TOP 10 nuolaidų kuponų savaitės pabaigai: itin geri pasiūlymai vienam iš kokybiškiausių LED žibintuvėlių, „Xiaomi“ filmavimo dronui ir labai geros kainos elektriniam dantų šepetėliui (Video, 2019 m. 27 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 20 % nuolaida aukštos klasės kišeniniam LED žibintuvėliui „Nitecore EC4GTS“ (su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida kompaktiškam filmavimo dronui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- 6 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida naujos kartos ekonominės klasės išmaniajam laikrodžiui „Amazfit Verge Lite“ (su nuolaidos kuponu)

- 32 % nuolaida dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuokliui „Xiaomi Smart Plant Tester“ (su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida automatiniam muilo dozatoriui „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija (su nuolaidos kuponu)

- 34 % nuolaida „Xiaomi“ atsuktuvų rinkiniui (su nuolaidos kuponu)

- 52 % nuolaida mini pompai su USB maitinimu „Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“ (su nuolaidos kuponu)

- 20 išmaniajam telefonui „OnePlus 7“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas aukštos klasės kišeninis LED žibintuvėlis „Nitecore EC4GTS“

50.61€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas NTEC4GTS0701 | „Nitecore EC4GTS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore EC4GTS“ - tai aukštos klasės kišeninis LED žibintuvėlis, naudojantis dvi 18650 standarto baterijas. Tai yra ergonomiškas ir tvirtas įrenginys, atitinkantis IPX8 standartą bei galintis pasigirti atsparumu smūgiams. Nepaisant aukštos kainos (kurią stipriai sumažina nuolaidos), pirkėjai mėgsta „Nitecore EC4GTS“ ir giria jo dydį, šviesos ryškumą ir patogią formą.

Net sunku pasakyti, kaip man patinka šis žibintuvėlis. Jo korpusas yra tvirtas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Mygtukai yra pagaminti iš kokybiškos gumos, nekliba, atrodo tvirtai. Labiausiai nustebino naudojamos baterijos. (2togoNebraska)

Kaina

Tikrinta 2019 07 05

  • Gearbest - 50.61€ 
  • su nuolaidos kuponu NTEC4GTS0701
  • su nuolaidos kuponu gaunate realią 26€ nuolaidą
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje neparduodamas

„Nitecore“ vardas žibintuvėlių rinkoje senai reiškia kokybę - ši kompanija gamina aukščiausios kokybės įrenginius, tačiau irgi orientuojasi pagal skirtingos kainos segmentus. 

„Nitecore EC4GTS“ - tai itin aukštos klasės kompaktiškas ir itin galingas kišeninis žibintuvėlis, skirtas tiems, kurie daug laiko praleidžia gamtoje. Šis įrenginys puikiai tiks žvejams, žygeiviams, medžiotojams ir visiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Šio žibintuvėlio ilgis - 15,5 cm, jis sveria tik 171 gramą.

Tikriausiai pastebėsite, kad šis žibintuvėlis yra pakankamai brangus, net jei solidžios nuolaidos jo kainą šiek tiek ir sumažina. Tačiau „Nitecore EC4GTS“ tiek kainuoja tikrai ne šiaip sau.

Visų pirma, jo viduje telpa net dvi 3500 mAh 18650 standarto baterijos. Naudojamos taupiai jos gali dirbti net 380 valandų. Baterijos pasiekiamos per galinį dangtelį, kuriame yra ir standartinis trikojo sriegis, leidžiantis šį žibintuvėlį panaudoti kaip pastatomą lempą. Ir tai būtų labai gera lempa, nes „Nitecore EC4GTS“ pasiekia maksimalų 1800 lm šviesos intensyvumą. Tai tiesiog įspūdingas rodiklis - jis šviečia panašiai tiek, kiek šviečia 150W galios kaitrinė lemputė. 

Negana to, nors „Nitecore EC4GTS“ turi tris režimus ir penkis šviesos intensyvumo lygius, maksimalų apšvietimą galima įjungti vieno mygtuko paspaudimu. Tai yra labai patogus ir kokybiškas dizainas. Net ir aliumininis „Nitecore EC4GTS“ korpusas nėra apvalus. Viena vertus, ovalo pjūvis leidžia geriau sutalpinti dvi baterijas. Tačiau kita vertus - tokia forma yra tiesiog malonesnė laikyti.

