TOP 10 savaitės perkamiausių: perkamiausia 12 colių LCD rašymo lenta, savo kainų grupėje geriausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“ ir naujos kartos išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“ (Video, 2019 m. 27 savaitė)  ()

- 12 colių LCD rašymo lenta „G121 12 inch LCD Writing Tablet“

- Naujos kartos ekonominės klasės išmanusis laikrodis „Amazfit Verge Lite“ (su nuolaidos kuponu)

- Aukštos klasės kišeninis LED žibintuvėlis „Nitecore EC4GTS“ (su nuolaidos kuponu)

- Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

- Išmaniųjų rozečių komplektas „Gocomma Cube Socket“ (su nuolaidos kuponu)

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Tarpdančių valytuvas „Xiaomi SOOCAS W3“

- „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

- Išskirtinė išmanioji apyrankė „Alfawise I7E“ su ECG jutikliu, 15 populiariausių sportų režimų, 10 skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių

- Graviravimo staklės „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 12 colių LCD rašymo lenta „G121 12 inch LCD Writing Tablet“

11.54€ | 52 % nuolaida | „G121 12 inch LCD Writing Tablet“ specifikacijos

Dabar tai viena iš pigiausių ir pačių perkamiausių rašymo lentų su dideliu, 12" įstrižainės ekranu. Tokie pasiūlymai pasitaiko ne taip ir dažnai, tad jei tokio prietaiso reikėtų, dabar labai gera proga.  Aišku, svarbu sugalvoti, kur tokį įrenginį panaudoti, tačiau galimybių yra išties daug.

1. Vaikai galės piešti

Vaikai turi kurti. Tai - privaloma išsilavinimo ir vaizduotės ugdymo dalis. Tačiau visi tie popieriaus kalnai labai erzina - juk kartais vaikai tiesiog nori pabraižyti ką nors smulkaus.

G121 yra didelė 12 colių elektroninė rašymo lenta. Pridedamu parkeriu galima piešti pakankamai detalius smulkius piešinius. Žinoma, piešinys bus tik žalias, tačiau kartais to visai pakanka.

2. Rašysite sąrašus

Reikia ką nors nusipirkti? Keliaudami bijote ką nors palikti? Sąrašas yra geras dalykas - galėsite pasižymėti viską taip, kad nieko nepaliktumėte. G121 gali užrakinti savo ekraną taip, kad niekas nebūtų ištrinta netyčia. Prietaisas sveria tik 188 gramus ir yra labai tvirtas, todėl jį galite pasiimti su savimi ir į lauką.

3. Planuosite

Planuojate perstatyti svetainės baldus? Svarstote, kuo uždengti svetainės langą? Mąstote, kaip suplanuoti kiemo struktūrą? LCD lenta tam puikiai tinka. Tikėtina, kad padarysite daug klaidų, kol sukursite užbaigtą idėją. LCD rašymo lentų privalumas yra tas, kad jas ištrinti galima vieno mygtuko paspaudimu. Tiesą sakant, turinio trytinas yra vienintelis laikas, kuomet G121 naudoja savo mažytės CR2032 baterijos resursą.

4. Tvarkysite dienotvarkę

Daugelis žmonių savo dienotvarkes laiko skaitmeninėje erdvėje. Tačiau kai kurie vis dar mėgsta kitos dienos darbus žymėtis ranka. Tam ši LCD lenta puikiai tinka. Galite ją pasidėti ant darbo stalo ir varnelėmis žymėti, kas jau atlikta. Po to vieno mygtuko paspaudimu viskas bus greitai ištrinta. G121 lentos išmatavimai - 28 x 18,5 x 0,5 cm. Šis prietaisas yra pakankamai plonas, kad jį galėtumėte pasiimti su savimi. Jis taip pat turi ir skylę kampe virvelei ar karabinui.

5. Paliksite žinutes

Galiausiai, galėsite palikinėti žinutes kitiems šeimos nariams. Galėsite ką nors parašyti, o tada įrenginį pakabinti ant šaldytuvo ar kur nors netoli durų. Grįžę namiškiai galės tai perskaityti ir žinutę ištrinti.

