Ieškantiems geriausio 3D spausdintuvo iš Kinijos - naujas vardas ir populiariausias modelis: 529,5 % augimo tempas, teigiami pirkėjų atsiliepimai ir nominacija geriausiam 2019-ųjų 3D spausdintuvų apdovanojimui (Video)  ()

„Alfawise“ kompanija „3D Printing Industry“ nominuota geriausio 2019-ųjų metų „Dekstop FFF 3D“ spausdintuvo kategorijoje. Pagrindiniai kriterijai, dėl kurių „Alfawise“ kompanija buvo nominuota, yra tiesiogiai susiję su pirkėjų balsavimu ir jų atsiliepimais apie šią kompaniją ir jos produktus. Tai yra pirmas kartas, kai „Alfawise“ susilaukė tokios garbės ir įdomu, kad tai nutiko labai greitai - tik praėjusiais metais „Alfawise“ pristatė savo pirmąjį 3D spausdintuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcentuojama, kad „Alfawise“ kompanijos sukurtas 3D spausdintuvas yra sukurtas individualiam, asmeniniam naudojimui. O šį „Alfawise“ 3D spausdintuvą palyginus su bendrai rinkoje esančiais tokio tipo 3D spausdintuvais – jis yra 30 % pigesnis.

Kaip praneša „Prnewswire“, iš pradžių „Alfawise“ nesulaukė tokio rezultato, kokio jie tikėjosi. Todėl kompanija pradėjo bendradarbiauti su žmonėmis, kurie formuoja visuomenės nuomonę apie technologijas (influenceriais) ir labiau pradėjo save reklamuoti socialinėje žiniasklaidoje.

Bet svarbiausia, jog kompanijos 3D spausdintuvų kainos ir kokybės santykis buvo vienas iš geriausių rinkoje, tad neilgai trukus prasidėjo teigiamas grįžtamasis ryšys iš pirkėjų, savo ruožtu paskatinęs naują žinomumo bangą. 

Savo prekės ženklo žinomumo didinimas davė rezultatų ir rugsėjo mėn. „Alfawise“ pasiekė didžiausią – 529,5 % augimo tempą bei jau galėjo pasigirti turintys savo ištikimų pirkėjų ratą. 

Populiariausias - „Alfawise U20“

Kalbant apie „Alfawise“ 3D spausdintuvus, šiuo metu pirkėjai labiausiai perka „Alfawise U20“ 3D spausdintuvą. Jis yra skirtas tiek mėgėjams, tiek ir profesionalams.

Puikus dalykas yra tas, kad „Alfawise“ spausdintuvus surinkti užtrunka vos keletą minučių, taip pat jie pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu, efektyviu ir greitu darbu bei su jais galima atlikti sudėtingas užduotis.

Ne mažiau svarbu ir tai, kad „Alfawise“ 3D spausdintuvuose naudojami techniniai sprendimai, kurie apsaugo nuo elektros energijos sutrikimų bei perspėja dėl besibaigiančio užpildo. Visą procesą ir parametrus galima valdyti jutikliniame 3D spausdintuvo ekrane.

Dėka tvirtos tiekimo grandinės bei mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros komandos darbo, „Alfawise“ kompanija yra pasirengusi greičiau, nei įprastai, patobulinti savo 3D spausdintuvus.

Nuo to momento, kai rinkoje pasirodė „Alfawise“ 3D spausdintuvai, jie sulaukė 20-ies atnaujinimų – vidutiniškai po 2 per mėnesį – ir taip sumušė šios pramonės vidurkį. „Dažnai atnaujindami, galime pritaikyti dizaino sprendimus, technologijas ir netgi strategiją, kad galėtume prisitaikyti prie nuolat kintančio vartotojų elgesio ir rinkos paklausos“, - sakė „Alfawise“ produktų vadovė Dora Wu.

„Alfawise“ kompanija lieka ištikima savo siekiui – per technologines naujoves žmonių gyvenimus padaryti pažangesnius, išmanesnius ir patogesnius. Kompanija kuria produktus „išmaniųjų namų“, „išmaniųjų kelionių“ ir „sveikatos“ kategorijose.

Kompanija taip pat siekia įsitvirtinti ir 3D spausdintuvų pramonėje bei sukurti naujų 3D spausdintuvų modelių bei jų serijų.

Visai netrukus „Alfawise“ kompanijos gaminių kolekciją papildys ir naujos prekių kategorijos, kaip „3D skeneriai“ ir „lazerinės graviravimo mašinos“.

Daugiau informacijos apie pačią „Alfawise“ kompaniją rasite jos oficialioje svetainėje, o jų produktų galite įsigyti oficialioje „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()