„Nitecore EC4GTS“ yra ne tik patogus ir gražus, bet ir labai tvirtas. Nieko nenutiks, jei jis nukris iš maždaug 1 metro aukščio (pavyzdžiui, iškris iš kišenės). Jo korpusas yra sandarus, o elektronika - apsaugota. „Nitecore EC4GTS“  atitinka IPX8 atsparumo aplinkai standartą ir gali būti panardintas net į 2 metrų gylį. IPX8 standartas tarp žibintuvėlių vis dar yra labai retas - su šituo galite šviesti net po vandeniu. 

Ir aišku, „Nitecore EC4GTS“ yr apagamintas labai kokybiškai - niekas nekliba, viskas laikos itvirtai ir standžiai. Visa tai irgi turi savo kainą, bet už tat tai yra išties tvirtas, patogus ir funkcionalus kišeninis LED žibintuvėlis. Visos išvardintos savybės patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.91 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Tipas: kišeninis LED žibintuvėlis.
  • Maksimalus ryškumas: 1800 liumenų.
  • Nustatymai: trys režimai, penki šviesos intensyvumo lygiai..
  • Baterija: dvi 18650 standarto baterijos (nepridedamos), taupant dirba apie 380 valandų.
  • Korpusas: aliuminio lydinys.
  • Atsparumas: kritimui iš 1 metro aukščio  ir vandeniui (IPX8).
  • Išmatavimai ir svoris: 15,50 x 4,00 x 4,00 cm, 171 gramas.

2. Su nuolaidos kuponu ir 70€ nuolaida siūlomas populiariausias savo klasėje kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“

371.19€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai naujas kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Praktiškai išbandytas beveik 3 kartus pigesnis „DJI Mavic Pro“ klonas iš „Xiaomi“: 4K raiškos kamera su gimbalu, itin talpi baterija ir stabilus skrydis - štai kodėl tai yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos („FIMI X8 SE“ apžvalga)

„FIMI X8 SE“ prieš „DJI Mavic Pro“: 3 kartus mažesnė kaina, bet galimybės tiesiog stebina („XIAOMI FIMI X8 SE“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 05

  • Gearbest - 371.19€
  • 70.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8
  • Vidurio metų išpardavimas, 22 % nuolaida
  • 9.12€ siuntimas į Lietuvą.

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis dantų šepetėlis „Alfawise SG – 949“

12.87€ | 6 % nuolaida + kuponas GBSG9490508 | 4.89 balai iš 5 (835 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės, o dabartinė jo kaina su nuolaidos kuponu yra pati mažiausia iki šiol. Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją. 

Nauji „Alfawise SG – 949“ šepetėliai irgi yra visai nebrangūs. Penkis galite įsigyti už 3.10€.

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

36.41€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas MAG70BPT„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 07 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36.41€.
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 35 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.65€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 32.50€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (63 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos ekonominės klasės išmanusis laikrodis „Amazfit Verge Lite“

77.88€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas NE5JROKP2H„Amazfit Verge Lite“ specifikacijos

„Amazfit Verge Lite“ – tai naujos kartos ekonominės klasės „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kuris turi tiek „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotą AMOLED technologijos ekraną, tiek itin talpią 390 mAh talpos bateriją. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko net 7 sporto režimus, turi navigaciją bei Bluetooth 5.0 ryšio modulį.

Kaina

Tikrinta 2019 07 05

  • „Gearbest“77.88€ 
  • su nuolaidos kuponu NE5JROKP2H
  • Dabar parduodamas su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanieji laikrodžiai domina vis daugiau pirkėjų, tačiau bent jau kol kas jų kaina yra prieinama tikrai ne visiems. Džiugu, kad šią problemą kartu su naujos kartos ekonominės klasės išmaniuoju laikrodžiu „Amazfit Verge Lite“ eilinį kartą stengiasi spręsti gerai visiems žinomas gamintojas „Xiaomi“.

Būtina paminėti, kad „Amazfit Verge Lite“ kaina neviršija 100 eurų, tačiau šis išmanusis laikrodis savo funkcionalumu prilygsta, o kartais net ir lenkia gerokai brangesnius išmaniuosius laikrodžius. Trumpai tariant, „Amazfit Verge Lite“ gali tapti puikiu pasirinkimu tiems pirkėjams, kurie ieško išmaniojo laikrodžio dizainą turinčio aksesuaro su svarbiausiomis fizinio aktyvumo asistento funkcijomis.