Taigi, G121 visų pirma padės sutaupyti popieriaus. Tai yra labai paprastas daugkartinio naudojimo įrenginys, kuris atstos tą šūsnį popierių su vaikų piešiniais ar pačiam sau paliktais rašteliais.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • Gearbest.com - 11.54€
  • 52 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

2. Naujos kartos ekonominės klasės išmanusis laikrodis „Amazfit Verge Lite“

77.88€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas NE5JROKP2H„Amazfit Verge Lite“ specifikacijos

„Amazfit Verge Lite“ – tai naujos kartos ekonominės klasės „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kuris turi tiek „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotą AMOLED technologijos ekraną, tiek itin talpią 390 mAh talpos bateriją. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko net 7 sporto režimus, turi navigaciją bei Bluetooth 5.0 ryšio modulį.

Išmanieji laikrodžiai domina vis daugiau pirkėjų, tačiau bent jau kol kas jų kaina yra prieinama tikrai ne visiems. Džiugu, kad šią problemą kartu su naujos kartos ekonominės klasės išmaniuoju laikrodžiu „Amazfit Verge Lite“ eilinį kartą stengiasi spręsti gerai visiems žinomas gamintojas „Xiaomi“.

Būtina paminėti, kad „Amazfit Verge Lite“ kaina neviršija 100 eurų, tačiau šis išmanusis laikrodis savo funkcionalumu prilygsta, o kartais net ir lenkia gerokai brangesnius išmaniuosius laikrodžius. Trumpai tariant, „Amazfit Verge Lite“ gali tapti puikiu pasirinkimu tiems pirkėjams, kurie ieško išmaniojo laikrodžio dizainą turinčio aksesuaro su svarbiausiomis fizinio aktyvumo asistento funkcijomis.

Pradėti norėtųsi nuo to, kad „Amazfit Verge Lite“ palaiko net septynis sporto režimus (bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, dviejų rūšių sporto dviračiai-treniruokliai, kitų pratimų treniruotės). Be to, šis išmanusis laikrodis turi integruotus GPS ir GLONASS ryšio modulius, todėl sporto metu įveikti maršrutai kiekvieną kartą yra fiksuojami tiesiog automatiškai be jokių kitų papildomų prietaisų.

Sportuojantiems itin patikti turėtų ir itin tiksliai realiu laiku veikiantis pulsometras. Gamintojas tvirtina, jog „Amazfit Verge Lite“ išmaniajame laikrodyje yra naudojami aukštos kokybės jutikliai bei profesionalūs skaičiavimo algoritmai, kas šiuo atveju leidžia tiksliai aptikti pulso pokyčius bei padeda vartotoją įspėti apie staigiai išaugusio aukšto pulso pavojų.

„Amazfit Verge Lite“ taip pat maloniai stebina gerai laikančia baterija. Įdomu, kad 390 mAh talpos baterijos energijos visą laiką naudojant navigaciją pakanka net 40 valandų. Gamintojas tvirtina, kad tokį gerą rezultatą šiam išmaniajam laikrodžiui padeda pasiekti integruotas 28 nanometrų technologijos „Sony“ sukurtas GPS ryšio modulis. Tuo tarpu, budėjimo režime „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos tarnauja net apie 20 dienų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Amazfit Verge Lite“ turi ne tik svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas, bet gali maloniai nudžiuginti ir kitais įdiegtais sprendimais, Pavyzdžiui, „Amazfit Verge Lite“ leidžia valdyti išmaniojo telefono muzikos grotuvą, primena apie per mažą fizinį aktyvumą, pateikia išmaniojo telefono svarbiausius pranešimus ir taip pat dar turi įvykių priminimo funkciją.

Įvertinus „Amazfit Verge Lite“ funkcionalumą bei galimybes galima prognozuoti, jog laikui bėgant šis išmanusis laikrodis sudomins ne tik naujus pirkėjus, bet taip pat atkreips ir dabartinių „Xiaomi Amazfit Bip“ savininkų dėmesį.

