kad „Q11“ naudoja kokybišką kraujo spaudimo matavimo daviklį, todėl išmaniojo telefono ekrane pateikiami matavimo rezultatai visuomet yra maksimaliai tikslūs, kiek leidžia nustatyti toks kraujo spaudimo matavimo būdas.

Be to, reikšmingu „Q11“ privalumu tampa ir integruotas miego kokybės sekimo funkcionalumas. Šis fizinis aktyvumo asistentas geba įvertinti ne tik miego trukmę, bet ir miego fazę. Šie duomenys padeda geriau suprasti savo miegojimo įpročius ir esant poreikiui padeda atlikti reikalingus pokyčius siekiant dar geresnio poilsio nakties metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad fizinis aktyvumo asistentas gali pasigirti ir kitomis papildomomis funkcijomis. „Q11“ turi ne tik integruotą žadintuvą, bet dar ir chronometrą. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, o tuomet nuotoliniu būdu galima valdyti ne tik kamerą, bet dar ir stebėti pranešimus iš socialinių tinklų ar netgi priimti/atmesti įeinančius skambučius.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“14.40€.
  • Su nuolaidos kuponu 0UPZSPS4YY
  • Dabar parduodamas su 17 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

2. TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“

11.70€ | nuolaidos kuponas GBAPR042204„Alfawise JCE 208“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise JCE 208“ - tai šiuo metu populiariausias transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis, kuris padeda malšinti raumenų skausmus. Šio masažuoklio korpuso matmenys ir parinkti itin optimaliai, todėl jį esant poreikiui galima naudoti praktiškai viso kūno raumenų masažui (kaklo, rankų, kojų, nugaros ir t.t.).

Tai tikrai puikus produktas, kuris iš tikrųjų padeda sumažinti mano patiriamus skausmus. Darbo metu daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio, todėl mano rankos ir pečiai itin pavargsta. Smagu, kad skausmui pašalinti man pilnai pakako šio mažo produkto. Galiu drąsiai rekomenduoti šį masažuoklį bet kam. (Michael)

Tai tikrai veikia ir veikia labai gerai! Fantastiškai pigus, labai galingas ir tikrai masažuoja raumenis bei nuima įtampą („Alfawise JCE 208“ apžvalga)

Vis daugiau žmonių dirba sėdimą darbą. Jis nėra fiziškai sunkus, tačiau lemia per mažą raumenų aktyvumą. Laikui bėgant tai priveda prie nemalonių kūno raumenų skausmų, kuriuos šiuo metu vis dažniau įprasta šalinti masažų pagalba.

Vaikščioti į masažą ne visi turi laiko, noro, o ir tai brangus malonumas. Kur kas geriau raumenų įtampą nuimti priemonėmis namuose ir tam geriausiai tinka buitiniai masažuokliai. Vieni iš pačių populiariausių buitinių masažuoklių yra rap vadinami TENS masažuokliai.

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse, tačiau ne visi mokslininkai sutinka, kad transkutaninis elektrostimuliavimas apskritai ką nors daro. Tačiau jį išbandę žmonės dažniausiai turi labai teigiamų atsiliepimų.

Vieną iš populiariausių tokių prietaisų sukūrė „Xiaomi“ - apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Tolesnėje nuorodoje surasite „Leravan Mi Home“ apžvalgas ir atsiliepimus.

Kaip dažniausiai būna, itin populiarūs daiktais anksčiau ar vėliau sulaukia konkurentų – dažnai pigesnių ir netgi geresnių, kurie bando pasiimti dalį rinkos. Taip atsirado ir universalus masažuoklis „Alfawise JCE 208“, kuris puikiai tinkamas praktiškai visiems kūno raumenims mankštinti namų sąlygomis ir yra tiesioginis „Leravan Mi Home“ konkurentas, tik pigesnis ir pasižymintis kai kuriais geresniais parametrais.

Žinoma, tai pilnai neatstoja masažo pas specialistą, tačiau bent jau trumpalaikį raumenų atpalaidavimą ir bendrą palengvėjimą tikrai gali suteikti.

„Alfawise JCE 208“ masažuoklio veikimo principas paremtas transkutanine elektrinė nervų stimuliacija (TENS) – saugiu, neinvaziniu skausmo malšinimo būdu. Šis būdas šiuolaikiniuose elektriniuose masažuokliuose yra puikiai žinomas visame pasaulyje ir dažniausiai yra naudojamas kaip savarankiška priemonė skausmui malšinti.

Šis viso kūno masažuoklis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes iš viso siūlo net 6 skirtingus darbo režimus (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap). Įdomu, kad kiekvienas iš jų dar turi 15 skirtingų intensyvumo lygių, kurie šiuo atveju leidžia kiekvienam individualiai pasirinkti geriausią ir labiausiai tinkamą raumenų stimuliavimo intensyvumą. Palyginimui, „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. 

Masažuoklis „Alfawise JCE 208“ taip pat garsėja integruota 200 mAh talpos baterija. Ji be papildomos įkrovos masažuokliui energiją gali teikti net apie 4 valandas, o jai išsikrovus jos pilnas įkrovimas paprastai trunka ne ilgiau nei 2,5 valandos.

Palyginimui, „Leravan Mi Home“ baterijos pakaks maždaug 2 valandoms nuolatinio masažo ir vienai savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą. Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.

Galiausiai būtina pabrėžti, kad pats masažavimui skirtas prie kūno lipdomas pleistras ant „Alfawise JCE 208“ masažuoklio yra tvirtinamas magnetų pagalba. Toks sprendimas yra iš tiesų naudingas, nes susidėvėjusį pleistrą leidžia labai lengvai pakeisti. Negana to, šis paprastas būdas taip pat pastebimai padeda prailginti paties masažuoklio ilgaamžiškumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.63 balai iš 5 (27 vertinimai)
  • Paskirtis: pilnavertis viso kūno masažuoklis, kuris padeda atpalaiduoti raumenis po įtemptos darbo dienos.
  • Režimai: 6 (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap), kiekvienas iš jų 15 intensyvumo lygių.
  • Veikimo principas: transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija (TENS).
  • Efektyvus masažavimo plotas: 127 x 60 mm.
  • Baterija: 200 mAh, be įkrovos veikia apie 4 h.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 6 x 2 cm; 40 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.70€.
  • Su nuolaidos kuponu GBAPR042204
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Tiesioginis konkurentas - „Leravan Mi Home“ (20.70€)

3. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

117€ | 18 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas FAST2341339 | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 171€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“117€.
  • Iš Čekijos sandėlios, su nuolaidos kuponu FAST2341339
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 4.92€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 171€.

Dabartinė 117€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

4. Tarpdančių valytuvas „Xiaomi SOOCAS W3“

36.90€ | 36 % nuolaida„Xiaomi SOOCAS W3“ specifikacijos

Paprasto ar elektrinio dantų šepetėlio tikrai neužtenka, kad užtikrintume pilnavertę burnos higieną. Tarpdančių priežiūra taip pat yra labai svarbi ir įprastas siūlas vargiai yra patogiausias ir efektyviausias būdas palaikyti puikią burnos higieną bei džiaugtis gražia šypsena. Geriausias pasirinkimas yra tarpdančių valytuvas ir apžvalgininkas pademonstruoja naujausią „Xiaomi SOOCAS W3“ įrenginį, kaip jis veikia bei palygina su savo seniai turimu „Panasonic“ tarpdančių valytuvu.

„Nors aš esu pripratęs prie savojo Panasonic tarpdančių valytuvo, kadangi jį naudoju jau seniai, bet tikrai jaučiu skirtumą su naujuoju SOOCAS W3.

Jo varikliukas dirba geriau ir šiame tarpdančių valytuve yra 3 skirtingi valymo režimai, tad jis puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems ir žinantiems kas yra tarpdančių valytuvas.

Man trečiasis jo valymo režimas yra netgi per daug galingas. Jis taip stipriai leidžia vandens srovę, kad atrodo su juo būtų galima nuplauti automobilį. Tad rekomenduoju visiems pradėti nuo pačio silpniausio valymo režimo.

Taip, SOOCAS W3 kaina be nuolaidų yra netokia ir maža, bet jo kokybė yra nesveikai gera ir už tai jis vertas šių pinigų.

Pakuotėje randame patį tarpdančių valytuvą „Xiaomi SOOCAS W3“, USB laidą, skirtą įkrauti 2200 mAh talpos valytuvo baterijai (pastarosios užtenka mėnesiui laiko), 4 antgalius ir naudojimosi instrukciją korėjiečių ir anglų kalbomis.

„SOOCAS W3“ yra tokių išmatavimų – 28 x 7,5 x 3 cm ir sveria 288 gramus. Iškart apžvalgininkas pastebi pirmą skirtumą tarp „SOOCAS W3“ ir „Panasonic“ tarpdančių valytuvų.

„Panasonic“ valytuvas yra sulankstomas, tad naudojimo metu jis padidėja, o gabenant su savimi yra mažesniu išmatavimų. Tuo tarpu „SOOCAS W3“ dydis nekinta.

Apžvalgininkui „SOOCAS W3“ išvaizda patinka. „Jis atrodo gražiai, kokybiškai ir tvirtai pagamintas.“

Pats antgalis yra paprastai ir tvirtai pritvirtinamas prie „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvo.

„SOOCAS W3“ talpa yra 230 ml ir jos šone, apačioje yra speciali anga, per kurią pripildoma talpa vandeniu.

Antgaliai ir pats tarpdančių valytuvas yra pagaminti iš specialių ir saugių („food-grade“) naudoti ABS bei PC medžiagų.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „SOOCAS W3“ yra pilnai atsparus vandeniui ir jį visą galima plauti vandenyje (IPX7 standartas).

Apžvalgininkas iškart pademonstruoja, kaip veikia „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas ir jo turimi 3 skirtingi valymo režimai.

Jis taip pat atkreipia dėmesį, kad pasinaudojus tarpdančių valytuvu – pirmąsias keletą dienų kraujuoja dantenos.

„Neišsigąskite – taip ir turi būti. Joms reikia prisitaikyti prie tarpdančių valytuvo, o be to jos taip reaguoja į išplaunamas bakterijas. Po kelių dienų viskas stoja į savo vėžes ir dantenos nebekraujuoja. Taip pat nespauskite pačio antgalio galvutės prie dantenų, o švelniai keliaukite per dantis.“

Tad „SOOCAS W3“ turi įjungimo mygtuką, o kitu mygtuku reguliuojami režimai: 1-asis, 2-asis ir 3-asis.

Pati kompanija juos vadina „Soft“, „Standart“ bei „Pulse“ režimais ir apžvalgininkas rekomenduoja iš pradžių naudotis pačiu pirmuoju „Soft“ režimu, kitu atveju galima pažeisti dar nepripratusias dantenas.

„Po poros mėnesių galima naudotis sekančiu režimu, o po kokių 4 mėnesių ir pačiu galingiausiu, tačiau aš naudojuosi pirmuoju – pačiu silpniausiu – ir man jo pilnai užtenka.“

Apžvalgininkas taip pat palygino savo jau seniai turimą „Panasonic“ tarpdančių valytuvą su „SOOCAS W3“ ir teigia, kad pastarasis yra galingesnis. Taip pat „SOOCAS W3“ turi 3 skirtingus valymo režimus, o „Panasonic“ - du.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Gearbest - 36.90€
  • Tai mažiausia kaina
  • su 36% nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių)
  • Aliexpress - 34.48€ 
  • su 55% nuolaida
  • 1.87€ už siuntimą į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių)

Dabartinė 36.90€ kaina yra mažiausia šio tarpdančių valytuvo kainų istorijoje:

5. Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

40.50€ | 19 % nuolaida„Soocas S3“ specifikacijos

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 40.50€.
  • 19 % anonso nuolaidos
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

6. Mini atsuktuvas baldų ir kompiuterių surinkimui ir net automobilio remontui „Xiaomi TONFON 3.6V“

23.40€ | 80 % nuolaida + nuolaidos kuponas 8GR411XGEH„TONFON 3.6V“ specifikacijos

„TONFON 3.6V“ – tai kompaktiškų matmenų (15,17 x 4,24 x 12,09 cm) elektrinis suktuvas, kurio baterija galia būti įkraunama naudojant standartinį USB laidą. Šis suktuvas turi integruotą LED pašvietimą, magnetinį galvučių laikiklį ir itin praverčia tose situacijose, kuriose prie varžtų yra sunkus priėjimas.