Pradėti norėtųsi nuo to, kad „Amazfit Verge Lite“ palaiko net septynis sporto režimus (bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, dviejų rūšių sporto dviračiai-treniruokliai, kitų pratimų treniruotės). Be to, šis išmanusis laikrodis turi integruotus GPS ir GLONASS ryšio modulius, todėl sporto metu įveikti maršrutai kiekvieną kartą yra fiksuojami tiesiog automatiškai be jokių kitų papildomų prietaisų.

Sportuojantiems itin patikti turėtų ir itin tiksliai realiu laiku veikiantis pulsometras. Gamintojas tvirtina, jog „Amazfit Verge Lite“ išmaniajame laikrodyje yra naudojami aukštos kokybės jutikliai bei profesionalūs skaičiavimo algoritmai, kas šiuo atveju leidžia tiksliai aptikti pulso pokyčius bei padeda vartotoją įspėti apie staigiai išaugusio aukšto pulso pavojų.

„Amazfit Verge Lite“ taip pat maloniai stebina gerai laikančia baterija. Įdomu, kad 390 mAh talpos baterijos energijos visą laiką naudojant navigaciją pakanka net 40 valandų. Gamintojas tvirtina, kad tokį gerą rezultatą šiam išmaniajam laikrodžiui padeda pasiekti integruotas 28 nanometrų technologijos „Sony“ sukurtas GPS ryšio modulis. Tuo tarpu, budėjimo režime „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos tarnauja net apie 20 dienų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Amazfit Verge Lite“ turi ne tik svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas, bet gali maloniai nudžiuginti ir kitais įdiegtais sprendimais, Pavyzdžiui, „Amazfit Verge Lite“ leidžia valdyti išmaniojo telefono muzikos grotuvą, primena apie per mažą fizinį aktyvumą, pateikia išmaniojo telefono svarbiausius pranešimus ir taip pat dar turi įvykių priminimo funkciją.

Įvertinus „Amazfit Verge Lite“ funkcionalumą bei galimybes galima prognozuoti, jog laikui bėgant šis išmanusis laikrodis sudomins ne tik naujus pirkėjus, bet taip pat atkreips ir dabartinių „Xiaomi Amazfit Bip“ savininkų dėmesį.

Priminsime, kad „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis siūlo 7 sporto režimus vietoje „Amazfit Bip“ atveju siūlomų 4 sporto režimų. Be to, šis naujos kartos išmanusis laikrodis turi kur kas aukštesnės kokybės ir raiškos (360 x 360 prieš 176 x 176) AMOLED technologijos ekraną bei stebina žymiai solidesniu dizainu, kuris šiuo atveju yra labai artimas aukštosios klasės „Xiaomi“ išmaniajam laikrodžiui „Amazfit Smartwatch 2“. Tiesa, pastarasis turi daugiau programinių funkcijų, tačiau kainuoja beveik dvigubai brangiau.

Trumpai:

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, pranešimai apie per mažą fizinį aktyvumą.
  • Sporto režimai: 7 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, dviejų rūšių sporto dviračiai-treniruokliai, kitų pratimų treniruotės.
  • Navigacija: GPS ir GLONASS navigacinės sistemos.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie praleistus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus. 
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, priminimai apie įvykius, muzikos grotuvo valdymas.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 1,3 colio, 360 x 360 taškų raiškos, AMOLED technologijos, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 390 mAh, jos budėjimo režime užtenka maždaug 20 dienų.
  • Medžiagos: silikoninė apyrankė, o korpusas iš polikarbonato bei stiklo pluošto.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0
  • Kamera: nėra.
  • Programėlė: „Mi Fit“, suderinama su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis.
  • Matmenys ir masė: 4,3 x 1,26 cm; 46 g.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis „Xiaomi Smart Plant Tester“

11.55€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas COPL18CCIG„Xiaomi Smart Plant Tester“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Smart Plant Tester“ - tai dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis. Šis išmanus įrenginys matuoja įvairius parametrus prie pat augalo ir siunčią šią informaciją į programėlę. Šie duomenys padeda priimti sprendimus dėl augalo priežiūros. Pakanka įsmeigti šį įrenginį prie augalo ir prijungti programėlę.

Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti. (Tiago)

Kaina

Tikrinta 2019 07 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 11.55€.
  • Su nuolaidos kuponu COPL18CCIG
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.19€.

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai prietaisas tiems, kurie nori auginti gėles, bet jiems nesiseka. Augalų priežiūra reikalauja žinių. Bet ar jūs galite pasakyti, kada jūsų kambariniams augalams trūksta šviesos, o kada – trąšų?

