Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: viena iš pirmųjų „Xiaomi Mi A3“ apžvalgų, labai geras roboto „360 S5“ testas, „Xiaomi Leravan“ žudikas, kokį droną verta pirkti ir uodų gaudyklė, kuri tinka tik išmetimui (5 apžvalgų suvestinė, Video)  (2)

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Xiaomi Mi A3“ išmanusis telefonas - telefono testavimas, nuotraukų ir filmuotos medžiagos pavyzdžiai. Apžvalgininkas: „tai ne flagmanas, bet kaip už tokią kainą – tai gauname labai gerą telefoną“;

- „360 S5“ robotas dulkių siurblys - ypatingai išsami apžvalga, daugybė testų rezultatų. Apžvalgininkė turi 6 robotus, tad šį segmentą puikiai išmano;

- „Xiaomi Leravan“ žudikas – naujos kartos viso kūno masažuoklis. Išsami apžvalga su praktiniu testavimu - „galingas masažas, daug įvairių režimų, patogus valdymas. Puikus daiktas nuimti įtampai nuo pečių ir kitų kūno vietų“;

- „ZLRC Beast SG906“ dronas - gamintojas teigia daugiau, nei sugeba šis dronas. Praktinis testavimas, filmuotos medžiagos pavyzdžiai;

- „Xiaomi Mijia Mosquito Killer Lamp“ - asmeninė nuomonė išbandžius šią vabzdžių gaudymo lempą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi A3“ išmanusis telefonas

4GB/64GB (lietuvių kalba, Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai):

4GB/128GB (lietuvių kalba, Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai):

Viena iš pirmųjų apžvalgų, kurioje iš arčiau apžvelgiamas naujasis „Xiaomi Mi A3“ išmanusis telefonas.

Apžvalgininkas aptaria jo išvaizdą, kokybę, techninius parametrus ir kitus niuansus. Taip pat atlieka telefono testavimą ir pateikia gautus rezultatus. Pademonstruoja „Xiaomi Mi A3“ filmuotos ir fotografuotos medžiagos pavyzdžius.

„Bendrai, tai labai simpatiškas, toks jaunimui skirtas išmanusis telefonas. Žinoma, tai ne flagmanas ir procesorius ne pats naujausias, bet kaip už tokią kainą – tai gauname labai gerą telefoną.

Pagrindiniai Xiaomi Mi A3 privalumai yra labai graži išvaizda, kokybiška priekinė kamera (labai geros kokybės asmenukės), ilgai atlaikanti 4030 mAh baterija ir palaikomas greitasis 18W įkrovimas, Bluetooth 5.0 (aptX HD), (visi Lietuvoje esantys mobilieji ryšiai aut. past.) ir geras darbas, žaidžiant įvairius žaidimus.

Testų rezultatai rodo, kad Mi A3 pakliūna į Top 50 galingiausių telefonų, o tai, manau, yra labai geras rezultatas.“

„360 S5“ robotas dulkių siurblys

Gearbest - 280,55 €.

Ypatingai gera ir išsami apžvalga, kurioje pateikiama labai daug informacijos.

Apžvalgininkė aptaria viską: nuo pakuotės ir pagaminimo kokybės, iki baterijos tarnavimo, įkrovimo, valymo režimų ir kas dar galėtų būti patobulinta.

Apžvalgininkė šiuo metu turi 6 skirtingus robotus dulkių siurblius, metus laiko naudojasi senesniu „360 S6“ modeliu, tad šį prekių segmentą gerai supranta.

Šiame vaizdo įraše galite pasižiūrėti, kaip buvo testuojamas „360 S5“ robotas dulkių siurblys, koks triukšmo lygis, kaip jis valo kambarius, kaip yra valdomas su programėle ir dar daugiau:

„Ar 2019-aisiais verta pirkti 360 S5 robotą dulkių siurblį? Kai jis kainuoja mažiau nei 300 dolerių, esu įsitikinusi, kad turime akivaizdų nugalėtoją.

Šis robotas dulkių siurblys nusipelnė gerokai daugiau žmonių dėmesio. Tiesiog, tokioje kainų kategorijoje jūs nerasite kito tokio siurblio, kuris užtikrintų geresnes funkcijas, nei 360 S5. Jis gali drąsiai konkuruoti net ir su brangesniais robotais dulkių siurbliais.

Efektyviai veikianti ir tiksli navigacija, galingas siurbimas, puikūs sugebėjimai įveikti kliūtis ir nuostabi programėlė, kuri suteikia tokias šaunias ir naudingas funkcijas, kaip specialių valymo zonų bei draudžiamų zonų formavimas, atskirų kambarių valymas, keleto skirtingų žemėlapių saugojimas ir t.t.

O kaip dėl kokybės? Bendrai, pagaminimo kokybė yra puiki – viskas padaryta tvirtai ir patikimai. Beveik vienerius metus naudojuosi ankstesniu 360 S6 modeliu ir jis dabar dar veikia puikiai. Tad kompanija tikrai gamina kokybiškus robotus dulkių siurblius ir esu tikra, kad naujasis 360 S5 dar ilgai mane džiugins.“

„Xiaomi Leravan“ žudikas – naujos kartos viso kūno masažuoklis

Aliexpress - 11,37 €.

Apžvalgos autorius jau turi įsigijęs ne vieną „Xiaomi Leravan“ masažuoklį ir tą darė dėl to, kad vienu metu galėtų masažuoti kelias kūno vietas ir raumenų grupes.

Jam tai pasirodė ne itin patogu, tad nusprendė paieškoti ko nors patogesnio ir, kad užtikrintų daugiau įvairių masažo režimų. Štai ir įsigijo šį prietaisą.

Čia jau yra valdymo pultas, kuriame galima pasirinkti valdymo režimus, matyti informaciją apie atliekamą masažą. Nereikia ant pačio masažuoklio, kaip „Leravan“ atveju, spausti mygtuko.

Prilipdome prie kūno šias elektrodų poras, kurių pakuotėje yra net 16 ir keliaujame per režimus.

Apžvalgininkas pateikia ir filmuotos medžiagos, kaip ant savo kūno testuoja šį aparatą bei keliauja per skirtingus režimus:

„Tiems, kuriems patiko Leravan ir/ar panašiai dirbantys masažuokliai, tada labai rekomenduoju įsigyti ir šį prietaisą.

Galingas masažas, daug įvairių režimų, patogus valdymas. Puikus daiktas nuimti įtampai nuo pečių ir kitų kūno vietų.

Žinoma, stebuklų šis prietaisas nesukurs ir ligų neišgydys, bet man pilnai užtenka ir to, ką jis sugeba. Atpalaiduoti raumenis po sunkios darbo dienos.“

„ZLRC Beast SG906“ dronas - gamintojas teigia daugiau, nei sugeba šis dronas

„ZLRC Beast SG906“ dronas:

„FIMI A3“ dronas:

„FIMI X8 SE“ dronas:

„DJI Spark“ dronas:

Išsami apžvalga, kurioje rasime filmuotos ir fotografuotos medžiagos pavyzdžių.

Apžvalgininkas šį droną išbandė praktiškai, lauko sąlygomis. Tik galutinis verdiktas, deja, nėra toks jau pozityvus.

„Ir kodėl kompanija šį droną pristato, kaip filmuojantį 4K? Tai sukelia lūkesčius ir jie visiškai neišpildomi. Dronas nefilmuoja 4K, o ir bendra filmuotos medžiagos kokybė yra vidutiniška.

Kalbant apie nuotraukų kokybę, tai kaip tokioje kainų kategorijoje galiu sakyti, kad dar viskas normos ribose. Bet čia aišku turėkite galvoje, kad dronas skirtas nufotografuoti savo namui iš viršaus, o ne daryti įspūdingo kraštovaizdžio panoramines nuotraukas.

ZLRC Beast SG906 yra daugiau žaislinis dronas, nors ir valdyti jį nėra labai jau paprasta. Ne itin sudėtinga, bet ir tikrai ne paprasčiausia.

Skrydžio trukmė mane nudžiugino, bet bendras įspūdis apie šį droną liko nekoks.

Filmavimui aš rekomenduočiau rinktis „FIMI A3“ droną, kuris, palyginus su ZLRC Beast SG906, kainuoja 50 proc. daugiau, bet užtikrina žymiai geresnį vaizdą.

Bendrai, jei ieškote kažko rimtesnio, bet nenori stipriai išlaidauti, tada už 400 JAV dolerius galima drąsiai svarstyti apie „DJI Spark“ ir „FIMI X8 SE“ dronus. Šiais dronais jūs tikrai liksite patenkinti.“

Su „ZLRC Beast SG906“ dronu filmuotos medžiagos pavyzdys:

„Xiaomi Mijia Mosquito Killer Lamp“

Aliexpress - nuo 14,56 €.

Apžvalga gera tuo, kad jos autorius pats išbandė šį vabzdžių gaudymo ir naikinimo įrankį.

Dažniausiai yra labai sunku suprasti, ar tikrai daiktas veiks, kaip nurodo gamintojas. Kol jo dar neturi, sunku objektyviai įvertinti. Tad štai ką apie šį daiktą sako apžvalgininkas.

„Jei ieškote prietaiso, kuris gaudytų uodus – nepirkite šio daikto. Nebent norite gražiai šviečiančios UV lempos. Bet jei rimtai – niekam tinkamas daiktas. Jis turėtų gaudyti uodus ir juos užmušti, bet tai tėra teorija. Net jei ir į šį daiktą patenka keli uodai – greičiausiai visai atsitiktinai – jie lengvai ištrūksta vos tik aš ryte pakeliu jo dangtį. O juk uodai turėtų būti negyvi. Remdamasis asmenine patirtimi galiu pasakyti, kad šio daikto efektyvumas lygus 0 – nerekomenduoju pirkti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai (2)