Džiaugiuosi, kad „TONFON 3.6V“ yra lengvai įkraunamas ir pakankamai lengvas. Šis suktuvas puikiai tinka atliekant smulkius buities darbus namuose. Kaip itin naudingą funkciją galiu paminėti integruotą pagalbinį LED žibintuvėlį. Taip pat noriu pasakyti visiems tiems, kurie skundžiasi „TONFON 3.6V“ galios trūkumu, kad laikas įsigyti įrankį pagal darbo pobūdį. „TONFON 3.6V“ puikiai tinka smulkiems darbams, bet nereikia su juo statyti namų. (Fabian)

Jeigu namuose remonto darbus paprastai atliekate savarankiškai, tuomet puikiai žinote, jog varžtą išsukti ar įsukti gali tekti pačiose netikėčiausiose vietose. Naudojant įprastus prisukėjus tai padaryti ne visuomet pavyks – jie nors ir galingi, bet dideli ir jiems reikia daug laisvos erdvės. Būtent čia į pagalbą galima pasitelkti nedidelius elektrinius suktuvus. Esant tokioms situacijoms jums gali itin praversti kompaktiškų matmenų elektrinis suktuvas „TONFON 3.6V“ (15,17 x 4,24 x 12,09 cm).

„TONFON 3.6V“ priklauso didžiulei „Xiaomi“ gaminių ekosistemai - jį gamina dukterinė „Youpin“ kompanija, tad kokybė yra praktiškai garantuota.

Suktuvas „TONFON 3.6V“ yra aprūpintas visomis svarbiausiomis funkcijomis. Jis gali varžtus tiek įsukti, tiek išsukti. Galvučių pritraukimui taip pat yra naudojamas patikimas magnetinis laikiklis. Tuo tarpu esant prastam apšvietimui itin praverčia „TONFON 3.6V“ korpuse integruotas iš dviejų LED sudarytas žibintuvėlis.

Svarbiu „TONFON 3.6V“ privalumu dar tampa ir integruota 1500 mAh talpos baterija, kurios energijos pakanka daugiau nei 30 minučių nuolatiniam sukimui. Įdomu ir tai, kad bateriją bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, nes „TONFON 3.6V“ bateriją esant reikalui lengvai įkrausite net ir kelionės metu naudodamiesi išmaniojo telefono USB adapteriu. Be to, baterijai nusenus, tereikės išardyti atsuktuvo korpusą ir ją pakeisti – naudojamas visiškai standartinis baterijos variantas.

Gamintojas pristatydamas „TONFON 3.6V“ pabrėžia, kad šis suktuvas puikiai tinka surenkant ar remontuojant kompiuterius, gali praversti surenkant baldus ar tvarkant automobilį. Pravers ir statybose, kuomet teks susidoroti su varžtais kampuose ir atokiuose užkampiuose.

Kitaip sakant, „TONFON 3.6V“ suktuvas turi pakankamai galios atliekant smulkius darbus kasdieninėje buityje, tačiau tikrai nėra pritaikytas kaip pagrindinis prisukėjas nuolatiniam darbui statybose ar atliekant kapitalinį namų remontą. Bet bus situacijų statybose, kai be jo neišsiversite niekaip arba teks į rankas imti paprasta atsuktuvą.

Galiausiai norisi pridėti, kad „TONFON 3.6V“ suktuvo korpusas yra pagamintas iš patikimo plastiko, o pati laikymui skirta rankena padengta specialiu neslidžiu plastiku. Be to, suktuvo viršuje yra integruotas papildomas indikatorius, kuris nuolatos atvaizduoja esamą baterijos įkrovos lygį. O tai labai patogus sprendimas ir tiesa sakant, sutinkamas gana retai tokio tipo įrankiuose.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Galvučių komplektas: 4 vnt. (PH2, PH1, SL2, SL3).
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Papildomos funkcijos: įkraunama baterija; integruotas LED žibintuvėlis; magnetinis suktuvo galvučių laikiklis; baterijos įkrovos indikatorius.
  • Matmenys ir svoris: 15,17 x 4,24 x 12,09 cm; 400 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“23.40€.
  • Su nuolaidos kuponu 8GR411XGEH
  • Dabar parduodamas su 80 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

7. Perkamiausia išmani IP kamera iš Kinijos

22.52€ | AliExpress | 32 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (7502 vertinimai)

Ši „Inqmega“ IP kamera yra viena perkamiausių visame Aliexpress.com portale - daugiau nei 18000 pirkimų, o iš 7200 vertinimų bendras balas siekia net 4.8 iš 5. Nekeista, jog ji tapo pati perkamiausia savaitės preke. Kas lėmė tokią sėkmę?

