Fantastiška išvaizda, didžiulis bei spalvotas ekranas ir daugybė funkcijų - už itin gerą kainą parduodamas „SENBONO K1“ išmanusis laikrodis (Video)  ()

Didžiulis spalvotas ekranas, IP68 standartas, galybė įvairių funkcijų, tarp kurių miego kokybės, širdies ritmo ir net kraujo spaudimo matavimas. Už tokią kainą „SENBONO K1“ išmanusis laikrodis tikrai turi kuo pasigirti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „SENBONO K1“ išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 20,04 eurus.
  • Taikoma 53 procentų nuolaida.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Ribotas prekių skaičius.

Taip pat verta paminėti, kad galima rinktis iš keturių skirtingų šio išmanaus laikrodžio spalvų variantų: juodos, raudonos, geltonos ir pilkos.

Pats didžiausias ir iškart į akis krentantis šio išmanaus laikrodžio privalumas yra jo didelis ir kokybiškas ekranas.

„SENBONO K1“ aprūpintas 1,3 colių įstrižainės, 240 x 240 raiškos, spalvotu ir į prisilietimus reaguojančiu IPS 2.5D ekranu, tad visą informaciją bus itin malonu peržiūrėti šiame ekrane.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kokiomis geromis techninės savybėmis pasižymi šis tvirto korpuso ir silikoninę bei greitai keičiamą apyrankę turintis „SENBONO K1“ išmanusis laikrodis.

Jis aprūpintas „Nordic52832“ procesoriumi, turi 512KB+64MB atminties, 230 mAh talpos įkraunamą bateriją, širdies ritmo matuoklį, palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį, suderinamas su „Android“ ir „iOS“ įrenginiais (Android 4.4/iOS 8.0 ir naujesnės operacinės sistemos) ir yra visiškai atsparus vandeniui (IP68 standartas).

Toks puikus techninis derinys leidžia tikėtis itin plačios funkcijų gausos ir „SENBONO K1“ iš tiesų turi ką pasiūlyti.

Išmanusis laikrodis seka miego kokybę, primena, kad metas pajudėti, atsigerti vandens, seka širdies ritmą ir kraujo spaudimą, skaičiuoja žingsnius, kalorijas, yra žadintuvas ir primena apie svarbius susitikimus, geba rasti telefoną, palaiko nuotolinį kameros valdymą, rodo informaciją apie gautus skambučius bei žinutes ir taip toliau.

Be visų šių dalykų, „SENBONO K1“ taip pat palaiko 9 skirtingus sporto režimus, tarp kurių yra važiavimas dviračiu, bėgimas, badmintonas, krepšinis, futbolas, plaukimas ir kt.

Taip pat labai gerai, kad šis išmanusis laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų ir kt.

O „WearHealth“ programėlė, kurioje bus pateikiama daugybė detalios informacijos, taip pat palaiko anglų, rusų ir kitas kalbas.

Pakuotėje rasite „SENBONO K1“ išmanųjį laikrodį, naudojimosi instrukciją ir laikrodžio baterijai įkrauti skirtą įkroviklį su USB jungtimi.

Tad „SENBONO K1“ yra tikrai akį traukiantis išmanusis laikrodis su dideliu ir spalvotu ekranu, atsparumu vandeniui, daugybe funkcijų ir dabar dar parduodamas už itin patrauklią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()