Priminsime, kad „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis siūlo 7 sporto režimus vietoje „Amazfit Bip“ atveju siūlomų 4 sporto režimų. Be to, šis naujos kartos išmanusis laikrodis turi kur kas aukštesnės kokybės ir raiškos (360 x 360 prieš 176 x 176) AMOLED technologijos ekraną bei stebina žymiai solidesniu dizainu, kuris šiuo atveju yra labai artimas aukštosios klasės „Xiaomi“ išmaniajam laikrodžiui „Amazfit Smartwatch 2“. Tiesa, pastarasis turi daugiau programinių funkcijų, tačiau kainuoja beveik dvigubai brangiau.

Trumpai:

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, pranešimai apie per mažą fizinį aktyvumą.
  • Sporto režimai: 7 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, dviejų rūšių sporto dviračiai-treniruokliai, kitų pratimų treniruotės.
  • Navigacija: GPS ir GLONASS navigacinės sistemos.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie praleistus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus. 
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, priminimai apie įvykius, muzikos grotuvo valdymas.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 1,3 colio, 360 x 360 taškų raiškos, AMOLED technologijos, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 390 mAh, jos budėjimo režime užtenka maždaug 20 dienų.
  • Medžiagos: silikoninė apyrankė, o korpusas iš polikarbonato bei stiklo pluošto.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0
  • Kamera: nėra.
  • Programėlė: „Mi Fit“, suderinama su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis.
  • Matmenys ir masė: 4,3 x 1,26 cm; 46 g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • „Gearbest“77.88€ 
  • su nuolaidos kuponu NE5JROKP2H
  • Dabar parduodamas su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

3. Aukštos klasės kišeninis LED žibintuvėlis „Nitecore EC4GTS“

50.61€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas NTEC4GTS0701 | „Nitecore EC4GTS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore EC4GTS“ - tai aukštos klasės kišeninis LED žibintuvėlis, naudojantis dvi 18650 standarto baterijas. Tai yra ergonomiškas ir tvirtas įrenginys, atitinkantis IPX8 standartą bei galintis pasigirti atsparumu smūgiams. Nepaisant aukštos kainos (kurią stipriai sumažina nuolaidos), pirkėjai mėgsta „Nitecore EC4GTS“ ir giria jo dydį, šviesos ryškumą ir patogią formą.

Net sunku pasakyti, kaip man patinka šis žibintuvėlis. Jo korpusas yra tvirtas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Mygtukai yra pagaminti iš kokybiškos gumos, nekliba, atrodo tvirtai. Labiausiai nustebino naudojamos baterijos. (2togoNebraska)

„Nitecore“ vardas žibintuvėlių rinkoje senai reiškia kokybę - ši kompanija gamina aukščiausios kokybės įrenginius, tačiau irgi orientuojasi pagal skirtingos kainos segmentus. 

„Nitecore EC4GTS“ - tai itin aukštos klasės kompaktiškas ir itin galingas kišeninis žibintuvėlis, skirtas tiems, kurie daug laiko praleidžia gamtoje. Šis įrenginys puikiai tiks žvejams, žygeiviams, medžiotojams ir visiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Šio žibintuvėlio ilgis - 15,5 cm, jis sveria tik 171 gramą.

Tikriausiai pastebėsite, kad šis žibintuvėlis yra pakankamai brangus, net jei solidžios nuolaidos jo kainą šiek tiek ir sumažina. Tačiau „Nitecore EC4GTS“ tiek kainuoja tikrai ne šiaip sau.

Visų pirma, jo viduje telpa net dvi 3500 mAh 18650 standarto baterijos. Naudojamos taupiai jos gali dirbti net 380 valandų. Baterijos pasiekiamos per galinį dangtelį, kuriame yra ir standartinis trikojo sriegis, leidžiantis šį žibintuvėlį panaudoti kaip pastatomą lempą. Ir tai būtų labai gera lempa, nes „Nitecore EC4GTS“ pasiekia maksimalų 1800 lm šviesos intensyvumą. Tai tiesiog įspūdingas rodiklis - jis šviečia panašiai tiek, kiek šviečia 150W galios kaitrinė lemputė. 

Negana to, nors „Nitecore EC4GTS“ turi tris režimus ir penkis šviesos intensyvumo lygius, maksimalų apšvietimą galima įjungti vieno mygtuko paspaudimu. Tai yra labai patogus ir kokybiškas dizainas. Net ir aliumininis „Nitecore EC4GTS“ korpusas nėra apvalus. Viena vertus, ovalo pjūvis leidžia geriau sutalpinti dvi baterijas. Tačiau kita vertus - tokia forma yra tiesiog malonesnė laikyti.