 

IP kameros yra labai funkcionalus ir modernus namų apsaugos sprendimas. Trumpai tariant, šis įrenginys leidžia iš bet kurio pasaulio krašto stebėti, kas dedasi jūsų namuose. Tereikia internetu prisijungti prie kameros (ar kamerų sistemos) ir galėsite apsižvalgyti. IP kamerą reikia prijungti prie namų „Wi-Fi“ tinklo, maitinimo ir sumontuoti ten, kur ji galės stebėti strategiškai svarbias namų vietas.

Pirmiausia - itin gera kaina. Normalios kokybės IP kameros paprastai kainuoja nuo 30€ ir daugiau, o čia vos 20€.

Nežiūrint itin geros kainos, šis „Inqmega“ prietaisas turi ne tik prisijungimą prie debesies, bet ir atminties kortelės lizdą, kuris leidžia čia pat vietoje saugoti įrašus. Kaip ir kiti panašūs prietaisai, ši IP kamera turi ir garsiakalbį su mikrofonu. Tai reiškia, kad galėsite pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar net augintiniais. Tačiau svarbiausios savybės slypi filmavime.

Ši „Inqmega“ IP kamera vaizdą fiksuoja 720p arba 1080p raiška (reikės pasirinkti perkant). Ji puikiai mato tamsoje ir turi judesio daviklį. Jis, beje, ir yra didžiausias išskirtinis šio prietaiso bruožas. DI sistema atpažįsta judesio šaltinį ir jį seka – kamera sukasi, nepaleisdama iš akių judančio žmogaus ar gyvūno. Žinoma, jei kamera ką nors pastebės, praneš apie tai tiesiai į jūsų telefoną.

Vertikalioje plokštumoje ši kamera juda 90 laipsnių kampu, o aplink savo ašį sukasi 355 laipsnius. Taigi, ji gali apžvelgti labai didelį plotą. Kelias tokias kameras galima sujungti į sistemą ir taip stebėti visus namus.

8. IR spindulių kamera, kuri bet kokį „Android“ telefoną paverčia į termovizorių - „HTI HT-102“

98.10€ | 40 % nuolaida + nuolaidos kuponas A7C651IXCM„HTI HT-102“ specifikacijos

Vienas iš universaliausių, bet tuo pačiu ir brangiausių matuoklių yra termovizorius. Profesionalūs kainuoja tūkstančiais eurų, bet ir mėgėjiški dažnai siūlomi ne pigiau nei po kelis šimtus eurų. Tad kartais pasitaikantys pasiūlymai Kinijoje iš karto patraukia akį, kaip kad ši itin geros kainos HTI HT-102 IR spindulių kamera, kuri iš Jūsų telefono padaro paprasčiausią, bet puikiai veikiantį termovizorių.

Bet kokiam termovizoriui reikalinga IR spindulių kamera. Dabartiniais laikais jos iš tiesų nebėra tokios jau sudėtingos, tačiau savo kainą turi. Tai yra specialus jutiklis, kuris reaguoja į šilumą. Kitaip tariant, kai įprastos kameros reaguoja į matomos šviesos spektrą, šios fiksuoja IR spindulius. Tai leidžia vizualiai pamatyti skirtingų paviršių temperatūrų skirtumą.

HTI HT-102 yra paprastas įrenginys mėgėjams. Jį galima prijungti prie telefonų su „USB Type C“ jungtimi, tačiau pakuotėje rasite ir „Micro USB“ adapterį. Įrenginys yra valdomas išmaniojo telefono programėle. Išmatuojamos temperatūros diapazonas - 10-300 laipsnių Celsijaus. Vaizdo rezoliucija - 640 x 480p.

