„Mane tiesiog papirko šių ausinių dėvėjimo patogumas, jų graži išvaizda ir garso kokybė - ne veltui AWEI kompanija sulaukia vis daugiau gerbėjų. Už tokią kainą tai fantastiškas pasirinkimas“. Praktiniai įspūdžiai po 2 mėnesių naudojimo („AWEI WT50“ apžvalga)  ()

„AWEI WT50 yra sportinio tipo Bluetooth ausinės. Iš tikrųjų, tai iki šių ausinių aš tokios kompanijos dar nežinojau, tad iš įdomumo nusprendžiau išbandyti šį modelį. Ir tikrai nenusivyliau.

Įdomu, kad kitas apžvalgininkas apie šias ausines išsakė gana daug kritikos, tad aš nusprendžiau neskubėti ir detaliai išbandyti AWEI WT50. Jomis naudojuosi jau 2 mėnesius ir kasdien su jomis esu bent po 2 valandas. Tad štai kokie įspūdžiai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas viską pradeda nuo išpakavimo ir aptaria ausinių pagaminimo kokybę, dėvėjimo patogumą, garso kokybę ir kt.

Jis ištestuoja šias belaides ausines ir ypač geras dalykas, kad apžvalgininkas jomis naudojasi jau 2 mėnesius, kasdien bent po dvi valandas. Tad gali pateikti tikrai objektyvią informaciją apie šių ausinių pliusus bei minusus.

Be to, iš asmeninės patirties „AWEI WT50“ Bluetooth ausines palygina su „1More“ kompanijos ausinėmis.

Apžvalgininkas teigia, kad pakuotė atkeliauja tvarkinga, nepažeista ir jos viduje randame simpatiškai atrodančią ausinių pakuotę.

Nuskenavus ant pakuotės esantį QR kodą galima patikrinti ar tai tikrai originalios ausinės. Ant pakuotės taip pat randame surašytas technines ausinių specifikacijas.

Pakuotės viduje randame dvi papildomas poras ausinių pagalvėlių – „kurios man atrodo pagamintos labai kokybiškai, iš dviejų rūšių silikono. Atrodo žymiai kokybiškesnės, palyginus su įprastomis pagalvėlėmis“.

Dar pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, microUSB-USB laidas ir pačios sportinio tipo, ant kaklo pakabinamos „AWEI WT50“ ausinės.

„Nors ausinės gali pasirodyti masyvokos, tačiau jos tikrai yra lengvos ir patogios dėvėti. Iš išorinės pusės yra gamintojo užrašas, o vidinėje pusėje yra žymėjimas, tad visada žinosite, kuri ausinė skirta dešinei ausiai, o kuri, kairiai.

Patys kabliukai yra labai patogūs, pagaminti iš minkšto silikono, tačiau savo formą išlaiko puikiai.

Ant pačio laido yra ausinių valdiklis ir mikrofonas. Smagiausia, kad šie mygtukai yra labai ergonomiški, malonūs liesti ir jais naudotis ypač patogu. Galima pilnai valdyti dainas ir priimti bei atmesti skambutį.

Šiame valdiklyje taip pat yra ausinių baterijų įkrovimo jungtis. Ir pačio įkrovimo metu šviečia raudonos spalvos indikatorius, o kai baterijos (dvi po 60 mAh aut. past.) yra pilnai įkrautos – indikatorius pradeda šviesti mėlynai.

Pilnai įkrautų baterijų užtenka 10 valandų, jei muzikos bus klausoma be perstojo ir esant 70-80 proc. garso lygiui.“

O kokie dėvėjimo įspūdžiai, garso kokybė ir kas dar svarbaus?

Apžvalgininkas teigia, kad dėvėti ausines yra labai patogu. Jos laikosi itin tvirtai ir nenukrenta net stipriai bėgiojant ir šokinėjant – „tai patikrinau daugybę kartų“.

„Tik per pirmąsias 3 dienas buvo kiek nepatogu, kad retkarčiais ausinių laidas prisiliesdavo prie veido. Bet gana greitai prie to pripratau ir jau po kelių dienų to net nepastebėjau. Štai, kaip ausinės atrodo ant mano galvos.“

„Ausinės turi angliškai kalbančią balso asistentę, kas yra patogu ir naudinga. Nors mikrofonas neturi triukšmo slopinimo technologijos, tad aplink pučiantį vėją, dirbtuvių ir bet kokius kitus pašalinius garsus jūsų pašnekovas girdės. Tačiau pačio mikrofono kokybė puiki, pokalbio metu viskas girdima labai gerai ir specialiai balso kelti tikrai nereikės.

Mano girdimą garsą ausinės gerai izoliuoja nuo aplinkos triukšmo. Tad viešajame transporte galiu ramiai sau klausytis muzikos.

Kalbant apie ausinių dėvėjimą, tai jos yra labai patogios. Puikiai laikosi ausyse, o jei nesiklausote muzikos arba nenaudojate jų, kaip laisvų rankų įrangos, AWEI WT50 labai patogiai laikosi pasikabinusios ant kaklo.

O kaip gi garso kokybė? AWEI WT50 garsas man iškart patiko. Palyginus su 1More ausinėmis, tai čia yra akivaizdžiai daugiau žemų tonų, garsas subalansuotas, neiškraipytas, tikrai kokybiškas.

Apskritai, AWEI WT50 ausinės dabar yra mano mėgstamiausios. Atsinešu jas į darbą ir klausausi prijungęs Bluetooth ryšiu prie muzikos grotuvo.

Mane tiesiog papirko AWEI WT50 ausinių dėvėjimo patogumas, jų graži išvaizda ir garso kokybė. Ne veltui AWEI kompanija sulaukia vis daugiau gerbėjų. Už tokią kainą AWEI WT50 yra puikus pasirinkimas. Net neverta lyginti su 1More ausinėmis.“

Speciali akcija

„AWEI WT50“ sportinio tipo Bluetooth ausinės:

  • Gearbest13,59 €;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress13,67 €;
    • 67 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: