Anonsuotas vaizdo registratorius, kuris pralenkė net „Xiaomi 70mai Pro“: GPS imtuvas, superkondensatorius, galingas „Novatek 96660“ lustas, dviguba lęšių sistema, dvi kameros, F1.8 diafragma ir milžiniškas ekranas („Alfawise LS02“ kaina, Nuolaidų kuponas)  ()

Turbūt niekam ne paslaptis, kad „Xiaomi“ kompanija tapo sektinu pavyzdžiu daugeliui kitų Kinijos kompanijų ir pastarosios bando pagaminti panašių produktų į tuos, kuriuos gamina populiarioji „Xiaomi“. Tik dažniausiai mažiau žinomi gamintojai pirkėjams siūlo produktus už žemesnę kainą, bet štai, „Alfawise“ kompanija žengia visai kitu keliu ir naująjį vaizdo registratorių parduoda šiek tiek brangiau nei puikiai žinomas „Xiaomi 70mai Pro“ analogas. Kuo gi jis toks ypatingas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise LS02“ speciali akcija ir sąlygos

  • Gearbest - 89,94 € su anonso nuolaidos kuponu GB-LS020
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 8-15 darbo dienų;
  • Speciali akcija: pirmieji pirkėjai papildomai gaus dovanų 32 GB talpos atminties kortelę.
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Palyginimui: „Xiaomi 70mai Pro“ - 58.15€ + GPS modulis 14.48€, tad bendra kaina 72.63€; nemokamas siuntimas į Lietuvą

Žiūrint vien į registratorius, kainų skirtumai akivaizdūs, bet kai „Alfawise LS02“ jau turi integruotą GPS, o „Xiaomi“ atveju jį reikia įsigyti papildomai, o be to, „Alfawise LS02“ vaizdo registratorius pasižymi papildomais techniniais laimėjimais, tai tada tampa aišku, kad jo kaina visai normali ir „Xiaomi 70mai Pro“ jam tikrai negali prilygti.

Tuo labiau, dėl kokybės nerimauti irgi neverta - daugelis pavyzdžių rodo, kad „Alfawise“ produktai gaminami tose pačiose gamyklose, kaip ir „Xiaomi“, tad kartais skiriasi tik gamintojo logotipas, o vidus yra identiškas. Kaip kad jau nutiko su lazeriniais atstumo matuokliais. 

Bet jei kainos skiriasi, vadinasi, „Alfawise“ sugalvojo dar geresnį vaizdo registratorių, nei kad „Xiaomi“. Turbūt jau daugelis nekantraujate, kuo gi „Alfawise LS02“ gali pasigirti prieš „Xiaomi 70mai Pro“ ir iš kur gi tas kainų skirtumas?

Pirma - superkondensatorius. Jei „Xiaomi 70mai Pro“ maitinamas iš baterijos, tai „Alfawise LS02“ turi superkondensatorių.

Paklausite, koks gi skirtumas? Iš tikrųjų skirtumų yra labai nemažai ir apie juos išsamiai rašėme štai šiame straipsnyje.

Esminis dalykas yra toks: jei registratorių naudojate kasdien po kelis kartus, reikėtų pagalvoti apie kondensatorių. Šis paprastas elektronikos komponentas yra tiesiog patikimesnis už baterijas.

Kondensatorius per savo tarnavimo laiką gali būti įkrautas/iškrautas dešimtis ar net šimtus tūkstančių kartų. Tuo tarpu baterijos po truputį silpsta beveik iš karto ir jau po kelių šimtų ciklų jos ima streikuoti.

Antra - galingas procesorius. Jei visą informaciją „Xiaomi 70mai Pro“ apdoroja „Hi3556 V100“ mikroschemų rinkinys, tai „Alfawise LS02“ darbuojasi naujasis ir galingasis „Novatek 96660“ su DDR3 2GB RAM atmintimi.

Būtent „Novatek“ kompanijos procesoriai diegiami pažangiuose vaizdo registratoriuose. Ir galingas procesorius yra labai svarbus dalykas, kadangi jis užtikrina, kad būtų greitai ir kokybiškai susidorota su dideliais kiekiais ir aukštos raiškos vaizdais.

Trečia - galinga optika ir net dvi kameros. Natūralu, kad jei „Alfawise LS02“ turi galingą procesorių, tai jis turi būti pilnai išnaudojamas ir vartotojas turi gauti papildomą naudą.

Tad „Alfawise LS02“ palaiko dvigubą lęšių sistemą; įdiegtas naujasis „Sony IMX307 STARVIS“ jutiklis, kuris užtikrina puikią vaizdo kokybę ir tamsios nakties metu; prie puikios vaizdo kokybės prisideda ir F1.8 diafragma; o vaizdo raiška siekia 1080FHD (1920 x 1080) ir apžvalgos kampas yra 150 laipsnių.

Tad praktiškai visais parametrais „Alfawise LS02“ lenkia „Xiaomi 70mai Pro“, tik pastarasis vaizdo registratorius palaiko 1944P (2592 x 1944) raišką.

Be to, „Alfawise LS02“ tuo pačiu metu ir filmuoja kas vyksta automobilio salone ir tai, kas dedasi automobilio priekyje. Tokios galimybės „Xiaomi 70mai Pro“ nesuteikia.

Ketvirta - milžiniška SD kortelės talpa. „Alfawise LS02“ palaiko dvigubai talpesnę atminties kortelę – iki 124 GB.

Penkta - geresnis ekranas. „Alfawise LS02“ turi nepalyginamai kokybiškesnį ekraną. Jei „Xiaomi 70mai Pro“ turi 2 colių įstrižainės 320 x 240 liečiamą ekraną, tai „Alfawise LS02“ turi 3 colių įstrižainės į prisilietimus reaguojantį OLED (800 x 480) ekraną.

Šešta - iš karto su GPS. „Xiaomi 70mai Pro“ galima įsigyti su GPS imtuvu arba be jo, o štai „Alfawise LS02“ jau turi integruotą kokybišką GPS modulį.

Na ir pabaigai dar keletas puikių „Alfawise LS02“ savybių, kuriomis jau gali pasigirti ir „Xiaomi 70mai Pro“:

  • „G-sensor“ (reguliuojamas smūgių jutiklis),
  • „WDR“ (baltos spalvos balanso kontrolė),
  • „WiFi“ (2,4 GHz),
  • „Loop-recording“ (nauji vaizdo įrašai įrašomi ant seniausiųjų),
  • „Motion Detection“ (reagavimas į judesį – iki 3 metrų),
  • automatinis vaizdo įrašymas,
  • naktinis matymas
  • palaikoma išmanioji programėlė.

Tad apibendrinant galima teigti, kad „Alfawise LS02“ daugeliu atveju lenkia populiarųjį „Xiaomi 70mai Pro“ ir dabar tampa aišku kodėl „Alfawise“ kompanijos produktas yra šiek tiek brangesnis už „Xiaomi“.

Tai turbūt unikalus atvejis, kai mažiau žinoma Kinijos kompanija nebando rinkai pasiūlyti pigesnio „Xiaomi“ analogo – juk būtent kone visi taip ir elgiasi.

Iš tokio „Alfawise“ sprendimo galima daryti išvadą, kad ji jau išaugo iš savo, kaip nuolat „Xiaomi“ besivejančios kompanijos vaidmens ir pagaliau yra pasirengusi rinkai pasiūlyti itin kokybiškų, unikalių savo produktų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()