Jei nežinote, kam jums reikalinga IR spindulių kamera, tikėtina, kad jums pakaks labai paprastos - tam tikrai nereikia investuoti tūktančių. Štai HTI HT-102 įrenginys yra įstatomas į išmaniojo telefono USB lizdą ir yra valdomas programėle, todėl yra nebrangus. Tik kaip jį panaudoti?

1. Patikrinsite elektronikos prietaisus

9 atvejais iš 10 kai sugenda elektronikos prietaisas, kas nors būna sudegę. Kaip išsiaiškinti, kur slypi problema? Išsitraukite savo IR spindulių kamerą - kaistantis komponentas ekrane įsižiebs ryškiai raudona spalva.

2. Tyrinėkite savo aplinką

Vaikams viskas įdomu ir tą smalsumą reikia skatinti. Filmuodami skirtingus paviršius sužinosite daug apie jus supantį pasaulį bei pačią IR kamerų technologiją. Iš tikrųjų, spalvos ekrane neparodo paviršių temperatūros. Jos parodo tik skirtumą. Jei šalia nėra nieko karštesnio, žmogaus veidas atrodys raudonas. Tačiau jei stovėsite prie lygintuvo ar kito labai karšto daikto, veidas ekrane iš karto patamsės.

O kokie paviršiai labiausiai įkaista saulėje? Kaip pasiskirsto miegančios katės temperatūra? Ar galima pastebėti LED ir kaitrinės lemputės skirtumus? Tokie paprasti aplinkos tyrinėjimai yra įdomūs vaikams, bet anksčiau ar vėliau įtraukia ir suaugusius.

3. Sužinokite, kaip jūsų namus palieka šiluma

HTI HT-102 kameros aprėptis nėra didelė, tačiau ir su šia kamera galite užfiksuoti įtartinas namų sienų vietas. Galėsite išsiaiškinti, pro kur jūsų namus palieka šiluma. Galbūt po palange yra nedidelis plyšelis? 

4. Matysite tamsoje

IR spindulių kameros puikiai veikia ir visiškoje tamsoje. Tai reiškia, kad ekrane matysite ir tamsoje besislepiančius gyvūnus, jų pėdsakus ar žmones.

5. Patikrinsite mechaninius prietaisus

IR spindulių kameros yra labai naudingos diagnozuojant gedimus. Jos greitai išduoda susidėvėjusias detales, sudilusius guolius, silpnus hidraulinės sistemos taškus. Tokias kameras naudoja ir orlaivių techninės priežiūros specialistai, ir mechanikai, ir inžinieriai. Galų gale, smagu pažiūrėti ir kurios variklio dalys įkaista pirmiausia.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest -  98.10€
  • su nuolaidos kuponu A7C651IXCM
  • 40 % nuolaida
  • Į Lietuvą šis daiktas siunčiamas nemokamai.
  • Palyginimui - profesionalūs termovizoriai Lietuvoje kainuoja 2000-13000€; analogiškos IR kameros telefonams kainuoja 345€

9. Naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

243€ | 27 % nuolaida„Xiaomi Jimmy JV83“ specifikacijos

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Populiarusis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV51“ pagaliau turi labai rimtą konkurentą – tai to paties gamintojos naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“.

Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ pastaruoju metu buvo vadinamas pačiu geriausiu „Xiaomi“ rankiniu dulkių siurbliu, bet dabar tokia pozicija jau tampa abejotina.

Džiugu pranešti, kad šis naujos kartos rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Trumpai:

  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“243€.
  • Dabar parduodamas su 27 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10 – 18 darbo dienų už 10.17€.
  • Palyginimui - senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ kainuoja 171€.

10. Smūgiams ir vandeniui atsparus telefonas su IP68 standartu ir rimtais varžtais sutvirtintu korpusu - „Cubot Quest“

135€ | 26 % nuolaida„Cubot Quest“ specifikacijos

Šiuolaikiniai telefonai yra pakankamai trapūs. Stiklinės nugarėlės, silpni rėmeliai ir trapi elektronika tikrai neskatina pasitikėjimo. Aišku, yra telefonų, kurie, atrodo, gali ištverti viską, bet jie dažnai būna grubūs ir stori. Tik ne „Cubot Quest“ - šis telefonas yra ploniausias smūgiams, vandeniui ir dulkėms atsparus telefonas pasaulyje.

Iš tiesų „Cubot Quest“ tikrai turi kuo pasigirti - plonas korpusas net nėra pats geriausias jo bruožas. Tačiau apie viską iš eilės - štai 5 didžiausi „Cubot Quest“ privalumai.

1. Atsparumas

„Cubot Quest“ ekranas yra apsaugotas „Gorilla Glass 5“ grūdintu stiklu, kuris yra atsparus įbrėžimams. Šio telefono nugarėlė yra pagaminta iš tvirto plastiko, o ir pats rėmas yra labai tvirtas. Ne šiaip tvirtas - gamintojas garantuoja, kad nukritęs iš 1 metro aukščio „Cubot Quest“ veiks lyg niekur nieko. Kada paskutinį kartą matėte telefoną, kurio korpusas yra ne šiaip suspaustas ir suklijuotas, o sutvirtintas rimtais varžtais?

„Cubot Quest“ atitinka IP68 standartą - šis telefonas gali būti panardintas į 1 metro gylį. Atsparumas vandeniui yra būtina savybė aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Taigi, „Cubot Quest“ neabejotinai yra tvirtesnis už daugelį išmaniųjų telefonų.

2. Puiki kamerų kombinacija

„Cubot Quest“ turi tris kameras. Pagrindinė 12 MP galinė kamera turi „SONY IMX 486 6P“ jutiklį su f/1.8 diafragma. Šalia jos yra ir papildoma 2 MP kamera, kuri padeda telefonui susigaudyti mūsų trimačiame pasaulyje. Tuo tarpu priekyje yra 8 MP kamera, kuri turi išmanios asmenukės funkciją bei atlieka kitą darbą - atpažįsta jūsų veidą, kai bandote atrakinti telefoną.

3. Labai geros specifikacijos už tokią kainą

„Cubot Quest“ turi MT6762 2,0 gHz procesorių, 4GB RAM ir 64GB ROM atmintį (ją galima išplėsti atminties kortele iki 128GB). Lite versija turi mažiau atminties, bet kainuoja pigiau. 

Sakysite nieko įspūdingo? Tada prisiminkite kainą ir kad šis telefonas turi IP68 standartą - geresnių charakteristikų tokios kainos diapzone nerasite. 

Šis telefonas naudoja „Android 9.0“ operacinę sistemą, kuri yra pažįstama ir patogi. Tarp palaikomų ryšių galima išskirti „Bluetooth 5.0“ ir 4G, o tarp jutiklių - akcelerometrą, apšvietimo daviklį, giroskopą ir NFC.

Galiausiai, „Cubot Quest“ turi integruotą 4000 mAh bateriją, kuri yra įkraunama per „USB Type C“ jungtį. 

4. Plonas ir gražus korpusas

Ir visos šios savybės telpa labai ploname, stilingame korpuse. „Cubot Quest“ storis siekia 8,8 mm - šis telefonas iš tikro yra labai plonas. „Cubot Quest“ turi 5,5 colių ekraną (1440 x 720 IPS), todėl tai tikrai nėra labai mažas telefonas. Jeinorite mažesnio, rinkitės Lite versiją. Tačiau jis puikiai tilps kišenėje ir neerzins. Jo svoris - 180 gramų.

Šiame korpuse yra ir programuojamas mygtukas, ir pirštų antspaudų skaitytuvas. „Cubot Quest“ taip pat neprarado 3,5 mm AUDIO lizdo, turi du lizdus „Nano SIM“ kortelėms. Tiesa, vieną galima panaudoti atminties kortelei.

5. Kaina

Taigi, nepaisant visų šių gerųjų savybių, „Cubot Quest“ vis tiek yra labai pigus telefonas. Jo įprastinė kaina parduotuvėse turi nusistovėti apie 150€,  tačiau  šiuo metu Gearbest.com parduotuvėje jam taikoma 26 % anonso nuolaida ir jis kainuoja 135€. Į Lietuvą šis telefonas siunčiamas nemokamai.

Kaina

Tikrinta 2019 05 26

CUBOT Quest su 4/64GB ir 5.5" ekranu

CUBOT Quest Lite su 3/32GB ir 5.0" ekranu

Dabartinė 135€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()