Naujos kartos LED šviestuvai iš „Xiaomi“: reguliuojamas 2800 Lm ryškumas, 95 CRI, automatinis šviesos srauto reguliavimas pagal paros laiką, specialus „Moonligth“ režimas, labai geri atsiliepimai ir specialūs nuolaidų kuponai  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai su nuolaidų kuponais - du naujos kartos ir labai gerai pirkėjų įvertinti pakabinami LED šviestuvai:

- „YEELIGHT YLXD032YL AC220 50W 450 x 70mm Smart LED“ šviestuvas;

- „YEELIGHT YLXD37YL 220V 24W 350 x 60mm LED“ šviestuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„YEELIGHT YLXD032YL AC220 50W 450 x 70mm Smart LED“ šviestuvas

  • Su nuolaidos kuponu YEE50WCEL šis šviestuvas kainuoja 93,22 €;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„YEELIGHT YLXD032YL“ yra 450 x 70 mm dydžio ir 2 kg svorio LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 2800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 50 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD032YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Dar vienas įdomus dalykas, kad LED šviestuvas palaiko „pasaulinį švietimo algoritmą“ ir tai reiškia, kad pats šviestuvas automatiškai sumažina šviesos srautą, atsižvelgdamas į paros laiką, ir vėl jį padidina.

Taip pat yra palaikomas „Moonligth“ režimas, kuris kambariui suteiks dar daugiau jaukumo ir romantikos.

Štai kaip apie „YEELIGHT YLXD032YL“ šviestuvą atsiliepia pirkėjai:

  • Denise S: „Labai paprastas pritvirtinimas, atrodo gerokai prabangiau nei, kad kainuoja, ir pats svarbiausias dalykas, kad šis šviestuvas užtikrina labai didelį kiekį šviesos. Pritvirtinau šį šviestuvą prie lubų ir dabar mano laiptai į rūsį puikiai apšviesti - senąją lempa išmečiau. Dabar šviesos ryškumą ir temperatūrą yra labai lengva reguliuoti, o pats šviestuvo valdymas yra nuostabiai paprastas. Man daugiau niekada nereikės keltis iš lovos, kad paspausčiau jungiklį.“
  • jimmy.Benson: „Po uragano mūsų namų šviestuvai nukentėjo ir juos pakeitėme šiais LED šviestuvais. Dabar jie kabo virtuvėje, miegamajame ir vonios kambaryje. Labai moderniai atrodantys šviestuvai ir gyvai jie dar gražesni, nei nuotraukose. Ypatingai daug šviesos. Labai rekomenduoju šį šviestuvą - puikus daiktas už puikią kainą.“

„YEELIGHT YLXD37YL 220V 24W 350 x 60mm LED“ šviestuvas

  • Su nuolaidos kuponu YEE350LIGHT šis šviestuvas kainuoja 63,35 €;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„YEELIGHT YLXD37YL“ yra labai panašus LED šviestuvas į jau mūsų aptartąjį „YEELIGHT YLXD032YL“, tačiau šiuo atveju jis yra šiek tiek mažesnis, truputi sunkesnis ir mažesnės galios.

Tad „YEELIGHT YLXD37YL“ yra 350 x 60 mm dydžio ir 2,2 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 24W.

„YEELIGHT YLXD37YL“ ryškumas siekia iki 2000 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 24 W šviestuvas naudoja tikrai mažai elektros

„YEELIGHT YLXD37YL“ taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2500 – 6000 ir 2700 – 6500 K diapazone.

Čia verta atkreipti dėmesį, kai rinksitės „YEELIGHT YLXD37YL“ šviestuvo versiją: „pure white“ atveju turėsime 2500 – 6000 K, o „star“ atveju 2700 – 6500 K.

 

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Taip pat smagu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD37YL“ palaiko „Moonligth“, „Daylight“ ir tokius švietimo režimus, kaip „Sunrise wake up“ bei „Sunset light“, ir automatiškai prisiderina prie paros laiko ir atitinkamai skleidžia tokį šviesos srautą, kokio tuo metu reikia.

Štai kaip apie „YEELIGHT YLXD37YL“ šviestuvą atsiliepia pirkėjai:

  • Catherty: „Kiek abejojau ar šis šviestuvas tiks mano vonios kambariui, bet dabar aš savo pasirinkimu ir šiuo šviestuvu esu labai patenkintas. Šviestuvo pritvirtinimas yra labai paprastas, nieko sudėtingo ir sunkaus. Šviestuvo poravimas su išmaniąja programėle yra lengvas ir man toks šviestuvo valdymas labai patinka. Kada tik noriu, tada galiu kontroliuoti šviesos srautą ir temperatūrą. Taip pat ir šviestuvo išvaizda yra puiki - nuostabus pasirinkimas tiems, kurie ketina pakeisti savo senąjį šviestuvą.“
  • Edmund: „Persikrausčiau į naują gyvenamąją vietą ir joje nebuvo dar nei vieno šviestuvo. Tad įsigijau YEELIGHT YLXD37YL ir esu labai patenkintas. Paprastas pritvirtinimas, daug šviesos, lengvas ir patogus valdymas. Ryte, Saulei tekant, šis šviestuvas labai maloniai šviečia ir nespigina akių, o vakare maloni ir šilta šviesa padeda greičiau užmigti. Puikus šviestuvas.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()