Įspūdinga išmanoji apyrankė iš „Xiaomi“ su milžinišku spalvotu ekranu, IP68, daugybe informacijos tiesiog ekrane ir dabar labai gera kaina – su tokiu pasiūlymu tai rimčiausias „Mi Band 3“ konkurentas („Amazfit Cor2“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Amazfit Cor2“ – tai fizinis aktyvumo asistentas, kuris gali pasigirti spalvotu net 1,23 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu bei itin talpia 160 mAh baterija, kuri budėjimo režime tarnauja net iki 20 dienų. Šis fizinis aktyvumo asistentas taip pat turi svarbiausius sporto režimus, gali sekti miego kokybę ir yra pilnai suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacinėmis sistemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Amazfit Cor2“ kaina

Vasaros sezonas pilnas iššūkių, o šiuos iššūkius paįvairinti gali padėti naujas fizinis aktyvumo asistentas. Jeigu būtent šiuo metu ieškote naujo fizinio aktyvumo asistento, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Amazfit Cor2“, nes šis fizinis aktyvumo asistentas siūlo ne tik pakankamą funkcionalumą, bet taip pat ir solidų dizainą.

„Amazfit Cor2“ fizinis aktyvumo asistentas turėtų itin sudominti tuos pirkėjus, kurie ieško „Xiaomi Mi Band 3“ alternatyvos su spalvotu ekranu. „Amazfit Cor2“ ekrano dydis siekia net 1,23 colio, o naudojama IPS technologija garantuoja net tik gerą ekrano ryškumą saulės atokaitoje, bet ir optimalias baterijos energijos sąnaudas.

Fizinis aktyvumo asistentas „Amazfit Cor2“ esamiems „Xiaomi Mi Band 3“ savininkams patiks dar ir dėl tos priežasties, nes abu šie fiziniai aktyvumo asistentai naudoja lygiai tą pačią „Mi Fit“ taikomąją programą. Priminsime, kad ji yra pilnai suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ platformomis ir prieš keletą mėnesių sulaukė svarbių dizaino atnaujinimų.

Svarbu pridėti ir tai, kad „Amazfit“ prekinis ženklas priklauso „Xiaomi“, todėl galima net neabejoti, kad naujesnės kartos fizinis aktyvumo asistentas „Amazfit Cor2“ kokybe tikrai niekuo nenusileidžia net ir pačiam „Xiaomi Mi Band 3“ fiziniam aktyvumo asistentui. Šiuo atveju netgi galima teigti, kad abu fiziniai aktyvumo asistentai buvo sukurti naudojant tas pačias technologijas ir platformą.

„Amazfit Cor2“ norisi pagirti ir dėl tos priežasties, nes šis fizinis aktyvumo asistentas turi integruotus svarbiausius sporto režimus. Įdomu ir tai, kad sportuojant visus svarbiausius parametrus (pulsą, laiką ir t.t.) galima peržiūrėti tiesiog fizinio aktyvumo asistento ekrane. Priminsime, kad kitų fizinio aktyvumo asistentų atveju sporto režimo informaciją yra įmanoma peržiūrėti tik išmaniajame telefone. Tad labai tiks tiems žmonėms, kurie nemėgsta išmaniųjų telefonų. 

Šiuo atveju norisi pridėti ir talpios 160 mAh integruotos baterijos privalumus. Pasak gamintojo, ji budėjimo režime be papildomos įkrovos gali tarnauti net apie 20 dienų. Tuo tarpu vėliau bateriją tiesiog reikia įkrauti naudojant specialų komplekte pridedamą magnetinį antgalį turinį kabelį.

Galiausiai norisi paminėti dar ir tai, kad  „Amazfit Cor2“ turi integruotą pulsometrą, geba skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas ir taip pat gali sekti miego kokybę. Trumpai tariant, „Amazfit Cor2“ turi visas svarbiausias šiuolaikinio fizinio aktyvumo asistento funkcijas, o bene labiausiai iš kitų panašaus tipo fizinio aktyvumo asistentų išsiskiria santykinai dideliu spalvotu IPS technologijos ekranu.

Trumpai: „Amazfit Cor2“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant takelio, vaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozės, miego sekimas, informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, muzikos grotuvo valdymas, chronometras.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 1,23 colių įstrižainė, spalvotas IPS technologijos.
  • Atsparumas: 5ATM reitingas – galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje.
  • Baterija: 160 mAh, budėjimo režime atlaiko iki 20 dienų.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Programėlė: „Mi Fit“, suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 20 x 2,1 x 1,26 cm; 32 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()