„Nitecore EC4GTS“ yra ne tik patogus ir gražus, bet ir labai tvirtas. Nieko nenutiks, jei jis nukris iš maždaug 1 metro aukščio (pavyzdžiui, iškris iš kišenės). Jo korpusas yra sandarus, o elektronika - apsaugota. „Nitecore EC4GTS“  atitinka IPX8 atsparumo aplinkai standartą ir gali būti panardintas net į 2 metrų gylį. IPX8 standartas tarp žibintuvėlių vis dar yra labai retas - su šituo galite šviesti net po vandeniu. 

Ir aišku, „Nitecore EC4GTS“ yr apagamintas labai kokybiškai - niekas nekliba, viskas laikos itvirtai ir standžiai. Visa tai irgi turi savo kainą, bet už tat tai yra išties tvirtas, patogus ir funkcionalus kišeninis LED žibintuvėlis. Visos išvardintos savybės patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.91 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Tipas: kišeninis LED žibintuvėlis.
  • Maksimalus ryškumas: 1800 liumenų.
  • Nustatymai: trys režimai, penki šviesos intensyvumo lygiai..
  • Baterija: dvi 18650 standarto baterijos (nepridedamos), taupant dirba apie 380 valandų.
  • Korpusas: aliuminio lydinys.
  • Atsparumas: kritimui iš 1 metro aukščio  ir vandeniui (IPX8).
  • Išmatavimai ir svoris: 15,50 x 4,00 x 4,00 cm, 171 gramas.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • Gearbest - 50.61€
  • su nuolaidos kuponu NTEC4GTS0701
  • su nuolaidos kuponu gaunate realią 26€ nuolaidą
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje neparduodamas

4. Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

20.42€ | 37 % nuolaida | 4.74 balai iš 5 (316 vertinimai)

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • Gearbest - 20.42€
  • Tai mažiausia kaina
  • 37 % nuolaida
  • Aliexpress22.59€
  • 19 % nuolaida
  • Cafago - 22.79€
  • 47 % nuolaida

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Dabartinė 20.42€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

5. Išmaniųjų rozečių komplektas „Gocomma Cube Socket“

8.78€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZYH051513 | „Gocomma Cube Socket“ specifikacijos

„Gocomma Cube Socket“ – tai „Gocomma“ serijai priskiriamas rozečių komplektas, kuris priklausomai nuo kiekvieno pirkėjo pasirinkimo šias rozetes padeda pritaikyti tiek kasdieninėje buityje, tiek kelionėse. Vienos iš šių rozečių turi nuimamą pagrindinį kištuką ir gali pasigirti integruotomis USB jungtimis. Tuo tarpu kitos labiau primena standartines rozetes ir priklausomai nuo poreikio gali turėti arba 4 EU kištukus ir 2 USB jungtis, arba 5 EU kištukus be USB jungčių.

Galiu patvirtinti, jog šios rozetės puikiai veikia. Aš įsigijau rozetę, kuri turi penkis papildomus kištukus. Maloniai nustebino ne tik gera surinkimo kokybė, bet ir prieinama kaina. Be to, šios rozetės yra gana kompaktiškos, todėl gali praversti net ir kelionės metu. (Hogan)

Funkcionali rozetė namuose dar niekam tikrai nepakenkė. Jeigu tokio įrenginio namuose vis dar neturite, tuomet pats laikas pasidomėti „Gocomma“ serijos rozetėmis. Pastarosios rozetės pasirinkus tinkamą modelį pravers ne tik kasdieninėje buityje, bet ir kelionių metu.

Pavyzdžiui, jeigu ruošiatės kelionei į kitą pasaulio šalį, tuomet jums galimai gali praversti „Gocomma 1810 Multi-port“ rozetė. Ji ypatinga dėl tos priežasties, nes komplekte atkeliauja su Europos, Amerikos, Anglijos bei Australijos regionui pritaikytais antgaliais. Vėliau pasirinkus tinkamą atgalį prie šios rozetės galima prijungti keturis EU tipo kištuką turinčius elektros įrenginius, o tuo pačiu metu dar galima įkrauti ir dviejų įrenginių baterijas naudojant integruotas USB jungtis.

Tuo tarpu jeigu ieškote šiek tiek pigesnio varianto tik su EU tipo kištuku, tuomet galite įsigyti „Gocomma 1810“. Ši rozetė labai panaši į pirmąją, nes taip pat turi keturis EU tipo kištukus ir dvi USB jungtis. Esminis skirtumas yra tas, jog prie šios rozetės yra pridedamas tik Europos rinkai skirtas antgalis. Vis dėlto šią rozetę kaip ir pirmąją patogu naudoti kelionių metu, nes nuimamas pagrindinis antgalis padeda sutaupyti šiek tiek vietos lagamine.

Jeigu manote, kad kelionėse tokio tipo rozetė jums nepravers, tačiau ją norėtumėte naudoti tik namuose, tuomet verta rinktis „Gocomma 1202“. Ji taip pat turi keturis EU tipo kištukus ir dvi USB jungtis, tačiau priešingai nei dviem pirmaisiais atvejais jau negali pasigirti moduline konstrukcija, kuri leistų pašalinti pagrindinį kištuką. Trumpai tariant, ši rozetė fiziškai yra šiek tiek didesnė nei dvi pirmosios, o kas svarbiausia taip pat dar yra ir pigesnė.

Pati paprasčiausia šios serijos rozetė – „Gocomma 1100“. Ji savo konstrukcija prilygsta trečiajai, tačiau priešingai nei prieš tai aptartos rozetės jau nebeturi integruotų USB jungčių. Šiuo atveju vietoje USB jungčių yra siūlomas papildomas EU tipo kištukas. Kitaip sakant, „Gocomma 1100“ vienintelė iš visų čia paminėtų rozečių turi ne keturis, bet jau penkis EU tipo elektros lizdo kištukus. Būtina pridėti ir tai, kad tai pati pigiausia šios serijos rozetė.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (72 vertinimai)
  • Keičiamas pagrindinis rozetės antgalis: 1810 modelio atveju.
  • Rozečių skaičius: nuo 4 iki 5 (priklauso nuo modelio).
  • USB jungčių skaičius: ne daugiau nei 2 (priklauso nuo modelio).
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 7,4 x 7,4 x 11,6 cm; 350 g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • „Gocomma 1810 Multi-port“ – 15.09€
  • Tai mažiausia kaina
  • „Gocomma 1810“ – 13.45€
  • Deja, ši rozetė išparduota
  • „Gocomma 1202“ – 8.78€
  • Su nuolaidos kuponu GBSZYH051513
  • „Gocomma 1100“ – 7.10€

Dabartinė 15.09€ kaina yra mažiausia šios išmaniosios rozetės kainų istorijoje:

6. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

106.56€ | 24 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas FAST2341339A | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos ir vienas perkamiausių rankinių dulkių siurblių iš Kinijos. Jis pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 159.84€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.92 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“106.56€.
  • su nuolaidos kuponu FAST2341339A
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.07€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 159.84€.

7. Tarpdančių valytuvas „Xiaomi SOOCAS W3“

36.40€ | 36 % nuolaida„Xiaomi SOOCAS W3“ specifikacijos

Paprasto ar elektrinio dantų šepetėlio tikrai neužtenka, kad užtikrintume pilnavertę burnos higieną. Tarpdančių priežiūra taip pat yra labai svarbi ir įprastas siūlas vargiai yra patogiausias ir efektyviausias būdas palaikyti puikią burnos higieną bei džiaugtis gražia šypsena. Geriausias pasirinkimas yra tarpdančių valytuvas ir apžvalgininkas pademonstruoja naujausią „Xiaomi SOOCAS W3“ įrenginį, kaip jis veikia bei palygina su savo seniai turimu „Panasonic“ tarpdančių valytuvu.

„Nors aš esu pripratęs prie savojo Panasonic tarpdančių valytuvo, kadangi jį naudoju jau seniai, bet tikrai jaučiu skirtumą su naujuoju SOOCAS W3.

