Kuri iš šių apyrankių geriausia? „Amazfit Cor 2“ palygino su „Mi Band 3“ apyrankėmis: kainų skirtumas didžiulis, o funkcijų - nelabai („Amazfit Cor 2“ apžvalga)  (1)

„Xiaomi konkuruoja ne tik su kitais gamintojais, bet intensyvi konkurencija vyksta ir pačios įmonės viduje. Štai Xiaomi Mi Band 3 yra viena perkamiausių išmaniųjų apyrankių, o dabar į šį titulą taikosi ir naujoji Huami Amazfit Cor 2. Bet ar dvigubai brangesnė išmanioji apyrankė yra tikrai tokia gera, ką jį tokio gali pasiūlyti ir ar verta ji tų pinigų? Pasižiūrėkime kuo pasižymi Amazfit Cor 2.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas iškart keliauja prie „Amazfit Cor 2“ privalumų ir juos aptardamas, šią apyrankę palygina su „Xiaomi Mi Band 3“.

„Pats pirmasis dalykas yra tas, kad Amazfit Cor 2 turi spalvotą, 1,23 colių įstrižainės ekraną. Pateikiama informacija yra puikiai matoma ir ryškios saulės šviesoje.“

Tokiame ekrane galima skaityti gautus pranešimus iš „Facebook“, „Gmail“ ir kt., tačiau, deja, nėra galimybės į juos atsakyti.

Ekrano apačioje yra specialus mygtukas, kuris suaktyvina ekraną (1:10 min.), ir tada galima per visus nustatymus ir funkcijas judėti įvairiomis kryptimis tiesiog liečiant ekraną.

Apžvalgininkas teigia, kad „Amazfit Cor 2“ apyrankės dirželis yra labai panašus į „Mi Band 3“ bei taip pat yra keičiamas, tačiau norint jį pakeisti, teks atsukti varžtukus.

Atkreipiamas dėmesys, kad nors daugelį funkcijų „Amazfit Cor 2“ paveldėjo iš savo pirmtakės, tačiau „ši apyrankė aprūpinta naujesnės kartos širdies ritmo matavimo jutikliu ir dėl naudojamo naujo algoritmo – apyrankė tiksliau matuoja širdies ritmą ir naudoja mažiau energijos“.

Kalbant apie pačios informacijos pateikimą, tai tiek „Amazfit Cor 2“, tiek „Mi Band 3“ palaiko „Mi Fit“ programėlę. Šios apyrankės suporuojamos „Bluetooth 4.2“ ryšiu su išmaniaisiais įrenginiais, kurių operacinės sistemos yra „Android 4.4“/„iOS 8“ ir naujesnės. Ir šioje programėlėje galima matyti visą detalią informaciją, kurią fiksuoja šios išmaniosios apyrankės.

Tai jei „Amazfit Cor 2“ ir „Mi Band 3“ tokios panašios, tada už ką sumokėsime beveik dvigubai daugiau?

Yra akivaizdžių „Amazfit Cor 2“ privalumų, bet apžvalgininkas įžvelgia ir tam tikrų momentų, kurie jam nėra tokie jau malonūs.

„Pats pirmasis dalykas yra, žinoma, puikus ir ryškesnis Amazfit Cor 2 ekranas. Be to, šią apyrankę yra gerokai lengviau valdyti nei Mi Band 3. Patogesnis sporto režimų bei kitų funkcijų pasirinkimas ir jų valdymas.

Kalbant apie kalorijų, žingsnių skaičiavimą, širdies ritmo matavimą, tai apyrankių tikslumas yra panašus. Tik Cor 2 širdies ritmą matuoja šiek tiek greičiau.

Nors Cor 2 baterija yra didesnė, tačiau ją greičiau iškrauna spalvotas ekranas. Jei Mi Band 3 baterijos užtenka apie 15 dienų, tai, priklausomai nuo naudojimo, Cor 2 baterijos užtenka 5-10 dienų.

Nors Cor 2 turi didesnį ekraną ir daugiau funkcijų, bet čia negalima pasirinkti konkretaus „netrukdyti“ laiko, o tik tokį, kokį siūlo pati apyrankė: „auto“ ir „now“ režimai.

Kitas erzinantis dalykas, kad negalima tiesiogiai apyrankėje nustatyti žadintuvo signalo. Pirmiausiai reikia jį nustatyti telefono programėlėje ir tik tada jį apyrankėje bus galima įjungti arba išjungti.

Gavus pranešimą, Cor 2 ekrane jį gana patogu skaityti, bet jei jis yra labai ilgas, visos informacijos nematysime. Taip pat nėra galimybės į jį atsakyti ir nepalaikomi emoji veidai.

Tad apibendrinant galiu pasakyti, jog Amazfit Cor 2 yra labiausiai tinkama tiems žmonėms, kurie nori sekti savo fizinės veiklos rodiklius ir turėti išmaniąją apyrankę su išmaniųjų laikrodžių funkcijomis. O ar Amazfit Cor 2 verta tokios kainos, o gal geriau pasirinkti Mi Band 3 arba naujausią Mi Band 4– lieka nuspręsti jums patiems.“

Kaina ir sąlygos

„Amazfit Cor 2“:

  • Aliexpress - 41,67 €,
    • 50 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Mi Band 3“:

  • Gearbest - 22,37 €,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų ir kinų kalbą, kiniška instrukcija):

  • Gearbest - 29.53€,
    • su nuolaidos kuponu GBXM3299
    • 38 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato labai greitai - per 8-15 d.d.
  • Aliexpress - 26.36€,
    • 0.81 € už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Gearbest - 34.01€,
    • ​nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 32.17€,
    • 0.81€ už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)