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai šalia augalo įsmeigiamas išmanusis įrenginys, turintis keletą jutiklių. Visų pirma, jis tiria dirvožemį. Jis gali pasakyti, ar augalui pakanka drėgmės ir maistingųjų medžiagų. „Xiaomi Smart Plant Tester“ taip pat turi termometrą. Teisinga temperatūra yra labai svarbi augalų vešėjimui. Galiausiai, šis įrenginys matuoja ir apšvietimą.

Visi šie duomenys yra perduodami į „Mija APP“ arba „Flower Plant“ programėlę „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Tai trunka vos sekundę, tačiau tuomet ekrane galite lengvai pastebėti, kokiomis sąlygomis džiaugiasi jūsų augalas. Geriausia tai, kad šie matavimai leidžia stebėti pokyčius laikui bėgant, todėl galėsite įvertinti, ar jūsų pastangos duoda naudos.

Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko. Juo naudotis labai paprasta – tereikia įsmeigti šalia augalo ir prisijungti „Bluetooth“ ryšiu. Įrenginys naudoja vieną CR2032 bateriją, kurios pakaks pakankamai ilgam laikui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.64 balai iš 5 (59 vertinimai)
  • Tipas: išmanusis gėlių auginimo daviklis.
  • Funkcijos: dirvožemio tyrimas, drėgmės lygio, temperatūros ir apšvietimo matavimas.
  • Medžiaga: plastikas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.1“.
  • Programėlė: „Mija APP“ arba „Flower Plant“.
  • Energijos šaltinis: viena CR2032 baterija.
  • Išmatavimai ir svoris: 12 x 2,45 x 1,25 cm, 30 gramų.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

11.55€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA43849 | 4.93 balai iš 5 (54 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto. Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys, pagamintas su vokiečių pagalba

8.88€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas 4ZZUC4N8V4 | 4.87 balai iš 5 (15 vertinimai)

„Xiaomi Wiha 24 in 1“ - tai itin tikslių elektronikos atsuktuvų rinkinys. Šis atsuktuvų komplektas turi daug gerų savybių - tai yra gera dovana tiems, kurie mėgsta dirbti ne tik protu, bet ir rankomis. „Xiaomi Wiha“ yra išties viliojantis pasirinkimas - štai 5 priežastys, kodėl verta šiuo rinkiniu pasidomėti atidžiau.

Šį „Xiaomi Wiha“ rinkinį sudaro 24 galvutės, rankena ir dėklas. Rinkinyje rasite 5 kryžmines „Philips“, dvi šešiakampes, 8 „Torx“, 4 plokščias, dvi „Pozidriv“, vieną „Tri-wing“, vieną trikampę ir vieną dvišakę galvutes. Jos tinka ne tik pridedamai rankenai, bet ir kitiems standartines galvutes naudojantiems įrankiams.

Visas „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkinys yra metalinis. Galvutės, kurios yra suformuojamos ir nušlifuojamos labai preciziškai, yra pagamintos iš S2 plieno, kuris gerai atsispiria dėvėjimuisi. Tuo tarpu rankena ir dėklas yra aliumininiai.

Manote, kad šie atsuktuvai per maži, kad būtų naudingi? Apsidairykite - mažus varžtus naudoja visi jūsų elektronikos prietaisai. Šis rinkinys padės išardyti (ir, jei pasiseks, sutaisyti) jūsų telefonus, kameras, televizorius, kompiuterius. Jis taip pat pravers kuriant elektronikos projektus. Galiausiai, šie atsuktuvai yra tokie smulkūs, kad galėsite pažvelgti ir į rankinių laikrodžių vidų ar priveržti atsipalaidavusias akinių kojeles.

Dabartinė 8.88€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio kainų istorijoje:

9. Su nuolaidos kuponu siūloma mini pompa su USB maitinimu „Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“

23.98€ | 52 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZ4901 „Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“ specifikacijos

„Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“ yra paprastas, bet labai daug kur pritaikomas įrenginys. Mažame aliumininiame korpuse slepiasi tyli, bet efektyvi pompa, pūsdama pasiekianti 0,65 bar, o traukdama orą - 1,45 bar slėgį.

Kaina

Tikrinta 2019 07 05

  • Gearbest - 23.98€
  • Su nuolaidos kuponu GBSZ4901
  • 52 % nuolaida. Į Lietuvą šis daiktas siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama

Ši pompa naudoja USB laidą maitinimui, todėl ją galima pasiimti su savimi, jei tik turite išorinę bateriją. Šis prietaisas sveria tik 180 gramų. Rinkinyje taip pat rasite žarnelę, adatą kamuoliams, patogų dėklą, instrukcijas anglų kalba ir keletą kitų naudingų priedų.