Jo varikliukas dirba geriau ir šiame tarpdančių valytuve yra 3 skirtingi valymo režimai, tad jis puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems ir žinantiems kas yra tarpdančių valytuvas.

Man trečiasis jo valymo režimas yra netgi per daug galingas. Jis taip stipriai leidžia vandens srovę, kad atrodo su juo būtų galima nuplauti automobilį. Tad rekomenduoju visiems pradėti nuo pačio silpniausio valymo režimo.

Taip, SOOCAS W3 kaina be nuolaidų yra netokia ir maža, bet jo kokybė yra nesveikai gera ir už tai jis vertas šių pinigų.

Pakuotėje randame patį tarpdančių valytuvą „Xiaomi SOOCAS W3“, USB laidą, skirtą įkrauti 2200 mAh talpos valytuvo baterijai (pastarosios užtenka mėnesiui laiko), 4 antgalius ir naudojimosi instrukciją korėjiečių ir anglų kalbomis.

„SOOCAS W3“ yra tokių išmatavimų – 28 x 7,5 x 3 cm ir sveria 288 gramus. Iškart apžvalgininkas pastebi pirmą skirtumą tarp „SOOCAS W3“ ir „Panasonic“ tarpdančių valytuvų.

„Panasonic“ valytuvas yra sulankstomas, tad naudojimo metu jis padidėja, o gabenant su savimi yra mažesniu išmatavimų. Tuo tarpu „SOOCAS W3“ dydis nekinta.

Apžvalgininkui „SOOCAS W3“ išvaizda patinka. „Jis atrodo gražiai, kokybiškai ir tvirtai pagamintas.“

Pats antgalis yra paprastai ir tvirtai pritvirtinamas prie „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvo.

„SOOCAS W3“ talpa yra 230 ml ir jos šone, apačioje yra speciali anga, per kurią pripildoma talpa vandeniu.

Antgaliai ir pats tarpdančių valytuvas yra pagaminti iš specialių ir saugių („food-grade“) naudoti ABS bei PC medžiagų.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „SOOCAS W3“ yra pilnai atsparus vandeniui ir jį visą galima plauti vandenyje (IPX7 standartas).

Apžvalgininkas iškart pademonstruoja, kaip veikia „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas ir jo turimi 3 skirtingi valymo režimai.

Jis taip pat atkreipia dėmesį, kad pasinaudojus tarpdančių valytuvu – pirmąsias keletą dienų kraujuoja dantenos.

„Neišsigąskite – taip ir turi būti. Joms reikia prisitaikyti prie tarpdančių valytuvo, o be to jos taip reaguoja į išplaunamas bakterijas. Po kelių dienų viskas stoja į savo vėžes ir dantenos nebekraujuoja. Taip pat nespauskite pačio antgalio galvutės prie dantenų, o švelniai keliaukite per dantis.“

Tad „SOOCAS W3“ turi įjungimo mygtuką, o kitu mygtuku reguliuojami režimai: 1-asis, 2-asis ir 3-asis.

Pati kompanija juos vadina „Soft“, „Standart“ bei „Pulse“ režimais ir apžvalgininkas rekomenduoja iš pradžių naudotis pačiu pirmuoju „Soft“ režimu, kitu atveju galima pažeisti dar nepripratusias dantenas.

„Po poros mėnesių galima naudotis sekančiu režimu, o po kokių 4 mėnesių ir pačiu galingiausiu, tačiau aš naudojuosi pirmuoju – pačiu silpniausiu – ir man jo pilnai užtenka.“

Apžvalgininkas taip pat palygino savo jau seniai turimą „Panasonic“ tarpdančių valytuvą su „SOOCAS W3“ ir teigia, kad pastarasis yra galingesnis. Taip pat „SOOCAS W3“ turi 3 skirtingus valymo režimus, o „Panasonic“ - du.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • Gearbest - 36.40€
  • su 36 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių)
  • Aliexpress - 34.18€ 
  • su 45 % nuolaida
  • 1.86€ už siuntimą į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių)

8. „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

12.43€ | 41 % nuolaida | 4.77 balai iš 5 (481 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“

9. Išskirtinė išmanioji apyrankė „Alfawise I7E“ su ECG jutikliu, 15 populiariausių sportų režimų, 10 skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių

25.75€ | 12 % nuolaida | „Alfawise I7E“ specifikacijos, atsiliepimai

Antroje vietoje įsitaisė itin daug žadanti išmanioji apyrankė „Alfawise I7E“. Tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris yra aprūpinta spalvotu 0,96 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, palaiko meditacijos režimą, turi net 15 populiariausių sportų režimų ir taip pat geba fiksuoti elektrokardiogramas (ECG). Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas yra pilnai suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Puikus kainos ir kokybės santykis. Neįtikėtina, bet panašu, kad šis fizinis aktyvumo asistentas savo funkcionalumu netgi lenkia „Fitbit“. Mane žavi „Alfawise I7E“ funkcijų gausa, tikslumas, ergonomiškumas ir atsparumo vandeniui. Rekomenduoju. (Sam)

Daugelis fizinių aktyvumo asistentų siūlo praktiškai vienodas galimybes. Vienintelis aspektas, kuris leidžia jiems išsiskirti iš kitų dažnu atveju tampa tik dizainas. Vis dėlto pasitaiko ir išimčių, kai įprastai atrodantis fizinis aktyvumo asistentas gali nustebinti iki šiol retai sutinkamomis funkcijomis. Jog visa tai yra įmanoma puikiai patvirtina „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas.

Tai yra vienas iš nedaugelio fizinių aktyvumo asistentų rinkoje, kuris be standartinių funkcijų dar gali pasigirti ir integruotu ECG tipo jutikliu, kuris šiuo atitinkamu atveju leidžia fiksuoti elektrokardiogramas.

Būtent elektrokardiogramų pagalba gydytojai paprastai geba nustatyti organizmo sutrikimus, potencialių lygų požymius bei kitus sveiktą įtakojančius simptomus.

Įdomu ir tai, kad remdamasis elektrokardiograma bei dirbtiniu intelektu šis fizinis aktyvumo asistentas gali diagnozuoti aritmijos – širdies ritmo sutrikimus.

Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise I7E“ iš viso geba analizuoti ir aptikti net dešimt skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių.

Būtina pridėti ir tai, kad „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas turi ne tik pulsometrą, bet taip pat dar geba nustatyti ir kraujospūdį. Negana to, šiame fiziniame aktyvumo asistente integruoti davikliai svarbiausius širdies parametrus geba fiksuoti realiu laiku, todėl savo fizinę būklę galėsite sekti ir stebėti tiesiog kiaurą parą.

„Alfawise I7E“ turėtų sudominti ir tuos skaitytojus, kurie užsiima meditacija. Šis fizinis aktyvumo asistentas meditacijos metu geba fiksuoti kvėpavimo intensyvumą ir pagal tai galiausiai įvertina meditacijos efektyvumą. Greičiausiai nesuklysime sakydami, kad tai pirmasis tokią funkciją turintis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise I7E“ turi daugiau nei įprastai sporto režimų. Pavyzdžiui, jeigu kitas tipinis fizinis aktyvumo asistentas paprastai geba užfiksuoti 5 populiariausius sporto režimus, tai „Alfawise I7E“ šiuo atveju yra pajėgus aptikti net 15 sporto režimų. Tai lygiai taip pat yra didelis išskirtinumas, kurio rinkoje kol kas negali pasiūlyti joks kitas fizinis aktyvumo asistentas šioje kainų grupėje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: 15 sporto režimų: aerobika, plaukimas, šokinėjimas per šokdynę, bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, futbolas, tinklinis, krepšinis, tenisas, stalo tenisas ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, elektrokardiogramos fiksavimas (ECG), informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, meditacija.
  • Ekranas: 0,96 colių, 160 x 80 raiškos.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 75 mAh.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 3,7 x 2 x 1,2 cm; 27 g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • „Gearbest“25.75€.
  • Dabar parduodamas su 12 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.24€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

10. Graviravimo staklės „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“

177.60€ | 10 % nuolaida + nuolaidos kuponas MIDYEARC10 | „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ specifikacijos

Ypatingai tvirtas aliuminio korpusas, kokybiškas lazeris, puiki pagaminimo kokybė, sklandus darbas ir labai gera kaina. Ar tikrai „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ lazerinis graviravimo įrankis yra be trūkumų? Pasižiūrėkime ką apie jį sako apžvalgininkas.

