Skelbiama akcija LCD rašymo lentai su 12 colių įstrižainės ekranu: dabar itin gera kaina ir 5 populiariausi jos panaudojimo būdai - tinka ne tik vaikams, bet ir suaugusiems (Video)  ()

Tai - 12 colių LCD rašymo lenta. Tai yra planšetinį kompiuterį primenantis įrenginys tačiau jis atlieka visiškai kitokias funkcijas. Ir štai 5 būdai, kaip šį prietaisą pritaikysite savo namuose - jis naudingas ir vaikams, ir suaugusiesiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašymo lentos yra visai naudingas daiktas. Tai - tarsi tarpinis taškas tarp analoginio ir elektroninio pasaulių.

Geriausia tai, kad sulaukus akcijos, tai būna beprotiškai pigūs prietaisai - viena tokių progų yra kaip tik dabar. 

„G121 12 inch LCD Writing Tablet“ kaina

Dabar tai viena iš pigiausių rašymo lentų su dideliu, 12" įstrižainės ekranu. Tokie pasiūlymai pasitaiko ne taip ir dažnai, tad jei tokio prietaiso reikėtų, dabar labai gera proga. 

Aišku, svarbu sugalvoti, kur tokį įrenginį panaudoti, tačiau galimybių yra išties daug.

1. Vaikai galės piešti

Vaikai turi kurti. Tai - privaloma išsilavinimo ir vaizduotės ugdymo dalis. Tačiau visi tie popieriaus kalnai labai erzina - juk kartais vaikai tiesiog nori pabraižyti ką nors smulkaus.

G121 yra didelė 12 colių elektroninė rašymo lenta. Pridedamu parkeriu galima piešti pakankamai detalius smulkius piešinius. Žinoma, piešinys bus tik žalias, tačiau kartais to visai pakanka.

2. Rašysite sąrašus

Reikia ką nors nusipirkti? Keliaudami bijote ką nors palikti? Sąrašas yra geras dalykas - galėsite pasižymėti viską taip, kad nieko nepaliktumėte. G121 gali užrakinti savo ekraną taip, kad niekas nebūtų ištrinta netyčia. Prietaisas sveria tik 188 gramus ir yra labai tvirtas, todėl jį galite pasiimti su savimi ir į lauką.

3. Planuosite

Planuojate perstatyti svetainės baldus? Svarstote, kuo uždengti svetainės langą? Mąstote, kaip suplanuoti kiemo struktūrą? LCD lenta tam puikiai tinka. Tikėtina, kad padarysite daug klaidų, kol sukursite užbaigtą idėją. LCD rašymo lentų privalumas yra tas, kad jas ištrinti galima vieno mygtuko paspaudimu. Tiesą sakant, turinio trytinas yra vienintelis laikas, kuomet G121 naudoja savo mažytės CR2032 baterijos resursą.

4. Tvarkysite dienotvarkę

Daugelis žmonių savo dienotvarkes laiko skaitmeninėje erdvėje. Tačiau kai kurie vis dar mėgsta kitos dienos darbus žymėtis ranka. Tam ši LCD lenta puikiai tinka. Galite ją pasidėti ant darbo stalo ir varnelėmis žymėti, kas jau atlikta. Po to vieno mygtuko paspaudimu viskas bus greitai ištrinta. G121 lentos išmatavimai - 28 x 18,5 x 0,5 cm. Šis prietaisas yra pakankamai plonas, kad jį galėtumėte pasiimti su savimi. Jis taip pat turi ir skylę kampe virvelei ar karabinui.

5. Paliksite žinutes

Galiausiai, galėsite palikinėti žinutes kitiems šeimos nariams. Galėsite ką nors parašyti, o tada įrenginį pakabinti ant šaldytuvo ar kur nors netoli durų. Grįžę namiškiai galės tai perskaityti ir žinutę ištrinti.

Taigi, G121 visų pirma padės sutaupyti popieriaus. Tai yra labai paprastas daugkartinio naudojimo įrenginys, kuris atstos tą šūsnį popierių su vaikų piešiniais ar pačiam sau paliktais rašteliais.

Kaip atrodo tokio tipo piešimo lentos, šiame vidoe siužete:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()