O kur ją galima pritaikyti? Mažiausiai 5 būdai:

1. Išsaugosite maistą ilgiau

Maistas genda nuo kontakto su oru. Kuo mažiau oro bus dėžutėje ar maišelyje, tuo ilgiau išliks maisto produktai. Paprasta dviejų funkcijų oro pompa gali padėti tai atlikti.

2. Pripūsite kamuolius

Elektrinė oro pompa, kaip „Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“, yra labai naudingas daiktas. Artėja vasara - kuo pripūsite kamuolius? Tokia delne telpanti pompa be pastangų atliks šį darbą. Tai ypač pravers, kai kamuolių bus daugiau.

3. Apsaugosite nuotraukas ir vertingus dokumentus

Popierius ir nuotraukos su laiku pagelsta būtent dėl kontakto su oru. Jei dokumentus ir nuotraukas sudėsite į plastikinį maišelį, o tada ištrauksite iš jo orą, prisiminimai išliks ilgiau. Taip galima apsaugoti pačius įvairiausius daiktus, kuriems kenkia oras.

4. Lengviau susipakuosite daiktus

„Gocomma Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor“ orą traukia su 145 Kpa jėga - pasiekiamas 1,45 bar slėgis. Taigi, pakuodamiesi minkštus daiktus, juos galite sudėti į maišelį, o tada iš jo ištraukti orą. Taip įvairios smulkmenos lagamine ar dėžėje užims bent šiek tiek mažiau vietos.

5. Pripūsite paplūdimio žaislus, čiužinius ir pagalvėles

Tokios nedidelės pompos netinka padangoms pūsti, tačiau jos puikiai pasitarnauja pučiant vaikų paplūdimio žaislus, įvairius čiužinius, pagalvėles ir kitas smulkmenas. Geriausia tai, kad pompa, kurią matote nuotraukose, yra labai maža ir gali veikti naudodama išorinę bateriją. Tai reiškia, kad šį daiktą galėsite pasiimi keliaudami į paplūdimį ar stovyklavietę.

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „OnePlus 7“

426.24€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMPOP7256

Šiais metais „OnePlus 7“ viduje turi 2.84GHz greičio „Snapdragon 855“ procesorių su 6GB, 8GB ir 12GB RAM. Modelis su 6GB RAM turi 128GB atminties, o 8GB ir 12GB RAM modeliai siūlomi su 256 GB atmintimi. Vidinė „flash“ atmintis pirmą kartą naudoja itin spartų UFS 3.0 standartą, kuris skirtas greitesniam dokumento įkėlimui, vaizdo įrašymui iš fotoaparato ar programų paleidimo laikui. Tačiau „MicroSD“ kortele praplėsti atmintį nėra galimybės. Gerai tuo, kad turi du SIM kortelės lizdus. Taupantiems ir keliaujantiems tai turėtų būti naudinga.

 
 

Naujasis modelis pagaliau turi stereofoninius garsiakalbius, kuo ankstesnieji „OnePlus“ telefonai pasigirti negalėjo. Taip pat „OnePlus 7“ palaikys „Bluetooth 5.0“ ryšio standartą.

„OnePlus 7“ modelis turi dvigubą kamerą nugarėlėje - „Sony“ IMX586 48 megapikselių sensorius (f/1.7 diafragma su OIS ir EIS) ir 5 megapikselių. Taip pat kamera turi naują „UltraShot“ variklį.

Norėdami turėti kuo didesnį ekraną, gamintojai naudoja išėmą, slankiojančias sistemas ar net besisukančias kameras. Naujausiuose „OnePlus 7“ modeliuose priekinė kamera yra 16 megapikselių („Sony“ IMX471 jutiklis, f/2.0 diafragma), kuri yra iškylanti. Į priekį atsukta kamera yra padengta safyro stiklu, o mechanizmas buvo išbandytas daugiau kaip 300 000 kartų. Gamintojai žada, kad kamera gali būti atidaryta ir uždaryta 150 kartų per dieną, kasdien, daugiau nei penkerius metus.

„OnePlus 7“ telefonas turi trijų dalių automatinę fokusavimo sistemą – PDAF, CAF ir lazerinį fokusavimo metodą, kad kamera geriau veiktų dienos šviesoje. Atnaujinta ir naktinė fotografija su „Nightscape“ režimu.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: