Anonso nuolaidos naujos kartos burnos irigatoriui: 3 darbo režimai, 5 skirtingos galvutės, 1500 mAh talpos baterija ir dabar labai gera kaina („Alfawise RIG - JR00002“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Alfawise RIG - JR00002“ – tai šiuolaikiškas burnos irigatorius už visiems prieinamą kainą, kuris turi 150 ml vandens talpą ir 1500 mAh talpos bateriją. Be to, šis irigatorius turi tris darbo režimus ir komplekte iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis burnos valymui skirtomis galvutėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise RIG - JR00002“ kaina

  • Gearbest“ – 27 €.
  • Dabar parduodamas su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Anksčiau burnos higienai palaikyti buvome įpratę naudoti tik dantų šepetėlį. Tuo tarpu, šiuo metu vis labiau populiarėja ne tik elektriniai dantų šepetėliai, bet ir burnos irigatoriai. Jeigu šio įrenginio vis dar neišbandėte, dabar turite puikią progą. Kinijoje anonsuotas naujos kartos „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra ne tik pigus, bet ir puikiai atlieka savo pagrindinę funkciją.

Priminsime, jog burnos irigatorius naudodamas aukšto slėgio vandens srovę atlieka kasdieninį burnos valymą, pašalina maisto likučius ir apnašas. Trumpai tariant, tai puiki alternatyva dantų siūlui. Be to, burnos irigatorius tampa nepakeičiamu prietaisu tiems asmenims, kurie nešioja breketus, turi protezus ar serga dantenų ligomis.

„Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius turi net tris skirtingus darbo režimus. Vienas iš šių režimų pilnai tinka kasdieniniam naudojimui. Tuo tarpu, kitas puikiai tinka turintiems jautrius dantis. Galiausiai trečiasis leidžia masažuoti dantenas ir taip pat santykinai prisideda prie bendro dantų stiprinimo.

Gamintojas pristatydamas „Alfawise RIG - JR00002“ irigatorių taip pat pabrėžia išskirtinės konstrukcijos variklio privalumus. Jo teigimu, šis variklis padeda sukurti itin stiprią vandens čiurkšlę, kuri, žinoma, padeda išvalyti net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus.

Čia taip pat būtina pridėti, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius geba pašalinti nešvarumus esančius ne tik po dantenomis, bet ir tuos, kurie atsiranda tarpuose tarp dantų ar pačiame danties netolygiame paviršiuje.

Reikšmingu „Alfawise RIG - JR00002“ privalumu tampa dar ir tai, kad šis burnos irigatorius pas pirkėją iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis galvutėmis. Kiekviena iš šių galvučių turi skirtingą antgalį, todėl priklausomai nuo asmeninių poreikių pasitarnaus tiek nešiojantiems breketus, tiek norintiems atlikti liežuvio valymą ar netgi vykdant kitas burnos higienos procedūras.

Svarbu paminėti, kad šis burnos irigatorius turi 150 ml dydžio vandens talpą. Gamintojas teigia, kad tokio vandens kiekio tikrai pilnai pakanka vienkartinei kokybiškai burnos priežiūrai. Įdomu ir tai, jog ši vandens talpa gali būti lengvai atskiriama nuo paties irigatoriaus, todėl esant poreikiui bet kada gali būti kokybiškai išvaloma naudojant papildomas priemones.

Prie to paties reikėtų paminėti dar ir tai, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas IPX7 sertifikatas. Trumpai tariant, šiuo atveju kokybiškai išplauti ir prižiūrėti galėsite ne tik vandens talpą, bet ir visą „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus korpusą.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Alfawise RIG - JR00002“ turi integruotą 1500 mAh talpos bateriją, kurią esant poreikiui bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai yra iš tiesų patogu, nes, pavyzdžiui, kelionių metu „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus bateriją bus galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai: „Alfawise RIG - JR00002“ specifikacija

  • Darbo režimai: normal, soft, pulse.
  • Galvučių komplektas: sudaro 5 skirtingo tipo galvutės.
  • Vandens talpa: 150 ml.
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Jungtys: USB.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,1 x 7,2 x 21 cm; 580 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()