„Tiesą sakant negalvojau, kad jis bus taip kokybiškai pagamintas“. Išbandė biudžetinės klasės lazerinį graviravimo įrankį - puikiai tinka medienos, plastiko, akrilo, PCB ir panašių medžiagų graviravimui („Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ apžvalga)

Apžvalgininkas teigia, kad lazerinis graviravimo įrankis atkeliauja kompaktiškoje, vidutinio dydžio dėžėje.

Joje yra visos reikalingos detalės, kurios yra tvarkingai ir atskirai supakuotos. Patį įrankį teks surinkti patiems ir apžvalgininkas pastebi, jog „man tai padaryti buvo visai nesunku, nes aš jau ne pirmą kartą surenku tokius daiktus.

Tačiau jei jums tai bus pirmasis toks įrankis, rekomenduoju pasižiūrėti vaizdo įrašus, kuriuose detaliai parodoma, kaip žingsnis po žingsnio surinkti Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine.“

Techniniai dalykai

„Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ graviravimo diapazonas siekia 30 x 18 cm, o pats įrenginys yra 33 x 40 x 24 cm dydžio. Pagamintas iš aliuminio, sveria 7,3 kg.

Graviravimo įrenginys darbuojasi prijungtas prie kompiuterio. Tereikia atsidaryti programą (visus reikalingus dokumentus ir tvarkykles galima atsisiųsti iš čia aut. past.), įkelti paveikslėlį ar jį nupiešti ir duoti komandą šiam „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ įrenginiui.

Jis darbuojasi su „Windows XP/7/8/10“ ir „Linux“ operacinėmis sistemomis.

Su juo galima graviruoti pačius įvairiausius paviršius: ant medienos, plastiko, akrilo, PCB ir panašių medžiagų. Tačiau negalima graviruoti kietojo metalo (pvz: žalvario, plieno, geležies ir kt.) ir daiktų, turinčių labai kietą tekstūrą.

O kokie „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ pliusai ir minusai?

Apžvalgininkas teigia, kad šis lazerinis graviravimo įrankis nors ir nėra pats galingiausias iš visų rinkoje esančių tokio tipo prietaisų, bet už tokią kainą „gauname puikios kokybės įrenginį. Kokybiškas aliuminio korpusas, pritvirtinamas lazeris ir visi kiti reikalingi dalykai.“

Deja, bet įrankis „nepalaiko jokių avarinių stabdžių ir graviravimo teritoriją apribojančių jungiklių, tad rankiniu būdu yra gana lengva visai netyčia peržengti numatytus apribojimus. Tokiu atveju greičiausiai būdas sustabdyti atliekamą darbą yra tiesiog išjungti maitinimą.

Kitas minusas, kurį pastebi apžvalgininkas, programinė įranga. „Ji yra ganėtinai paini ir jei į ją įkeliate paveikslėlį, Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine pradeda graviruoti pikselį po pikselio ir net mažas projektas gali užtrukti kelias valandas. Tačiau, kai jau išmokstama tinkamai naudotis šiuo įrankiu ir jo programine įranga – tampa vienu malonumu darbuotis Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine.“

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad graviravimo įrankis yra labai tvirtas - „tiesą sakant negalvojau, kad jis bus taip kokybiškai pagamintas.“

Galutinis verdiktas

„Tai ką aš apskritai galvoju apie Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine? Ar ji tobula? Ne. Bet ir kaip daugelis mano namuose esančių CNC mašinų.

Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine yra puikus įrankis tokioje kainų kategorijoje ir veikia taip, kaip ir žada gamintojas. Kokybiškai ir užtikrintai atliksite savo projektą.

Šį nedidelį, kompaktišką lazerinį graviravimo įrankį rekomenduoju visiems, kuriems tai bus pirmasis tokio tipo prietaisas bei tiems, kurie nori išbandyti kažką naujo.“

Kaina

Tikrinta 2019 07 07

  • Gearbest - 177.60€
  • Tai mažiausia kaina
  • su nuolaidos kuponu MIDYEARC10
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Dabartinė 177.60€ kaina yra mažiausia šių graviravimo staklių kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()