Kas tai yra Delta 3D spausdintuvai? „Atrodo visiškai kitaip, nei įprastiniai, jų mechanizmai juda tarsi voro kojos, spausdinimas vyksta greičiau, o ir pats spausdinimo procesas atrodo labai šauniai“ („FLSUN Delta 3D“ apžvalga, Video)  ()

„FLSUN Delta 3D spausdintuvas kainuoja vos 169€ ir yra vienas pigiausių 3D spausdintuvų, kokius tik esu išbandęs. Neseniai išbandžiau labai panašų Anycubic 3D spausdintuvą, skirtą pradedantiesiems, o šįkart išbandysime praktiškai identišką FLSUN Delta 3D spausdintuvą. Tokie spausdintuvai yra ypač įdomūs, nes atrodo visiškai kitaip, nei esame įpratę matyti. Jų mechanizmai juda tarsi voro kojos, spausdinimas vyksta greičiau, o ir pats spausdinimo procesas atrodo labai šauniai. Pradedantiesiems tai yra puikus pasirinkimas, nes praktiškai nieko patiems nereikia reguliuoti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl savo neįprastos išvaizdos ir veikimo šie spausdintuvai labai populiarūs ir gan greitai dingsta iš prekybos. Štai „FLSUN Delta 3D“ spausdintuvas, kurį apžvalgininkas gavo iš internetinės parduotuvės Gearbest, jau išparduotas, tačiau vietoje jo siūlomas identiško funkcionalumo ir labai panašios kainos spausdintuvas „Alfawise Delta 3D“. 

Kaip veikia Delta tipo 3D spausdintuvai? Kol kas „Alfawise Delta 3D“ apžvalgų nėra, tačiau galima susipažinti su „FLSUN Delta 3D“ spausdintuvu - tarpusavyje jie labai panašūs.

Apžvalgininkas iškart pradėjo nuo išpakavimo (0:58 min.).

Pakuotėje randame net 7 skirtingas dėžutes, kuriose yra saugiai ir tvarkingai supakuotos visos 3D spausdintuvo dalys, kaip: rėmo detalės, valdiklis, varikliukai, guoliai, LCD ekranas, laidai ir kt. Apžvalgininkas parodo, kas yra kiekvienoje dėžutėje nuo 2:55 min.

Kaip galėjote suprasti, šį spausdintuvą reikės surinkti patiems. Tik neverta išsigąsti šio iššūkio. Pakuotėje yra SD kortelė, kurioje pateikta visa detali instrukcija, kaip tą padaryti.

Apžvalgininkas iškart pademonstruoja, kaip spausdina šis 3D spausdintuvas ir tai galite pamatyti nuo 7:09 minutės.

Jis atspausdina laivą, „groot’ą“ iš filmo „Galaktikos sergėtojai“, vazą bei dinozaurą „Tyrannosaurus Rex“.

Kokie įspūdžiai išbandžius šį 3D spausdintuvą?

„Už 169 dolerius, tai yra kažkas beprotiško. Kiekviena 3D spausdintuvo detalė yra aukščiausios kokybės, jokių trūkumų.

Man labai patinka, kad kiekvieną detalę galima pakeisti, tai ypač geras dalykas. Jei kas nors ir suges, teliks įsigyti reikiamą detalę. Nereikės pirkti naujo 3D spausdintuvo.

Aš įsigijau 3D spausdintuvą be specialaus šildomo padėklo, tad jį įtaisiau iš kito 3D spausdintuvo. Papildomai prijungiau maitinimą ir naujasis šildomas padėklas veikė puikiai, tačiau geriausias šio 3D spausdintuvo dalykas yra jo automatinis jutiklio, spausdinimo purkštuko ir viso šio mechanizmo veikimas (9:40 min.).“

„Prieš pradėdamas spausdinti, pirmiausiai 3D spausdintuvas padaro 20 švelnių prisilietimų prie spausdinimo padėklo, tada automatiškai atlieka skaičiavimus, nustato reikalingą aukštį bei kitus parametrus ir pradeda spausdinti (11:48 min.).

Šis dalykas yra nuostabus ir ypač geras pradedantiesiems. Patiems praktiškai nieko nereikia reguliuoti, nustatinėti, skaičiuoti ir panašiai, kaip kad kituose įprastuose spausdintuvuose. Šiuo atveju viskas vyksta automatiškai.

Žinoma, gali tekti šiek tiek pakoreguoti, kai kuriuos spausdintuvo parametrus ir taip dar labiau pagerinti spausdinimo kokybę, bet tai yra niekis, palyginus su įprastais 3D spausdintuvais.

Tad jei ieškote pirmojo 3D spausdintuvo ar tiesiog norite išbandyti Delta tipo 3D spausdintuvą, tada tai yra puikus pasirinkimas. Jūs neišleisite daug pinigų, įsigysite kokybišką produktą ir nesunkiai išmoksite spausdinti įvairius 3D modelius.“

Kaina ir sąlygos

„FLSUN Delta 3D“ spausdintuvas:

Labai gera alternatyva „FLSUN Delta 3D“ spausdintuvui yra „Alfawise Delta 3D“ spausdintuvas. Jis praktiškai yra identiškas savo techniniais parametrais, veikimo principu, o ir pigesnis už „FLSUN Delta 3D“:

  • Gearbest - 156,60 €;
    • 10 % nuolaida;
    • 10,71 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: